2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben de wreb siling lere taktım kafayı. Kanguru gelecekmiş bana ama bunlar Kangurudan daha tatlı geliyor, karından çıkıp göğüste devam ediyor. Youtube da bağlama videolarını da izledim, gayet kolay. İlk bebeğinde kullanmış olan var mı, tecrübelerinizden faydalansak kızlar

Ben de niyetliyim wrap slinge ama bel fıtığım falan var o yüzden ilk etapta almayayım sonra belki alırım dedim. Çok şirinler bence de

Rabbim nasip ederse hastaneden ciktigimiz gun yikarim bende bebisimi ilk banyosunu yaptiririm. Gobegi icinde dikkatli olmak lazim kuru olmasi gerekiyormus cabuk iyilesmesi icin.

Göbek kordonu düşmeeden banyo yaptırılıyor muu? Ayy hiçbir şey bilmiyorum sanki :)
Canım bugun bir kitapta okudum , Göbek kordonu düşmeden banyo yaptırmayın diyor , bebek verniks sıvıyla kaplıymış , ilk doğumdan sonra silip getiriyorlarmış , sonrasında silmeyin bile diyorlar , enfeksiyondan , su kaybından koruyormuş bebeği ...

Bebekler artik cogu hastanede yikanmiyor. Sebebi ise dogduklari anda vucutlarini kaplamis olan verniks tabakasinin yok olmamasi. Bu koruyucu tabaka sayesinde bebek ilk gunlerinde vucut sicakligini ayarlayabiliyor ve kendini dis ortamin enfeksiyonlarindan koruyabiliyor. Fakat bebek dogum sirasinda cok fazla kan ve kakaya bulasmissa yikaniyor diye biliyorum. Onun haricinde ilk gunler silme banyosu ile geciriliyor.
Normal dogun olpta kana bulasmayan bebek yktr herlade yani ilk gebeligim varsa cahilligime verin neden yikanmadigini bliyrm ama bn yikanmasi tarafndaym

Cati ackligini banami yazdn canim?
Youtube da acemianne var onu takip dyrm hep ordan izle bak ck gzl kundak yapiyo

@Parker06
Cati ackligini banami yazdn canim?
Youtube da acemianne var onu takip dyrm hep ordan izle bak ck gzl kundak yapiyo
Gaz cikarip buyuk tuvalete cikmak gerekiyor yoksa birakmiyolarmis. Cuma sabah dogum yapsam cumartesi aksam taburcu olsak keske
Yakin zamanda iki arkadasm dogum yapti ikiaide sabah giris yapti hastaneye iki gece kaldilar

Mouse Mouse
Hiç tuz şeker kullanmıyprum extradan ama tatlı yiyorum tabi :KK43: su zaten her an elimde mağlum bebeğin suyunuda arttırmaya çalışıyorum ya ben sabah gözümü açıp 1 litre su içiyırum gece tuvalete kalktığımda bile bebeğe gitsin diye içiyorum.

zeyzey3428 zeyzey3428
Ben de eşimin ayakkabılarına geçtim :)

Son düzenleme:
Kızlar ödeme karşı da en iyi ilac ananasmis haberiniz olsun. Bizzat dr dan duydum. Bi haftadır yemiorum iki gündür şişlikle uyanıyorum. Tekrar ananas a başladım. Hem ödeme engel hem kabızlığa. Daha ne olsun
Bende ananası haftada 2 kez tüketiyordum bulamıyoruz 10 gündür , Çilek tüketiyorum onun yerine bol bol , ödemi alıyormu bilmiyorum ama kabızlığı aldığı kesin :)))

Hiç tuz şeker kullanmıyprum extradan ama tatlı yiyorum tabi :KK43: su zaten her an elimde mağlum bebeğin suyunuda arttırmaya çalışıyorum ya ben sabah gözümü açıp 1 litre su içiyırum gece tuvalete kalktığımda bile bebeğe gitsin diye içiyorum.

Ben de eşimin ayakkabılarına geçtim :)
Tansiyonunu ölçüyor musun canım?

Rahim ağzı yetmezliği varmış canım , bilinemedi, öğrendiğimizdede Nişan gelmişti , baya müdahele ettiler ama 3 gün durabildi , 23. Haftada normal doğumla doğurdum ...
Bende geçen yıl kromozom bozukluğu yüzünden 23.haftada gebeligim sonlandırıldi.sezeryan la tabi.benim 8 yasinda bir kızım var şimdide 36+1 iz bugün 3 haziran doğum tarihim.eşim o zamanlar demişti ki bir daha allah bize çocuk nasip ederse kapının dışına süs çiçek felan koymayalim dedi.kaldığım oda koridorun sonundaki balonların çiçeklerin içinde yürüyerek koridor dan geçmiştik mahvolmustuk çok zor bir acı

Back
X