2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
PembeLokum PembeLokum canım doktorun muayenehanesi nerede? Yolumun üzeriyse geçerken uğrayıp idrar tahlil sonucumu sorayım diye :):) daha hastaneden aramadılar. Lökosit değeri 111 yazıyor çok fazla geldi. Ve plt değerim yine düşüşte 107.
Hemoglobin 12,7 olmuş iki haftada 0,3 artmış.

Ayy çok şükür uyku problemim yok. 11 12 hadi en geç 1 gibi uyuyorum. Ağrım olmaZsa tabi. Sabah 9da zor uyanıyorum :/

Oh ne guzel cnm masallah
Ben misal bugun sabah 4te uyudum 7de uyandim agri sizi yok sebepsiz uyuyamiyorum sonra 12ye dogru geri uyudum ve simdi uyandim cok dengesiz bu aralar malesef

Ama hicbir sebep yokken yani agrim sizim yokken uyaniyorum ve uykum tamamen kacmis oluyor sabah 7 8 civari

Amin canım inşallah gönlüne göre olur her şey.
emy0364 emy0364 Özel sağlık sigortam var çok şükür. Bize cüzi bir miktar kalıyor. Onu da pazarlık yapsak almazlar belki diye düşünüyorum. Benim doktorum başka yere gidemiyor çünkü. Ben de doktor değiştiremem. 1 senedir beni takip ediyor.
Zaten canım istanbul da yaşıyorsan özel sağlık sigortan olacak , arkadaşlarınla konuşuyorum normal doktorun muayene ücreti 90 liradan aşağı değil , kan tahlili şu bu derken bir muayeneden 300 den aşağı çıkılmaz ... Hayırlısı olsun , sağlıklı sıhhatli elimize vermeyi nasip etsin Allah inşallah :))

• Beğen
Reactions: 9ay
hmm anladım cnm. Allah hepimizin maddi manevi yardımcısı olsun. derler ya para çokda önemli değil, para da önemli. resmen herşey paradan geçiyor, içtiğimiz su da, bebeğimizin geleceği de. :S
İstanbul avcılar medicanada doğum yakptı ocak ayında. bugün kontrolden çıkınca sormayı da unuttum. off. arayıp telefonla sorsam söylerler mi acaba.

Istanbulda fiyatlar pek bi yuksek sanki medicanada da yuksektir sanirim parasiz olmuyor malesef kendinden kisarsin da bebeginden kisamiyorsun

bnm de sat'a göre bugün 34+5, ultrasona göre 35+4 (tam 6 gün fark koyuyor) FL 68,82 (49 cm'i tamamlıyor dedi) kilosu 2.715 gr (1 haftada 215 gr) almış bebeğim.

Bence haftanıza göre boyu çok değil. 54 cm ile doğumun olacak gibi :) uzun boylu maşallah.

Senin bebisine de masallah hem boyu uzun hem kilosu cok guzell:nazar:

Kız mı erkek mi?
Bizimki kiz Allah bagislarsa
Ismi de Gülsîma:KK200:

PembeLokum PembeLokum canım doktorun muayenehanesi nerede? Yolumun üzeriyse geçerken uğrayıp idrar tahlil sonucumu sorayım diye :):) daha hastaneden aramadılar. Lökosit değeri 111 yazıyor çok fazla geldi. Ve plt değerim yine düşüşte 107.
Hemoglobin 12,7 olmuş iki haftada 0,3 artmış.

Plt neden dusuyor senin bi sor bakalimm ya cnm ben sana google da yazan adresi verebilirim bir tek cunku ben de tarif edemem bilemiyorum ki biz navigasyon ile gidiyoruz orda adresi yazdik kaudettik o sekilde gidiyoruz

Bu arada bu hafta benden tahlil istemedi pek bi mutluyum kan vermeyecegom diye :D

Cem Sultan Cad. 1. Form Apt. Selçuklu

Çatı muayenesi olmuş ve olcaklar ben pzt yapablrm dedi 37+5 oluyorum sizce nasıl doğum tetikliyomuş ya az daha geçmi yaptırsam çok kafam karışık ?? Sizce daha geçmi olmalı tetikler erken olur diye korkuyorum?

Bu arada eşim haftaya izne ayrılıyor benimde acaba ne zaman olur artık..biraz daha bekleyemz mi falan diyolarmış o zamana yoğunuz diyolarmış allahım sanki tarih saat belli anlam veremdim sinirlendim

Son düzenleme:
merhabalar haziran anneleri

Amin canım inşallah gönlüne göre olur her şey.
emy0364 emy0364 Özel sağlık sigortam var çok şükür. Bize cüzi bir miktar kalıyor. Onu da pazarlık yapsak almazlar belki diye düşünüyorum. Benim doktorum başka yere gidemiyor çünkü. Ben de doktor değiştiremem. 1 senedir beni takip ediyor.
topiğinizde gezinirken yorumlarınıza denk geldim. Oğlumu acıbadem bakırköyde doğurmuştum ve benim de o zamanlar özel sağlık sigortam vardı. Sigortaya ödediğimiz paranın kat kat fazlasını almıştık. Sigortan varsa bence kesinlikle acıbademde doğurmalısın. Doğum öncesi sonrası benim için her şey çok rahat ve kolay oldu. Tabi ertesi sene tekrar sigorta yaptırmak isteyince bana bayağı yüksek fiyat çıkardılar:olamaz:Ben de yaptırmadım. 3-4 yıldır özel sağlık sigortam yok. Bu sene daha uygun bir hastanede doğum yapmayı düşünüyordum ki martta acıbademin kampanyasını yakalayıp normal doğum+doktor (doktorum dışardan gelecek) yaklaşık 6800 civarına anlaştık. Şimdi fiyatlar neredeyse 2 katı olmuş.

• Beğen
Reactions: 9ay
Plt neden dusuyor senin bi sor bakalimm ya cnm ben sana google da yazan adresi verebilirim bir tek cunku ben de tarif edemem bilemiyorum ki biz navigasyon ile gidiyoruz orda adresi yazdik kaudettik o sekilde gidiyoruz

Bu arada bu hafta benden tahlil istemedi pek bi mutluyum kan vermeyecegom diye :KK70:

Cem Sultan Cad. 1. Form Apt. Selçuklu
Baktım canım internetten tam merkezdeymiş hiç giremeyiz şimdi oraya trafik filan. Yanındaki bayan arar artık.

Evet ikindiden sonra ne bebek yıkanır ne kıyafetleri vs. cnm. Avcılar Medicana. Bugün soracaktım unuttum yine kontrolden çıkınca :) yani hepten 1.000 TL zam yapılmaz dimi yani. :)
Hepsi birbirinden farkli cnku ama 1000 lira zam gelmemsitr ama zam gelmistr ocaktan bu yana

Oh ne guzel cnm masallah
Ben misal bugun sabah 4te uyudum 7de uyandim agri sizi yok sebepsiz uyuyamiyorum sonra 12ye dogru geri uyudum ve simdi uyandim cok dengesiz bu aralar malesef

Ama hicbir sebep yokken yani agrim sizim yokken uyaniyorum ve uykum tamamen kacmis oluyor sabah 7 8 civari
Bn bu sabh ezanda gttm balkona cay ictim :)

Back
X