- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #36.301

Hemoglobin 12,7 olmuş iki haftada 0,3 artmış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvWT sezeryan 38+6 olacak insallahSenin de sezeryan galiba canım. Bebeğin 17 gün sonra kaç + kaç oluyor?
Ayy çok şükür uyku problemim yok. 11 12 hadi en geç 1 gibi uyuyorum. Ağrım olmaZsa tabi. Sabah 9da zor uyanıyorum :/
Ayy benimkine uyar mi acaba? Benimki chicco
Çok şükür herşey yolundaymış maşallah sevindim canımgülümsemiş bi de yerim yaa
![]()
Zaten canım istanbul da yaşıyorsan özel sağlık sigortan olacak , arkadaşlarınla konuşuyorum normal doktorun muayene ücreti 90 liradan aşağı değil , kan tahlili şu bu derken bir muayeneden 300 den aşağı çıkılmaz ... Hayırlısı olsun , sağlıklı sıhhatli elimize vermeyi nasip etsin Allah inşallah :))Amin canım inşallah gönlüne göre olur her şey.
emy0364 Özel sağlık sigortam var çok şükür. Bize cüzi bir miktar kalıyor. Onu da pazarlık yapsak almazlar belki diye düşünüyorum. Benim doktorum başka yere gidemiyor çünkü. Ben de doktor değiştiremem. 1 senedir beni takip ediyor.
hmm anladım cnm. Allah hepimizin maddi manevi yardımcısı olsun. derler ya para çokda önemli değil, para da önemli. resmen herşey paradan geçiyor, içtiğimiz su da, bebeğimizin geleceği de. :S
İstanbul avcılar medicanada doğum yakptı ocak ayında. bugün kontrolden çıkınca sormayı da unuttum. off. arayıp telefonla sorsam söylerler mi acaba.
bnm de sat'a göre bugün 34+5, ultrasona göre 35+4 (tam 6 gün fark koyuyor) FL 68,82 (49 cm'i tamamlıyor dedi) kilosu 2.715 gr (1 haftada 215 gr) almış bebeğim.
Bence haftanıza göre boyu çok değil. 54 cm ile doğumun olacak gibi :) uzun boylu maşallah.
Yassı epitel çıkar canım , koruyucu bakteri ... Bol su - yoğurt tüketmeye canım ..İdrarımda yine enfeksiyon var sanırımlökosit 111 diyor yaaaa bunne demek. Bakteri var eritrosit yassı epitel hepsi çıkmış.
enfeksiyonla başım dertte.
PembeLokum canım doktorun muayenehanesi nerede? Yolumun üzeriyse geçerken uğrayıp idrar tahlil sonucumu sorayım diye :):) daha hastaneden aramadılar. Lökosit değeri 111 yazıyor çok fazla geldi. Ve plt değerim yine düşüşte 107.
Hemoglobin 12,7 olmuş iki haftada 0,3 artmış.
Evet evet aynen söylücem aynı şeyi çok stresliyim zatenbu arada ben de özel hastanede doğurcam inş ve 1500 dü, 1250 tl ye indirttik. ay kocama diycem bedavaya doğuruyormuşum haberim yok diye. hediyeyle falan bi denge kursun dermişim![]()
topiğinizde gezinirken yorumlarınıza denk geldim. Oğlumu acıbadem bakırköyde doğurmuştum ve benim de o zamanlar özel sağlık sigortam vardı. Sigortaya ödediğimiz paranın kat kat fazlasını almıştık. Sigortan varsa bence kesinlikle acıbademde doğurmalısın. Doğum öncesi sonrası benim için her şey çok rahat ve kolay oldu. Tabi ertesi sene tekrar sigorta yaptırmak isteyince bana bayağı yüksek fiyat çıkardılarAmin canım inşallah gönlüne göre olur her şey.
emy0364 Özel sağlık sigortam var çok şükür. Bize cüzi bir miktar kalıyor. Onu da pazarlık yapsak almazlar belki diye düşünüyorum. Benim doktorum başka yere gidemiyor çünkü. Ben de doktor değiştiremem. 1 senedir beni takip ediyor.
Baktım canım internetten tam merkezdeymiş hiç giremeyiz şimdi oraya trafik filan. Yanındaki bayan arar artık.Plt neden dusuyor senin bi sor bakalimm ya cnm ben sana google da yazan adresi verebilirim bir tek cunku ben de tarif edemem bilemiyorum ki biz navigasyon ile gidiyoruz orda adresi yazdik kaudettik o sekilde gidiyoruz
Bu arada bu hafta benden tahlil istemedi pek bi mutluyum kan vermeyecegom diye
Cem Sultan Cad. 1. Form Apt. Selçuklu
Günaydın kızlarrr :))
Temizlik zamanııııı :))
Canim ben internetten siparis ettim yaaKilit sistemin ikili ise uyar da uclu ise uymaz sanirim fotosuna bakarak anlarsin belki ya magazada besafe yoktu yoksa deneyecektim magazada chicco varsa urunu alip orda chicco uzeronde deneyebilirsin
Hepsi birbirinden farkli cnku ama 1000 lira zam gelmemsitr ama zam gelmistr ocaktan bu yanaEvet ikindiden sonra ne bebek yıkanır ne kıyafetleri vs. cnm. Avcılar Medicana. Bugün soracaktım unuttum yine kontrolden çıkınca :) yani hepten 1.000 TL zam yapılmaz dimi yani. :)
Bn bu sabh ezanda gttm balkona cay ictim :)Oh ne guzel cnm masallah
Ben misal bugun sabah 4te uyudum 7de uyandim agri sizi yok sebepsiz uyuyamiyorum sonra 12ye dogru geri uyudum ve simdi uyandim cok dengesiz bu aralar malesef
Ama hicbir sebep yokken yani agrim sizim yokken uyaniyorum ve uykum tamamen kacmis oluyor sabah 7 8 civari