2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canim normalde sali gunu gittigimde sezaryen gunu verecekti ama nst de sanci gorunce vermedi keske o gun deseydim alin bugun yarin falan diye..leke olursa direk gel dedi acilma o kadr fazla olmadigindan gondermisti... keske o gun soylemis olsaydim doktora iki gundr de bel agrisi cekiyorm kasıklarima dogru da hissediom ama leke yok bebisin hareketide bugun yok denecek kadr az... aksam olmazsa acile gideyim ya off hep bi endise :/
Canim hiç vesvese yapma bence bebisin Tombak ya hareket edecek yer bulamiyodur :)

Kizlar benim vajina girisimde kemiklerime bazen bicak saplaniyo gibi oluyor cati kemigi denilen yer orasimi? Iki gundurde hafif adet olcak gibi sancim var. Dogum korkusu hafiften basladi :(

Canim normalde sali gunu gittigimde sezaryen gunu verecekti ama nst de sanci gorunce vermedi keske o gun deseydim alin bugun yarin falan diye..leke olursa direk gel dedi acilma o kadr fazla olmadigindan gondermisti... keske o gun soylemis olsaydim doktora iki gundr de bel agrisi cekiyorm kasıklarima dogru da hissediom ama leke yok bebisin hareketide bugun yok denecek kadr az... aksam olmazsa acile gideyim ya off hep bi endise :/
Yeri daralmstr artk bzde agmiyrz bibyere harekt hep ayni artk. Ozel hastaneyemi gidiyosn blmiyrm ama devltse gtme bugun. Yrn kndi dktoruna git

Kizlar benim vajina girisimde kemiklerime bazen bicak saplaniyo gibi oluyor cati kemigi denilen yer orasimi? Iki gundurde hafif adet olcak gibi sancim var. Dogum korkusu hafiften basladi :KK43:
Evet cnm cati kemiklerin artk bebisin donduyse baski ypmaya basladi demekki dogumdan hic korkma kocam bni doktor kadar ellemedi kotu bibtabir ama dktoruna guveniyosan hic korkma bol bolsu ic gece yatakta donerken ck dikkat et

Salı günü 3181 gr demişti. O değilde 1 hafta öncesinde 2 hafta ilerde demişti bu hafta 1 hafta dedi. Sorun ultrasonda mı bizde mi bilemedim
Artk gununu buluyodur her bebek surkli onden gitmiyo arkadasima 1 ay onde dediler iri dgcak dediler 39+5 te 3500 erkek dgdu gayet normaldi yani

Evet cnm cati kemiklerin artk bebisin donduyse baski ypmaya basladi demekki dogumdan hic korkma kocam bni doktor kadar ellemedi kotu bibtabir ama dktoruna guveniyosan hic korkma bol bolsu ic gece yatakta donerken ck dikkat et
Doktoru cok arastirdim iyi bi hekim hastanede oyle. Hic bi kotu yoruma rastlamadim kimsedende duymadim ama iste insan korkuyo yinede. Pteside cati muayenem var :skandal: Allah buyuk. Kacari yok dogurcaz. Sezeryandanda cok korkuyom bole icimdede kalamicagina gore bisekilde biri olcak bakalimm. :KK17:

Kızlar bikaç gündür afedersiniz idrar rengimde baya bi koyulaşma var çok ta su içiyorum.. siz karşılaştınız mı böyle bişeyle?

Doktoru cok arastirdim iyi bi hekim hastanede oyle. Hic bi kotu yoruma rastlamadim kimsedende duymadim ama iste insan korkuyo yinede. Pteside cati muayenem var :skandal: Allah buyuk. Kacari yok dogurcaz. Sezeryandanda cok korkuyom bole icimdede kalamicagina gore bisekilde biri olcak bakalimm. :KK17:
Hic sorma bazdn diyrn kalcak herslde icerde oynuyo bizimle korkma valla alistm bdn cati ya :)
Kızlar bikaç gündür afedersiniz idrar rengimde baya bi koyulaşma var çok ta su içiyorum.. siz karşılaştınız mı böyle bişeyle?
Cnm bnnde oldu bi ara su disinda bol aulu meyve tukettim gwcti
Eşimle yürüyüşe çıkmıştık yürüyüş sırasında göbeğim acayip sertleşti gerginleşti. Sizde de oluyor mu?
Bn evde yururken bile oluyo kiz gobegim catlck gbi oluyo hatta diyrm kizim gobegmden dgl asagidan ckcan diyrm :)

Kasılma olduğu zaman karnımın şekli yamuluyor ve acı oluyor biraz. Bu sadece şişlik gerginlik hissi. Yine de kasılma mı
Evet Can'ım kasılma o sertlik varsa yamuluyorsa bebiş hareket etmiyorsa kasılma oluyor
Benim her yarım saatte bir oluyor

Kizlar dun geceden bu sabaha butun karnim mosmor kalin kalin catladi asistan bile sok oldu noldu sana dunden bugune diye sinir oldm karnmda hc bsy yktu brden byle olnca sasirdim snra beyazliyomus ama ikinci cockta dusunemiyorm vucudum ne hale gelck
Bir gecede Nasıl bir anda olmuş demek artık baya büyüdünüz maşallah kadın olmak hep çok zor

Back
X