- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #37.081
Arkadaşlar bebek bezi kovası alan var mı? Evim dubleks oda ikinci katta. Sürekli çöp atamayız diye düşünerek işe yarıyorsa almayı düşünüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında ben de almayi düşünüyorum çünkü normal çöp kutusu yetmez bebise :)Arkadaşlar bebek bezi kovası alan var mı? Evim dubleks oda ikinci katta. Sürekli çöp atamayız diye düşünerek işe yarıyorsa almayı düşünüyorum.
Bir de mutfaktaki çöp kutusuna atacak değilim. Gün içinde bir sürü bez olacak. Yazın sıcakta hemen kokar bir de. O yüzden almak istiyorum ama işe yarar mı ciddenAslında ben de almayi düşünüyorum çünkü normal çöp kutusu yetmez bebise :)
Benim gündüz çok ağrım oluyor , sürekli yattığımdan gündüz yatmak batıyor resmen , gece Allah'a şükür küt diye uyuyorum :) bazen böyle içimden hiç çıkmasın istiyorum kıpır kıpır , o tekme attıkça mutlu oluyorum :)) Bazende artık gelsin istiyorum merak ediyorum yüzünü Gözünü kulaklarını burnunu , biraz daha beklesinler ama 2-3 hafta daha dursun Kuzucuklar :))Ben de agrilarim olmasa uyucam aslında resmen tutuluyorumay bebisimi özledim ya
Canım çok yorma kendini yine de. O enerji öyle birden geliyor da sonra gece ağrıları uyutmuyorGünaydın anneler,
Hepinize iyi kandiller.
Günaydın dediğime bakmayın, ben gece 4.30 da uyandım, uyandığımda nasıl bir açlık anlatamam, sanki günlerdir yemek yemiyorum. Kızımın da tekmesini hissetmemle herhalde kızım acıktı diye düşünerek mutfağa doğru yol aldım o saatte, hiç de vicdan azabı çekmedim sonrasında. 6.30 da tekrar uyuyup, 8de alarmla uyandım.
Bugün 35+6 yım. Artık kızım doğsun istiyorum hayırlısı ile. Eli yüzü burnu nasıl bir şey merak ediyorum.
Sabah anneme gidiyordum ki kapıyı açmam ile kaşla göz arasında eve kedi girdi, evim de 5. Katta. Ne fırsatçı kediymişsin sen öyle. Evde de yalnızım, korktum vallahi, evde iki saat kedi kovaladım. Kedi yatak odama girdi, sonrasında da bana bir enerji geldi, yerleri sildim süpürdüm, yorganlar yastıklar nevresimleri yıkadım. Tutamadım kendimi banyo ve tuvaletleri de yıkadım. Banyo paspaslarını, havlu ve bornozları makineye atcam daha.
Enerji patlaması yaşıyorum resmen
Sakın alma canım.. Evim dört katlıydı aldım şimdi çatı katında duruyor, işe yaramadı. İlk altı ay banyoda poşet açıp ayrı biriktirsen koku yapmıyor zaten yedikleri sadece süt... Her gün de atarskn gece bırakmazsın vs..Arkadaşlar bebek bezi kovası alan var mı? Evim dubleks oda ikinci katta. Sürekli çöp atamayız diye düşünerek işe yarıyorsa almayı düşünüyorum.
Aslında ben de almayi düşünüyorum çünkü normal çöp kutusu yetmez bebise :)
Bir de mutfaktaki çöp kutusuna atacak değilim. Gün içinde bir sürü bez olacak. Yazın sıcakta hemen kokar bir de. O yüzden almak istiyorum ama işe yarar mı cidden
Arkadaşlar bebek bezi kovası alan var mı? Evim dubleks oda ikinci katta. Sürekli çöp atamayız diye düşünerek işe yarıyorsa almayı düşünüyorum.
Benim gündüz çok ağrım oluyor , sürekli yattığımdan gündüz yatmak batıyor resmen , gece Allah'a şükür küt diye uyuyorum :) bazen böyle içimden hiç çıkmasın istiyorum kıpır kıpır , o tekme attıkça mutlu oluyorum :)) Bazende artık gelsin istiyorum merak ediyorum yüzünü Gözünü kulaklarını burnunu , biraz daha beklesinler ama 2-3 hafta daha dursun Kuzucuklar :))
Canım çok yorma kendini yine de. O enerji öyle birden geliyor da sonra gece ağrıları uyutmuyor![]()
Rennie duo şurup ve sakız çiğnemekGünaydın hanımlar. Mide yanması için tavsiyesi olan var mı?
Ay geçmiş olsun .. O kedi 5. Kata nasıl çıkmış , ben oracıkta doğururdum heralde , çok yorma canım kendini uzan dinlen bugun ...Günaydın anneler,
Hepinize iyi kandiller.
Günaydın dediğime bakmayın, ben gece 4.30 da uyandım, uyandığımda nasıl bir açlık anlatamam, sanki günlerdir yemek yemiyorum. Kızımın da tekmesini hissetmemle herhalde kızım acıktı diye düşünerek mutfağa doğru yol aldım o saatte, hiç de vicdan azabı çekmedim sonrasında. 6.30 da tekrar uyuyup, 8de alarmla uyandım.
Bugün 35+6 yım. Artık kızım doğsun istiyorum hayırlısı ile. Eli yüzü burnu nasıl bir şey merak ediyorum.
Sabah anneme gidiyordum ki kapıyı açmam ile kaşla göz arasında eve kedi girdi, evim de 5. Katta. Ne fırsatçı kediymişsin sen öyle. Evde de yalnızım, korktum vallahi, evde iki saat kedi kovaladım. Kedi yatak odama girdi, sonrasında da bana bir enerji geldi, yerleri sildim süpürdüm, yorganlar yastıklar nevresimleri yıkadım. Tutamadım kendimi banyo ve tuvaletleri de yıkadım. Banyo paspaslarını, havlu ve bornozları makineye atcam daha.
Bak şu kedinin sebep olduklarına :)Günaydın anneler,
Hepinize iyi kandiller.
Ben lierac mustela vb bi cok krem surmeme ragmen catlamadik yerim kalmadi. Hele karnim gobek deligime kadar çatladı. Kimi vucut boyle oluyor demekki ne diyelim. Yinede surmeye devam ediyorum ama beterin beteri vardir diye.
Bu arada geçen hafta çatı muayenesi okadar ağrımasına rağmen bugün hiç okadar ağrı olmadı.o da beni normal doğuma biraz cesaretlendirdi.şuan kafama tek takılan konu kordonun boynunda olması normal doğum için umarın sıkıntı yaratmaz
Tam da düşündüğüm gibi ilk çatı muayenesinde stresli oluyoruz çünkü ikincisi bir nebze iyi geçmiş seninki ne güzel inşallah bende atlatırım bu korkuyu ikincisindeBu arada geçen hafta çatı muayenesi okadar ağrımasına rağmen bugün hiç okadar ağrı olmadı.o da beni normal doğuma biraz cesaretlendirdi.şuan kafama tek takılan konu kordonun boynunda olması normal doğum için umarın sıkıntı yaratmaz
Ben iki şişe bitrdm fiyat uygun ayrıca reçetzsz alblrsnNazar değmesin sana maşallah :) Yemek yiyemez oldum midem yüzünden doktoruma sorayım şurubu teşekkür ediyorum cevap için.
Ben bunla ilgili videolar izledim en favori ürünler arasında falan diyolardı ben baktım sonra alcam e bebekten almış bakabilirsin canım daha çok seçenek vardrBir de mutfaktaki çöp kutusuna atacak değilim. Gün içinde bir sürü bez olacak. Yazın sıcakta hemen kokar bir de. O yüzden almak istiyorum ama işe yarar mı cidden