2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aynen :KK66: ben de ! Bir avaz da doğur dien gıcık oluom.. ameliyat masasında kesi anında bağırtmaya niyetli zaar :KK66:
Günaydınlar herkese ee
Bi de "tez zamanda" diye bir laf var. Ben en çok ona sinir oluyordum. 10 haftamı erken doğum korkusuyla geçirdiğim için "tez zamanda" lafını beddua gibi algılıyordum. Doğru zamanda diye düzeltme ihtiyacı duyuyordum. Artık geçti takılmıyorum kimsenin ne dediğine

Aynen hayatımız değişecek hiçbir şey eskisi gibi olamayacakmış gibi şeyler düşündürüyorlar. İlk kavgamızı çocuk yüzünden yaptık zaten artık eşini göZün görmeyecek diyenler var. İnsan kötü hissediyor :/
Evlat bambaşka bir şey muhakkak ama insanın eşinin yeri çok ayrıdır. Farklı kategorilerde sevgiler karşılaştırılmamaları gerek.

Kızlar günaydın, bu büyük şişede hastanede olan basmalı el dezenfektanlarından almak istiyorum. Bir oda girişine bir de salona koymak için. Steril olmadan bebişi tutmasınlar diye. Evde kullanan vardır, nerden alabilirim, fikri olan var mı? Eczaneye sormadım acaba medikal depodan falan mı getirtiyorlar.

Selam benimde doktor günüm cumaydi ama gidemedim dün gittik yani cumartesi 3300 gr olmus bebeğim 50 cm boy dedi bu arada 37+1 olduk bugün maşallah bebegime ama plesentada kireçlenme var dedi yaşlanma dediklerinden
.yani bundan sonra çok kilo almaz belki hiç almaz dedi.canını sıkma sonuçta doğumunda az kaldı 28 haftalik olanlarda bile oluyor dedi.ama işte ben bu süreçte bebegin karnimda beklemesi ni büyümesi için kilo alması için felan olduğunu düşünürdüm hep şimdi öyle duracak mi bebisim.kizkardesim de de olmuştu q daha erken hafta olarak.yigenim kilo vermiş olarak doğmuştu vücudu kiriş kiriş etini çeksem sunüyordu.ama sonra oralar bir doldu şimdi tombikligine 7 yaşında agliyormus hergün ben niye bu kadar kiloluyum hızlı kosamiyorum diye
:( bizde de kireçlenme var üstüne bide suyumuz az
Belki de yarın olur doğum stres tavan haerketlerni takip ediyorum hergün nst ve ultrason kontolü ..

Kızlar günaydın, bu büyük şişede hastanede olan basmalı el dezenfektanlarından almak istiyorum. Bir oda girişine bir de salona koymak için. Steril olmadan bebişi tutmasınlar diye. Evde kullanan vardır, nerden alabilirim, fikri olan var mı? Eczaneye sormadım acaba medikal depodan falan mı getirtiyorlar.
Eczaneden almıştık biz 3-5 farklı kalitesi var

Gunaydin haziran annişleri size bir sorum var 36 ve 38. Haftada kontrolum var cati muayenesi hangisinde olur. Sizler ne zaman oldunuz bu muayeneyi ve cok zor mu agrili mi dr.a sormayı unutmusumda ben :110:

Günaydın canım , araştırma hastanesinde de kaldım özel hastanedede kaldım büyük Şişe de el dezenfektanı oluyor , hatta Unv. Hastanesinde 5 gece yatmıştım , hemşireye söyledik azaldı diye getirdiler , medikalcilerde de eczanelerde de oluyor normalde ...

Kızlaaaaar çok şükür atlattik asyam karnımda degil artik kollarimda ..biraz ağrılı bi süreç geçiriorum hastanedeyiz nasip olursa yarın cikacagım hersey yolunda sagligimiz da yerinde minik faremin bir de ben ayaklanirsam daha ne isterim ki

Allah uzun omurler versin inşallah ;) allah analı babalı büyütsün :) darısı bizlere artik. İnşallah bir evvel ayaklanirsin. Kendine de bebise de iyi bak :)

Evet benim cidden moralim bozuluyordu eşimle birbirimize vakit ayiramicak miyiz mutsuz mu olucaz hep çocukla ugrascaz çocuk hep aglicak benim saçlarım hava dikilmiş olucak üstümde günlerce aynı kıyafet :) valla böyle tablo çizildi :)
Aslında başlarda çok da farklı bir tablo olmuyor sanırım bebiş biraz sıkıntılıysa tabi :/ alışma evresi bir de gazlı bebekse annenin başka uğraşı olamıyor maalesef. İlk zamanlarda ziyaretine gittiğim arkadaşlarım hep gözler uykulu saçlar o biçim :):) mecburen :) sonra bünye alışıyor tempoya tabi.

Kızlar doğum çantanıza bebek maması da koydunuz mu? Eğer ilk gün süt gelmezse sarılık olmaması için mama verin diyorlar. Hipp marka organik bebek maması ve bebek sütü var. Bunlar hakkında bilginiz var mı?

Gunaydin haziran annişleri size bir sorum var 36 ve 38. Haftada kontrolum var cati muayenesi hangisinde olur. Sizler ne zaman oldunuz bu muayeneyi ve cok zor mu agrili mi dr.a sormayı unutmusumda ben :110:

Canım ben 37 de oldum...sakin kasma kendini hic hissetmedim ben mesela..36 dan sonra yapıyorlar sana da muhtemelen 36 da gittiğin de yapar dr un..sağlıklı doğumlar olsun hepimize..

Kızlar doğum çantanıza bebek maması da koydunuz mu? Eğer ilk gün süt gelmezse sarılık olmaması için mama verin diyorlar. Hipp marka organik bebek maması ve bebek sütü var. Bunlar hakkında bilginiz var mı?
Bebek maması koydum ben de her ihtimale karşı ama içimden bir ses ihtiyaç olmayacak diyor, inşallah olmaz

• Beğen
Reactions: 9ay
Canim onlar cok kimyasal ben hastanede bile kullanmiyorum. Bebegine zararli olabilir sadece ellerini yikasalar yeter bence.

image.webp
image.webp
image.webp
Kizlar bizde sonunda bebek arabamizi aldik:KK54:

Back
X