2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Gunaydin haziran annişleri size bir sorum var 36 ve 38. Haftada kontrolum var cati muayenesi hangisinde olur. Sizler ne zaman oldunuz bu muayeneyi ve cok zor mu agrili mi dr.a sormayı unutmusumda ben :110:
Ben ilk gebelik te 37. hafta da olmuştum. Bazıları çok ağrılı değil di diyor bazıları tam tersi. Maalesef ben tam tersi diyenler Denim. Belki senin için zor geçmez. Zaten kısacık sürüyor.

Kızlar doğum çantanıza bebek maması da koydunuz mu? Eğer ilk gün süt gelmezse sarılık olmaması için mama verin diyorlar. Hipp marka organik bebek maması ve bebek sütü var. Bunlar hakkında bilginiz var mı?
Benim başıma gelmiş ti.sutum gelmemişti bebeğim de de hafif sarilik vardı. Sürekli ağlıyor du açlıktan. Yanımızda mama yoktu hiç aklıma gelmemişti götür mek. Hemşireler istedim hast.den bulup getirmişti de öyle sus Musti kızım. Hatta sabahta aynı şekilde ver diler.bu doguma giderken akıl landi m.hip marka organik güzel ayrıca SMA bunlar en iyi markalar. SMA anne sütü ne en yakın olan. Yani çantada biberon ve mama koymakta yarar var.:)

• Beğen
Reactions: 9ay
A
Aslında başlarda çok da farklı bir tablo olmuyor sanırım bebiş biraz sıkıntılıysa tabi :/ alışma evresi bir de gazlı bebekse annenin başka uğraşı olamıyor maalesef. İlk zamanlarda ziyaretine gittiğim arkadaşlarım hep gözler uykulu saçlar o biçim :):) mecburen :) sonra bünye alışıyor tempoya tabi.
Aha haa:) ayneeen tam da öyle oluyor. Tecrübe yle sabit. Ama yardım eden bir eş veya anne varsa kesinlikle çok kolay olur.ben de olmamıştı.sadece bor hafta annem yanımda ydi.

Kızlar cuma günü kontrolü m vardı. Bebeğimi n kilosu 34+1 im 2.270 gr.cik.kucuk kalmış dedi:( balık yağı verdi kullanmaya başladı m ama 21 gün kaldı doğum a sizce fayda sağlar mi.kafama çok taktım ya...

Ben bugun SMA mama aldım hip vardı sordum anne sütüne en yakın SMA dediler yılların markası aldım bende

.
Canim onlar cok kimyasal ben hastanede bile kullanmiyorum. Bebegine zararli olabilir sadece ellerini yikasalar yeter bence.
Çeşit çeşitmiş onlar , saf alkollü su olanından istiyorum sadece. Ellerini her seferinde yıkayacaklarına inansam zaten hiç aklıma gelmez ama güvenemiyorum. Sigara içilecek sürekli terasta, nane şekeri de koyucam ki girerken kokmasınlar. Tüm sülale boklu tiryaki.Hem giderken yazlığa da götürürüm, orda tüm ahbaplar sağolsunlar sevmek isteyecekler. Bilmiyorum saf alkolden zarar gelmez heralde. Kendim kullanmam pek xaten

Kızlaaaaar çok şükür atlattik asyam karnımda degil artik kollarimda ..biraz ağrılı bi süreç geçiriorum hastanedeyiz nasip olursa yarın cikacagım hersey yolunda sagligimiz da yerinde minik faremin bir de ben ayaklanirsam daha ne isterim ki

Hayirli ugurlu olsun canim.. ne guzel kokluyorsun artik minnosunu darisi basima insallah 5 gun kaldi.. sezeryan oldun sanirim. Spinal mi?

Ne müşterisi ya mustela konak şampuani. Ben tüm ürünleri senamed aldım ama kizima konak olmasın diye mustelanin konak sampuanini kullanmıştım. Normal sebamedle yıkadıktan sonra bir kez konak sampuani ile yikiyorsun kısımda kullandım hiç konagi olmamıştı bebekken

Kızlar doğuma girerken üzerinizde ashabı kehf ve akabe biatı sahabelerinin isimlerinin yazılı olduğu bir kağıt taşıyın. Doğumun sıkıntısız kolay geçmesi için inşallah.
Kızlar cuma günü kontrolü m vardı. Bebeğimi n kilosu 34+1 im 2.270 gr.cik.kucuk kalmış dedi:KK43: balık yağı verdi kullanmaya başladı m ama 21 gün kaldı doğum a sizce fayda sağlar mi.kafama çok taktım ya...
Olur tabi canim birazda dikkat et yediklerine dinlenmene her hafta 200 alsa 3 kiloya yaklasir

Kızlaaaaar çok şükür atlattik asyam karnımda degil artik kollarimda ..biraz ağrılı bi süreç geçiriorum hastanedeyiz nasip olursa yarın cikacagım hersey yolunda sagligimiz da yerinde minik faremin bir de ben ayaklanirsam daha ne isterim ki
Rabbim sglikkla buyutmeyi nasip etsn

Back
X