2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bandirmadayim canım. Burda da aktiviteler var ama ücretli. O iyi olsun da gelişimi için her şeyi denerim gerekirse ücretli olsun hic fark etmez çocuğum iyi olduktan mutlu olduktan sonra önemli değil :) vaktim çok onun için ne iyiyse onu yapacağım :)
Istanbukda olamman daha iyi olms :) bulundugub yer daha ferah ve saglamdir :)
Hey allahım ya bunu okudukça sinirlerim bozuldu resmen. Çocuğa babası tecavüz etmiş ha ne insanlar var allahım sen koru yarabbim yazık cidden yazık insan demeye bin şahit lazım. İnsan orda kaldıkça sinirleri psikolojisi bozulur. Ne biçim hastane ya.
Bi kere gttm devlete bi daha gitmem ztn hataydi

Kizlar gunaydin.
5:30 gibi uyandım.keske bi saat daha uyuyabilseydim.kizimla bana dua edin, 8:30 gibi sezeryan olacagim
4 hazirandi beklenen dogum,sezeryan olunca bugun istedim.allah pişman etmesin inş
hadi hayırlısıyla kavuşun, önceside sonrası da rahat bi doğumun olsun sütün de hemen gelsin inş.

Kızlar günaydın. Artık sabah uyandığımda da bacaklarım biraz şiş oluyor. Ödemli oluyor yani. Sizde de böyle mi sabahları olmaz gün içinde çok ayakta durursam vs olurdu.

Ay kızlar içimi dökücem çok sinir oldum.annem abimin çocuğuna bakıyordu bu arada abim ve eşi annemin kıymetini bilmeyen insanlardır. 36 haftadır hamileyim abim de eşi de evime bir kez gelip nasılsın demediler ki bir defa dedim size kırgınim benle ilgilenmediniz dedim.neyse abim dün gitmiş anneme demiş ki sen doğuma gidince kaç gün kalırsın 2 3 gün kalıp dönersin herhalde oğluma kim bakacak demiş babam da annen kalır 40 ini çıkarır demiş aa bir ay napicak orda oğluma kim bakacak diyomuş o kadar sinir oldum ki anlatamam insanın kardeşi de olsa ne kadar bencil oluyomuş gördüm zaten son zamanlar güya benle ilgileniyorlar gibi arıyorlar amaç doğum tarihimi öğrenmek.şimdi de abimin eşi arıyocumartesi gelicem bebek kıyafetlerini hazırlayalım diyo ben de yüzüme karşı bişey denmedigi için hiç bişey yokmuş gibi davranmak zorunda kalıyorum.başınızı şişirdim ama çok sinirlendim ve üzüldüm.:sopa:

Canım arkadaşlarında dediği gibi çok haklısın, pek hoş olmamış öyle demesi. sonuçta seninki de torun ve doğum yapan bi bayan olarak anneni yanında istemen kadar doğal birşey yok. en çok onun yanında rahat edeceksin çünkü.
ben olsam bırak doğumu, doğum iznim bitince ücretsiz izin alıp çalışmıycaksam bile bu fikrimi belli etmeyip ben de çalışıp anneme baktırcam. sizinkine şu kadar yıl baktı. o kadar yıl da benim yavrumun hakkı candan bi ilgi görmek bakıcıya vs veremem bu kadar küçük derdim. artık kv veya bakıcı birşey ayarlarsınız derdim. allaah ne yapcaz diye biraz düşündürtüm bile. ama bu benim hinliğim sen bu kısmı ciddiye alma tabi, öyle birşey yapma boşver. ama 40 ı çıkana kadar veya kendini toplayıp bi düzen oturtana kadar anneni yanında iste.

Günaydın kızlar,
Dün canım sıkkındı yazamadım.

Benim de ilk epiduraldi. Sorunsuzdu.
Bu sefer bebeğim 3 hafta geri. Muhtemelen 37 yi doldurunca alınacak. Bu sefer kendi aralarındaki konuşmaları duymak l istemiyorum. Genel anestezi tercih edicem gibi geliyor
bi sağlık sorunu olmasında canım, doğar doğmaz memeye alıp, çevrendende yardım al ev işi vs konunsunda iyi beslenme ve istirahatle bol süte odaklanıp hemencecik toparlarsın inş. üzülmemeye çalış

Canım arkadaşlarında dediği gibi çok haklısın, pek hoş olmamış öyle demesi. sonuçta seninki de torun ve doğum yapan bi bayan olarak anneni yanında istemen kadar doğal birşey yok. en çok onun yanında rahat edeceksin çünkü.
ben olsam bırak doğumu, doğum iznim bitince ücretsiz izin alıp çalışmıycaksam bile bu fikrimi belli etmeyip ben de çalışıp anneme baktırcam. sizinkine şu kadar yıl baktı. o kadar yıl da benim yavrumun hakkı candan bi ilgi görmek bakıcıya vs veremem bu kadar küçük derdim. artık kv veya bakıcı birşey ayarlarsınız derdim. allaah ne yapcaz diye biraz düşündürtüm bile. ama bu benim hinliğim sen bu kısmı ciddiye alma tabi, öyle birşey yapma boşver. ama 40 ı çıkana kadar veya kendini toplayıp bi düzen oturtana kadar anneni yanında iste.
Yok cnm ben de zaten dicem annemi yanımda istiyorum diye.herkes kendini düşünüyo aman kırılmasinlar diye dusunmicem bu konuda.

Kızlar günaydın. Artık sabah uyandığımda da bacaklarım biraz şiş oluyor. Ödemli oluyor yani. Sizde de böyle mi sabahları olmaz gün içinde çok ayakta durursam vs olurdu.
canım bende gün içinde çok ayakta kalıp yorulursam, iyi uyuyup dinlenemezsem falan oluyor sadece. rutin de pek yok ödem

Benim daha 20 günüm var heyecandan korkudan yerimde duramıyorum ertesi gün doğuma girecekler var burda allahimmm :eek:kızlar ne duası okusam birazcık rahatlasam acaba ?

9

Ben dün doktora dedim ben şişiyorum diye kilo aldın da ondan diyo ödem değil mi ya bunlar anlamadım ben de
Ben de kilo aldım ondan diye düşünüyordum ama parmakla bastırınca içine çökük kalıyor biraz. Biraz ödem biraz kilo sanırım :)
İnşirah suresi, inşikak suresi, abese 19 ve 20. Ayetler, meryem 23 24 25 26. Ayetler
Rabbiyessir vela tuassir Rabbi temmim bilhayr.
La ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin.
Kolay doğum için bunları okuyabilirsin :)

kızlar ya sabah sabah biraz da başka topiklere bakıyordum ki gülmekten yarıldım. bunu yazmazsam olmaz. Nisan annnelerinden biri diyor ki bebeğim bembeyaz koltuklara, hırkasına, üstüne vs kakasını yaptı sinirlerim bozuldu ağladım. biri de diyor ki 2 yaşına gelince bunu bilinçli olarak yapacaklar. bir gün kızımın odasına girdim oyuncak fırını vardı, bezini açmış o fırında kakadan pastalar pişiriyor. her taraf kaka.. ay öldüm gülmekten
Gerçekten de bunlar iyi günlerimiz sanırım. bi doğsun bu minnoşlar neler yapcak bize. ölürüm ben onlara ya

Back
X