2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Gunaydin kizlar cok sukur benim yaramaz kaldigi yerden devam ediyor icim rahatladi. Her gecen gun aklima baska sorular takiliyo. Simdide oglum kafa asagida donmus bi sorun yok ama hala kanala girmis degil acaba girmesi gerekirmiydi simdiye kadar ? Olduki kanala girmedi hic boyle bisey olabilirmi hic girmeyip bekleyebilrmi? Bu durumda sezeryanmi olmak gerekir? Kafamda deli sorular :dua::anne:
Benimki de girmemişti canım 3 gün önce , doktorum o gireceği zamanı bilir Demişti :)

Günaydın kızlar biz bugün profesör doktorumuza gittik. Planlarımız değişti. Size de haber vereyim dedim. 38+6 ya yani 6 hazirana gün verdi doktor bizim de gönlümüzden geçen tarihti zaten en başından beri. İşte beklemeye karar verdik hayırlısıyla yani Şafak 11 oldu :)
6.6.2016 :))) hadi Hayırlısı canım :)

Sanci su vs olmadi canim yatin kontrolum var onu bekliyorum. Acilmayi artirici hareketler yapmiyorum simdi biraz daha kilo alsin diye. Akisina biraktim
Bence de beklesin biraz daha minik toparlansın zaten açılman varmış doğumunda kolay olur inşallah

bi sağlık sorunu olmasında canım, doğar doğmaz memeye alıp, çevrendende yardım al ev işi vs konunsunda iyi beslenme ve istirahatle bol süte odaklanıp hemencecik toparlarsın inş. üzülmemeye çalış
Bu sabah oturdum dakikalarca ağladım. Bedenşm bebeklerimi beslemiyor. Yumurta, süt, et, yoğurt yiyorum ama bebeklere gitmiyor sanki hamileliklerimde. İlk bebepimde çok zayıf doğdu, bu sefer ki ondan da zayıf olacak gibi. Sağlıklı olsun yeter desekte. İnsan üzülmeden edemiyor. Herkesin çocuklarımın zayıf doğması konusunda beni suçlar gibi bakması beni çok üzüyor. Rahim içi gelişim geriliği teşhisi kondu şimdi de. Çevremdeki kimseye söyleyemedim. Suçlayıcı bakışlardan kaçmak için. Sebebi de bulunamıyor. Bazı annelerde bu görülüyor deniyor o kadar.
Geçmiş mesajları okuyamadım kızlar noral bozukluğundan okuyamadım kusura bakmayın :olamaz:

Bu sabah oturdum dakikalarca ağladım. Bedenşm bebeklerimi beslemiyor. Yumurta, süt, et, yoğurt yiyorum ama bebeklere gitmiyor sanki hamileliklerimde. İlk bebepimde çok zayıf doğdu, bu sefer ki ondan da zayıf olacak gibi. Sağlıklı olsun yeter desekte. İnsan üzülmeden edemiyor. Herkesin çocuklarımın zayıf doğması konusunda beni suçlar gibi bakması beni çok üzüyor. Rahim içi gelişim geriliği teşhisi kondu şimdi de. Çevremdeki kimseye söyleyemedim. Suçlayıcı bakışlardan kaçmak için. Sebebi de bulunamıyor. Bazı annelerde bu görülüyor deniyor o kadar.
Geçmiş mesajları okuyamadım kızlar noral bozukluğundan okuyamadım kusura bakmayın :olamaz:
Canim boyle dusunme lutfen. Kordon da sikinti vardir biseydir yani. Senle ne ilgisi var. Yiyip icip yatiyoruz biz gerisi nasip kismet. Hersey Allahin kudret elinde.

Sakin karbonatla silme gogsunu hic bi zaman tahris edersin.
Ayva çekirdeğini çok övüyorlar. Ama aktarda bulamadım başka aktara da bakayım bari. Bana lansinoh iyi gelmedi kızlar. Zeytinyağı dediler o da pek fayda etmedi. Ayva çekirdeğini sıcak suda bekletip jöle gibi oluyormuş onu sürüyorlarmış. Emzirmeden silmek k gerekli ama çok fayda gören var. Bu sefer deneyeceğim inşallah işe yarar. Göğüs ucu yara olmayan bilmez acısını allah yaşatmasın kızlar

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: 9ay
Allah'ın takdiri bu Can'ım Nasıl laf edebilir insanlar inançları zayıf o insanların onları ciddiye alma kafana bile takma çocukların gayet sağlıklı önemli olan bu

Canim boyle dusunme lutfen. Kordon da sikinti vardir biseydir yani. Senle ne ilgisi var. Yiyip icip yatiyoruz biz gerisi nasip kismet. Hersey Allahin kudret elinde.
Çok haklısın tatlım. Dokyor bir ay önce sağdaki kan akışında normale dönmüş dedi ama bir aydır iki hafta daha geriledi hamileliğim. Doktorumda şaşırdı ama elden gelen bir şey yok. Sağlık olsun canım. Sağol desteğin için

Allah'ın takdiri bu Can'ım Nasıl laf edebilir insanlar inançları zayıf o insanların onları ciddiye alma kafana bile takma çocukların gayet sağlıklı önemli olan bu
Sağol canım sabah bir an sinirlerim bozuldu ağladım rahatladım. Son ay vara yoğa ağladım zaten. Sağlıklı olması en önemlis canım haklısın.

Selam kızlar.

Lütfen üzme kendini. Sağlıklı doğsun da kilo alırlar zaten sonradan da. Ama sen stres yapıp ağlayınca bebeğin de etkilenecek böyle düşün. Kalsiyumdan çok fındık ceviz badem gibi şeyler kilo aldırıyormuş canım.. Benim kuzenim 2.200 doğurdu kızını ve 2 sene boyunca emzirdi hiç hasta olduğunu hatırlamayız maşallah. Üzülme :KK19:

Canım neden üzüyorsun kendini
Hangi anne ister bebeği zayıf doğsun sen sanki bilerek mi yapıyorsun
Duymamazlıktan gel boşver cahiller işte..
Doğduktan sonra sen öyle bi bakarsın ki topaç gibi olur inşallah
Olmasa da önemli olan sağlık problemi var mı ? Yok . Gerisi hiç sorun değil canım

Selam kızlar.

Lütfen üzme kendini. Sağlıklı doğsun da kilo alırlar zaten sonradan da. Ama sen stres yapıp ağlayınca bebeğin de etkilenecek böyle düşün. Kalsiyumdan çok fındık ceviz badem gibi şeyler kilo aldırıyormuş canım.. Benim kuzenim 2.200 doğurdu kızını ve 2 sene boyunca emzirdi hiç hasta olduğunu hatırlamayız maşallah. Üzülme :KK19:
Çok sağol canım desteğin için :) allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :nazar:

Back
X