2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
ay vorones senin doğumunu çok merak ediyorum. tarih olsun, yöntem olsun karar verecem diye ne çektin be. o topik senin bu topik benim geziyorsun görüyoruz seni. Allah inş hakkında hem hayırlı hem çok kolay bir doğum nasip eder
Kız nettin oyleee . Gezgin karı ilan ettin beni. Mayıs anneleriné bi de buraya yazıom; ) ;) ;) bi de kendi topicim var tabi ;) de orada basetmiom pek ;) . İkizler burcuyum ben .karar vermek zor ;) bi de seyyyy korkusu baciiii yemio .. iki türlüsü de :( ;)

Ay aslında ben biraz yanlış yazmışım . Yani normal é döndüğü kilosunu yazmışım. . Benim 36 da 2100 çıkmışti uzulmustum o ara da toparlar die duà ediodum şükür şu halimize de . İnşallah 3000 ı görüp doğar diom artık son günlerim..senin bebis de 1 hafta da az biraz da aliosà bekle bence. Bana da doktor 2100 çıktığında ilerleme olmasa alırız demış uzmustu beni. Sen üzülme artar bence
İnşallah canım

Ben mayıs annesi gurubundayım ve meleğimi kucağıma coktan aldım bizim guruba nisan annesi yazmıştı ve çok hoşuma gittmişti henüz doğum yapmamıştım ozamn bende sizi heycanlandırıyım azıcık o kadar güzell bir duyguki anlatamam muhteşem bişe kokusunu içine çekerek uyumak ve uyanmak sağlıkla alın bebeklerinizi kucaklarınıza bol bol sütünüz olsun inşşlh ve normal doğumdan sakın korkmayın sizin ve bebeğiniz için en sağlıklısı
çok teşekkürler. inşallah bizler de sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeklerimizi ve normal doğum yapabiliriz. ben korksam da normal olsun istiyorum en azından :)

Bu sefer deneyeceğim canım çok memnun kalan var. Çekirdekleri bir bulsam.
Olmadan once kullanmak lazim bide kuru birakmak hava aldirmak onemli o uzden kimisi normal sutyen is gorur diyo hyr mormal sutyenle emzrme sutyeni bir degil bnce bide sogan suyu kokar diyoalr bn her hafta suruyorm kokmuyo haberiniz olsn
Manavkarda ayva kalmistr mtlaka bi tane ayva isini gorur

Canım sen sezeryan olacaksın ya. Çatı muayenesi oldun mu olacak misin. Ben de 1 haziran da sezis günü istiorum. 30 unda çatı muayenesi yapalım dedi doktor . Ben istemiorum . Desem ısrar eder mj .şart mı bu çatı muayenesi
Bana çatı muayenesi yapılmadı böyle Bi talepte bulunmadı doktor ama benim mecburi sezaryen o yüzden olabilir.

Back
X