2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Olmadan once kullanmak lazim bide kuru birakmak hava aldirmak onemli o uzden kimisi normal sutyen is gorur diyo hyr mormal sutyenle emzrme sutyeni bir degil bnce bide sogan suyu kokar diyoalr bn her hafta suruyorm kokmuyo haberiniz olsn
Manavkarda ayva kalmistr mtlaka bi tane ayva isini gorur
Manava bakayım bari. Niyeyse önce aklıma aktar geldi

Dunyanin en ucuz ve en dandikk yagiymis canim bende gecenlerde ogrendim ve attim nutella kavanozu dr zararlari bilseniz eve sokmazsiniz diyo abdde cok kullanilan bi yag ve oradaki saglik sorunlari malum.
Valla ztn tadindan belli 5 sene once ilk kez nutella yemistm agir gelmisti olcktm bi dilim ekmekle smdi kavanozun dibi gelse tadini almam torku muthis bide bime surulebilir tahin helvasi gelms oda ck lezizdi

yaaaaa :KK43: ben de haftaya salı günü olacağım. çok mu zor?

Ayy neymiş bu çatı muayenesi böyle :/ herkes olumsuz konuşuyor çok mu kötü bir şey.
Ben herkes oyle alttan muayene gibi diyince hic kasmadim once korkmadim yani daha once simir filan yaptirmistim ama cok soktu elini ya cok canimin acidigini soylersem yalan olur ama icim bi tuhaf oldu titremeye basladim o yuzden kotu oldum ondanda normal dogumdan korkmaya basladim sezaryen olayim desem mi doktora diye kara kara dusunuyorum simdi

Kızlar çatı muayenesi konusunda beni hatırlarsınız belki muayeneden sonra zor atlatmıştım durumu. Çok korkmuştum normal doğum yapamam demiştim ama şimdi biraz atlattım durumu ilk yapıldığı için heyecan olabiliyor . Salı günü randevum var büyük ihtimal çatı da yapılacak ,kendimi şimdiden psikolojik olarak hazırlıyorum rahat olacağım nefes egzersizi yapacağım ve dr uma güveneceğim diye ve içimden bir seste kolay geçecek korkunu yeneceksin diyor . Bence ilk muayeneden sonra karar vermeyelim . Normal doğum yapamam falan demeyelim belkide çok acıyacak diye düşündüğümüz için çok acıyor bir defa daha deneyelim belki bir kaç defa daha hatta biz teklif edelim çatı muayenesini ..belki bu korkumuzu yenersek normal doğumuda çok kolay yapabiliriz . Ben bolca doğum hikayelerini okuyorum bazen resmen beni anlatmış kadın diyprum.. Bazıları yazıypr ben normal doğum yaptıysam herkes yapar, çatı muayenesinden çok korkuyordum sezeryan olacaktım ama doğumum çok kolay geçti vs vs . Bence biraz doğal akışına bırakalım sağlıklı bir hamilelik geçirdiysek tercihi ilk olarak normalden yana kullanalım.
Ki zaten çoğumuz özel hastaneye gidiyoruz
Keyfimize göre sezeryana alabiliyor çoğusu,
Egzersizlerimizi yapalım , yürüyüşümüzü yapalım
Diyelim ki doğum sancımız başladı iyice sıkıştırıncaya kadar gitmeyelim hastaneye
Hastaneye gittik diyelim açılma az ve sancı aşırı çok o zaman deriz 'evet denedim ama ben bu acıya katlanamayacağım!!' O zaman içimizde keşkeler kalmadan sezeryanı tercih edelim
Biraz cesaret ..zamanında ilişkiye girdiğimde bile kitlenen ben böyle düşünüyorum artık arkadaşlar

Böyle düşünmeme en büyük etken burdaki arkadaşların destekçi ve moralci yorumlarıdır hepsine tekrar teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar..Ben 2 gündür dr a gidip geliyorum .sandım hic yok.açıklık hic yok .dr açılma olsun diye bi işlem yaptı ama iki gündür bise olmadı..bugün artik dedi ki 39 doldu diyabetlisin daha bekletemem bebeği..bugün yatış verdi..ilk gün fitille deneyecek sancı ve açılma olmasını..ki inşallah olur..olmazsa suni sancı deneyecez..İnşallah açıklık olursa epidural normal olacak..çok isterdim kendi sancimla gideyim ama olmadı..dr uma güveniyorum. ne yapayım kuzum sağlıkla doğsun yeter ki herşeye raziyim..dua edin kızlar hemencik aciliversin inşallah...

Kızlar bi arkadaşımın gittiği prof. midesi bulanıp kusunca ay açılıyorsun seen demişti. arkadaşımda trambosit problemi old için dr normal doğum istemiyordu. sezeryan taraflısıydı. Ama ark kadın o lafı söyledikten bi hafta sonra trombosit değerleri iyi çıkmışken çok da fazla açıklığı olmadan suni sancı ile başka bi dr da normal doğum yaptı. yani bazı kişilerde son haftalarda açılmayla birlikte bulantı kusma olabiliyormuş fakat dediğim arkadaşta çok da bi açılma olmamıştı. cm olarak hatırlamıyorum.

Merhaba arkadaşlar..Ben 2 gündür dr a gidip geliyorum .sandım hic yok.açıklık hic yok .dr açılma olsun diye bi işlem yaptı ama iki gündür bise olmadı..bugün artik dedi ki 39 doldu diyabetlisin daha bekletemem bebeği..bugün yatış verdi..ilk gün fitille deneyecek sancı ve açılma olmasını..ki inşallah olur..olmazsa suni sancı deneyecez..İnşallah açıklık olursa epidural normal olacak..çok isterdim kendi sancimla gideyim ama olmadı..dr uma güveniyorum. ne yapayım kuzum sağlıkla doğsun yeter ki herşeye raziyim..dua edin kızlar hemencik aciliversin inşallah...
O zaman yarın doğum olacak.inşallah çok çok güzel geçer hersey sağlıkla bebisini kucaklarsin

Kızlar çatı muayenesi konusunda beni hatırlarsınız belki muayeneden sonra zor atlatmıştım durumu. Çok korkmuştum normal doğum yapamam demiştim ama şimdi biraz atlattım durumu ilk yapıldığı için heyecan olabiliyor . Salı günü randevum var büyük ihtimal çatı da yapılacak ,kendimi şimdiden psikolojik olarak hazırlıyorum rahat olacağım nefes egzersizi yapacağım ve dr uma güveneceğim diye ve içimden bir seste kolay geçecek korkunu yeneceksin diyor . Bence ilk muayeneden sonra karar vermeyelim . Normal doğum yapamam falan demeyelim belkide çok acıyacak diye düşündüğümüz için çok acıyor bir defa daha deneyelim belki bir kaç defa daha hatta biz teklif edelim çatı muayenesini ..belki bu korkumuzu yenersek normal doğumuda çok kolay yapabiliriz . Ben bolca doğum hikayelerini okuyorum bazen resmen beni anlatmış kadın diyprum.. Bazıları yazıypr ben normal doğum yaptıysam herkes yapar, çatı muayenesinden çok korkuyordum sezeryan olacaktım ama doğumum çok kolay geçti vs vs . Bence biraz doğal akışına bırakalım sağlıklı bir hamilelik geçirdiysek tercihi ilk olarak normalden yana kullanalım.
Diyelim ki doğum sancımız başladı iyice sıkıştırıncaya kadar gitmeyelim hastaneye
Hastaneye gittik diyelim açılma az ve sancı aşırı çok o zaman deriz 'evet denedim ama ben bu acıya katlanamayacağım!!' O zaman içimizde keşkeler kalmadan sezeryanı tercih edelim
Biraz cesaret ..zamanında ilişkiye girdiğimde bile kitlenen ben böyle düşünüyorum artık arkadaşlar
seni tebrik ediyorum canım. Allah gayretine binaen çok rahat bir doğum ve diğer sorununu da yenmeyi nasip edecek inş inanıyorum.

Cnm ins kendi sancinla acilman hemen ve hizli olur bnde sanci var aclma yok :( haftam erkn dye bekliyrz

Ben herkes oyle alttan muayene gibi diyince hic kasmadim once korkmadim yani daha once simir filan yaptirmistim ama cok soktu elini ya cok canimin acidigini soylersem yalan olur ama icim bi tuhaf oldu titremeye basladim o yuzden kotu oldum ondanda normal dogumdan korkmaya basladim sezaryen olayim desem mi doktora diye kara kara dusunuyorum simdi

Merhaba

Ben de bugün ikinci kez çatı muayenesi oldum.(hala 2 dra gidiyorum o yüzden iki muayene) İlk seferinde daha kuruydum herhalde daha acılı olmuştu. Bugün çok daha rahat bir muayeneydi. Evet biraz can yakıyor ama gerçekten çok değil. Sıkmayın kendinizi, doğal yaklaşın, derin bir nefes alın ve dra bırakın kendinizi. Gerçekten korkacak çok bir şey yok. emr6 emr6

Canım hemencecik açılıverdin inşallah. Sağlıkla hızlıca yavruna kavuş allahın izniyle.

Böyle düşünmeme en büyük etken burdaki arkadaşların destekçi ve moralci yorumlarıdır hepsine tekrar teşekkür ederim
Tebrik ederim canım seni. Sana da bu şekilde düşünmek yakışır. Biz elimizden geleni yapalım, suyu açalım akışına bırakalım, olduğu kadar, olmadığı kader.. Hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah

Back
X