2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
3 arkadaşım çocuklarında aynen bu sahneleri gördüm 2 yaslarında yapıyorlar genelde , klozet çok farklı bir dünya geliyor onlara, Arkadaşlarım klozetleri koli bandıyla kaplamalarına rağmen söküp , ellerini suyun içinde gezdiriyorlar , bana misafire gelen arkadaş grubumun 4 çocuk vardı toplamda 1-3 YAŞ arası , vestiyerden tüm çantaları yere indir herkesin çantasından rujları al ve klozetin içini boya , yüzlerine sürmüşler sonra klozetteki suyla yüzlerini yıkıyorlardı , o esnada farkettim :)) çok fenalar :)) efsane değil , daha beterleri var :)))
abovvv çocukların su ile oynadıklarını farkedince hemmen kaynağını araştırmak lazım, bir de her ikram ettiklerini yiyip içmemek lazım demek ki. ya çişlerini öğrenirken boylarına en uygun ve açıp kapama gerektirmeden hazırda su bulunan bi kaynak old için orayı keşdediyorlar sanırım.

Acilmasi olmayan kizlar size bi onerim var. Iliski acilmayi baya tetikliyor. Sanirim benim acilmam ondan oldu. Ben son haftalarda doguma yardimci oldugunu duyup gorev bilinciyle yapmıştım. Acayip belim karnim agridi ertesi gun acilmam olduğunu öğrendim. Tabi yasakli falan degilseniz yapin yani.
ben de çok sık olmasa da birlikteliğe devam ediyorum hala.eşimle zaten uzun zamandır ayrı şehirlerdeydik yazık kocacıma bari yanımda old bi anlamı olsun diye onun için biraz da. henüz açılma yok bakalım inş faydası olur

Tesekkurler canim.. yarin sabah 10 yada 10.30 da doguma girecegim insallah.. dualarınızı bekliyorum.. Hamileligimizin basindan beri iyisiyle kotusuyle burada birbirimize destek olduk akil verdik.. koskoca 9 ayi birlikte tamamladik... darisi hepinizin basina insallah saglikla kucaklayalim mis kokulularimizi...
Allah yardımcın olsun canım..sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah♡

ben de çok sık olmasa da birlikteliğe devam ediyorum hala.eşimle zaten uzun zamandır ayrı şehirlerdeydik yazık kocacıma bari yanımda old bi anlamı olsun diye onun için biraz da. henüz açılma yok bakalım inş faydası olur
Bizde cok nadir zaten. Bi kere oldu servix boyu kisaldi. Bi kere daha yaptik onda da acilma oldu :) ya benim rahim cok hassas ya da gercekten ise yariyor.

Tesekkurler canim.. yarin sabah 10 yada 10.30 da doguma girecegim insallah.. dualarınızı bekliyorum.. Hamileligimizin basindan beri iyisiyle kotusuyle burada birbirimize destek olduk akil verdik.. koskoca 9 ayi birlikte tamamladik... darisi hepinizin basina insallah saglikla kucaklayalim mis kokulularimizi...
Canim Allah hayirli dogumlar nasip etsin. Bebegine kavus bi an once.

Bende suan 37+2 yim acilmam yoktu en son 36+5te muayene oldugumda. Iliski icin erkenmi yoksa basliyimmi:) benimde kocaminda canina minnet cok skldim bu durumdan zaten. :63:

elif89celik elif89celik maşallah süphanallah :nazar: Ama lütfen söyleme kimseye doğuncada kilosunu düşük söyle bence yinede sen bilirsin tabi :))[/QUOTE
Doğru söylüyorsun cnm benim doktor biraz gözümü korkuttu doğum zor olur fln diye ondan tedirginim biraz suan nolcagi belli değil hiç rabbim sağlıkla elimize almayi nasio etsin inşallah

Bende suan 37+2 yim acilmam yoktu en son 36+5te muayene oldugumda. Iliski icin erkenmi yoksa basliyimmi:) benimde kocaminda canina minnet cok skldim bu durumdan zaten. :63:
ya ben hiç ara vermedim ama şartlar gereği çok sık olmadı. hala da devam ediyor tabi şimdide çok sık olmuyor haliyle. açılma henüz yok. Bi yasak yoksa bu saatten sonra bi zararı olmaz sanırım ya, karnını falan kolladıktan sonra

Back
X