2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar, henüz günü gelmeyenler, herhangi bir sancısı veya açılması olmayanlar... Biliyorum sabırsızlanıyorsunuz ama bebeğin içeride geçirdiği her an önemli. Bu günlerde son rötuşlar yapılıyor. Beyin ağırlığı ve kıvrımları artıyor. 38 ile 39 arasında fark var. İçeride bir süre daha büyüsün yavrucuklar. onlar ne zaman geleceğini biliyor. Demek ki daha ihtiyaçları var. 40'ı geçirmezlerse iyi olur tabi :)
Senin de az kalmış :anne: nasılsın sancı var mı

9ay 9ay e bizimki 39 uda bitirdi daha ne bekliyo azıcıkta bizi düşünsün babamız dayanamıyo artık :D işin şkası tabi dediğin doğru onlar bilir zamanını belirli bi tarih ve ilk olduğu için bizler sabırsızlanıyoruz :)) hayırla sağlıkla gelsinler hepside <3

Evet canım bende okudum bide dr um söyledi pilates topu al diye
Youtube de videolarıda var sadece zıplama yok beline destek verip çömelme hareketi de var oda etkili dene istersen
Benimde salı kontrolüm var keşke bana da dese 4 cm açılman var diye ohh değme keyfime :))
Ben bulamadim youtube dan normal topsuz hamilelik pilatesi var. Linkini gonderebilirmisin cnm :). Senin son kontrolunde açılman varmiydi

Kızlar benim 2-3 gündür Bebeğin hareketlerinde belirgin yavaşlama var, hayır hareket etmiyor değil, ediyor ama gımıcık ... Önceden güzel güZel vururdu , şimdi gerinme hareketi 2-3 kere :KK43: dopler cihazıyla ölçüyorum kalp atışları normal çıkıyor , sürekli meyve yemek yada birşeyler atıştırmakta yoruyor, sizlerinde böylemi ?

37 hafta full term denir. Berğin hareketleri azalt karın sertleşir vs normal canım benim de öyle..

Kızlar, henüz günü gelmeyenler, herhangi bir sancısı veya açılması olmayanlar... Biliyorum sabırsızlanıyorsunuz ama bebeğin içeride geçirdiği her an önemli. Bu günlerde son rötuşlar yapılıyor. Beyin ağırlığı ve kıvrımları artıyor. 38 ile 39 arasında fark var. İçeride bir süre daha büyüsün yavrucuklar. onlar ne zaman geleceğini biliyor. Demek ki daha ihtiyaçları var. 40'ı geçirmezlerse iyi olur tabi :)

Herkes 38'de doğururum diye düşündüğü için herhalde 39-40 ta bebekleri geç kalmış daha daha doğmamış gibi davranıyorlar. Halbuki daha bebeğin gelmesine gelişimine vs iki hafta var. 38'de 40 dolmuş gibi davranıyorlar, sanırım beklemek hepimize zor geliyor ama ne zaman geleceklerine onlar karar vermeli, bu onların hayatı.. Ayrıca hastalıklara karşı koruyacak olan antikorları son hafta alıyorlar..

Kısacası çok haklısın canım. İnş sen de sağlıkla kolaylıkla normal doğumla zamanında doğurursun hepimizle nirlike... Hayırlı doğumlarımız olur inş..

Spinal sezeryan oldum canım bebeğim de 3390gr 50cm doğdu Allaha çok şükür sağlığı iyi. İlk başta ameliyathane girince korktum baya ama elimde girdi ve 5dk sonra oğlum çıktı zaten onun sesiyle resmen anne olduğumu anladım ve hayatımda başka bi boyuta geçtim hele görünce tarif bile edemem kokusunu unutamam hiç oyuzden iyiki genel anestezi olmadı diyorum. Daha sonra tabiki ağrı oluyo olmasa garip olur zaten ama agrikesici istiyorsun ve o rahatlatıyor zaten yürüdükten sonra aciliyosun ben ilk yuruyus kötü oluyo diye duydum o yüzden ilk ağrı kesici istedim etkisini gösterince kalktim çok rahat yürüdüm. aakşama doğru baya toparliyosun zaten. Başka sormak istediğim bisey olursa sor canım. İnşallah hepimize çok rahat ve sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız.Bu arada devamlı bıkmadan azda olsa emzirmek gerekiyor sezeryandan süt gelmez diyorlar ama geliyo hemsirelerde yardım ediyor zaten hiç merak etme yani:KK39:

Kızlar benim 2-3 gündür Bebeğin hareketlerinde belirgin yavaşlama var, hayır hareket etmiyor değil, ediyor ama gımıcık ... Önceden güzel güZel vururdu , şimdi gerinme hareketi 2-3 kere :KK43: dopler cihazıyla ölçüyorum kalp atışları normal çıkıyor , sürekli meyve yemek yada birşeyler atıştırmakta yoruyor, sizlerinde böylemi ?
Canım doktorum hareketleri azalırsa başvur nst ile vs bakalım dedi günde 15 hareketi geçmeliymiş say dedi

Spinal sezeryan oldum canım bebeğim de 3390gr 50cm doğdu Allaha çok şükür sağlığı iyi. İlk başta ameliyathane girince korktum baya ama elimde girdi ve 5dk sonra oğlum çıktı zaten onun sesiyle resmen anne olduğumu anladım ve hayatımda başka bi boyuta geçtim hele görünce tarif bile edemem kokusunu unutamam hiç oyuzden iyiki genel anestezi olmadı diyorum. Daha sonra tabiki ağrı oluyo olmasa garip olur zaten ama agrikesici istiyorsun ve o rahatlatıyor zaten yürüdükten sonra aciliyosun ben ilk yuruyus kötü oluyo diye duydum o yüzden ilk ağrı kesici istedim etkisini gösterince kalktim çok rahat yürüdüm. aakşama doğru baya toparliyosun zaten. Başka sormak istediğim bisey olursa sor canım. İnşallah hepimize çok rahat ve sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız.Bu arada devamlı bıkmadan azda olsa emzirmek gerekiyor sezeryandan süt gelmez diyorlar ama geliyo hemsirelerde yardım ediyor zaten hiç merak etme yani:KK39:
Sezeryanın güzel geçmiş bebiş de sağlıklı canım ne mutlu sana. Benim ilk sezeryanım da seninki gibi çok rahat geçmişti inş bu da öyle olur

Sezeryanın güzel geçmiş bebiş de sağlıklı canım ne mutlu sana. Benim ilk sezeryanım da seninki gibi çok rahat geçmişti inş bu da öyle olur

Baya bi gerildim korktum aslındaama ssağlık ekibi çok iyiydi. Allaha şükür istediğim gibi oldu herşey. İlk birkaç saat zor tabi ama ne kolayki doğum bu. Ama bebeğine avunuyosun tabi. İnşallah senin buda kolay gecicek gor bak :)

Canım birde aptamilin süt artırıcı çaylarından iç, hem sütün gelir hem açılma artar, benim arkadaşlar genelde sezeryan oldular ama sezeryandan 3 gün önce başlıyorlar.. Birde olmaZsa ilişkiye girin eşinle:))) yatakta tek yatma :))
Doktora sordum bsy yapiyimmi diye yuru bol hareket icinde ol dedi :( bizde iliski yasak uzun zamandr smdide izin vrmez sanirm.
Ama cay icmek mantiklo

Ne güzel maşallah bebeğine ve sana sütünün gelmesi de büyük kolaylık aksi çok daha zor olur. Ağrı sızı illa ki olacak demek yürüdükçe geçiyor biz de zorla yürüyelim çok merak ediyorum bebeğimin yüzünü sesini Zaman geçmiyor gibi geliyor. 5 dk mı sürüyor ameliyat ne kadar kısaymış. Ne güzel atlatmışsın çok şükür darısı bizlerin başına

Maşallah canım , ne güzel anlatmışsın , rahat geçmiş doğumun , Güzel sağlıklı sıhhatli ömürleri olsun inşaallah :))) özel hastanede mi yaptın Doğumu , ben Üniversite'de yapacağım , o hemşirelerin Hiçte emzirme konusunda yardımcı olacaklarını sanmıyorum, bildiklerini de sanmıyorum , daha iğne vurmaktan aciz ÇOĞU ... Allahtan eşim hep Yanımda olacak , o yönlendirir diye düşünüyorum ...

Back
X