2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar yürümenin bir etkisi oldu; bebeğim çok ama çok hareketli bugün :) tam olarak istediğim etki bu değildi ama hayırlısı :)

Güle güle kullan canım. Moral olur sana bir zararı yok. Çok da güzel olmuş. Benim de eşim ben ne kadar gereksiz görsem de kapı süsünü en iyisi olsun diye tutturdu. kendini daha iyi hissettireceğini düşündüğü için istedi biliyorum ve özel yaptırdık. Daha önce 2 kere doğum katında kaldık. İkisinde de tek süsü olmayan oda bizimkiydi. Birinde hamile kalamadığım için ameliyat oluyordum, diğerinde ise daha acı her odada bir düğün havası varken bizde çok büyük bir hüzün vardı. O sebeple bu defa kapıyı asla boş bırakmam dedi. Önemli olan kendini iyi hissetmen.

Sagol canim benim
Esin iyi yapmis bence iyi olur guzel olur kac kere dogum yapacagiz ki sanki
Ben de kurtaj nedeniyle dogum katinda kalmistim senin durumunla kiyaslanamaz tabi 10 haftalikti ama
Kapilarin suslendigini gordum ama hic uzulmedim ben de yapacagim diye ahd ettim ozendim yani:)

Ya her gören bebeğim için erkek diyor iste karnimin durusu cildimin bozulmayisi vs vs nedeniyle artik korkmaya basladim hem her seyi pembe hazirladik hem de her sey bebegimin ismine gore hazirlandi ne biliyim cikolatalarda ismi yaziyor kapi susunde ismi yaziyor

Bir de sancilarim belden vuruyor sabahlari ona da erkek belirtisi diyorlar

Bizim cinsiyet de 28 haftalikken gittigim muayenede belli oldu o gune kadar bacaklari kapaliydi gostermedi

Bebeginizin cinsiyeti soylenenden farkli ciksa naparsiniz :KK70:

Allah anali babali buyutsun insallah. Cok gecmis olsun. Tez zamanda toparlanirsin ins. Işte sezaryen olan arkadaslarima bir yenisi olarak senin dedigin m de eklendi. Sezaryen sonradan cok zor geciyo diyorlar hep
Bn de bugun kontrolum vardi. Bebegim 50 cm 2.960 gr cok sukur. Doktor hala normal diyo ama yarim agizla da biyke giderse 4.000gr olur ve seni normalle zorlamam dedi. Allah'a emanetiz hepimiz.
Medicana da allahin izniyle dogum yapcam. 1.300tl normal 1.600 tl sezaryen dediler. Insallah normal dogururum bebegim icin de bnm icin de en sagliklisi.
Sen decaviti bırak bence cocuk olcak 4kg

Ya her gören bebeğim için erkek diyor iste karnimin durusu cildimin bozulmayisi vs vs nedeniyle artik korkmaya basladim hem her seyi pembe hazirladik hem de her sey bebegimin ismine gore hazirlandi ne biliyim cikolatalarda ismi yaziyor kapi susunde ismi yaziyor

Bizim cinsiyet de 28 haftalikken gittigim muayenede belli oldu o gune kadar bacaklari kapaliydi gostermedi

Cok trajikomik olur gercekten. Allah hayirlisindan sag saglim versinde insan bozulur yaa herseyi hazirlamisin pempe pempe sonra bi bakiyon oglan :)

Kizlar benimde bi haftadir ara ara giren ama sonra gecen sancilarim vardi dun gece saat 1 de esim geldi tam uyuyacaktik ki 2 de sancilarim basladi ama cok fazlaydi ve gecmiyordu esim hemen hastaneye gidelim dedi gitmek istemedim ama gittik nst de duzenli sancilarim cikti bu yuzden acilma muayenesi yapti ebe ve 1 cm acilma var istersen yatisini yapalim dedi ama ben istemedim eve gitmek istiyorum dedim sabaha kadar uyumadim devam etti ama 8 gibi gecti gitti bi kac saat once yine basladi ama simdi yine gecti ne oluyo nasil oluyo hic anlamadim baslayip baslayip neden geciyo acaba ama yoruldum cidden basim catliyo uykusuzluktan :KK43:
Bnde ayniydm cnm iste 3 dk da bire indi dedk sancilar ama smdi duzensz

Ben hayatım boyunca hep diyet yaptım kiloya çok müsait bir yapım var. Hamilelikte ilk 4 ay da diyete devam ettim kilo almadım sonra yemeye başladım bebeğin kilosu az diye Bi açıldım önünü alamadım dediğim gibi 15 kilodan sonrasını bilmiyorum 56 işe başladım 75i geçmiştir kesin görmek istemiyorum düşer bayılırım
Ben de 56 küsür le başladım. Bugün çıktım ki baskule 80 yazıo du.bacaklar 50 kilosudur heralde ;) ;) . Ama ben 5. Haftadan beri allah ne verdiyse yedim çıkarmadim. Neyse sen benim kafadansin . Doğumdan sonrada tutalım birbirimizi de verelim kiloları . Boyun kaç senin .

dlrsordn dlrsordn smdiden oynatiyolar bizi sipalar :) ay eskidn ne gzlms nst yk bsy yk sanci geldimi doguruyimussun smdi ay belim ay bacagim:) en ufak bsyde gidesi geliyo insanin ay artk diyrm evde dogurcam bunu nasil olsa ebe var

dlrsordn dlrsordn smdiden oynatiyolar bizi sipalar :) ay eskidn ne gzlms nst yk bsy yk sanci geldimi doguruyimussun smdi ay belim ay bacagim:) en ufak bsyde gidesi geliyo insanin ay artk diyrm evde dogurcam bunu nasil olsa ebe var
Ay sorma bugün. Kv .de dioki .ben wc ye gittim bami baktım bebem doğdu. Kestim göbeğinı sildim koydum kenara bebeği. Hay allah.... ben de normal istemiom sezeryan istiommmm ü anlatiom bu kadına ;)

Büyük şok olur tüm hazırlıklar yerle bir ama olmayacak şey değil duydum birkaç defa böyle bir şey kapı süsü falan elimizde patlar komedi olur büyük matrak sağlıklı olsunlar da Rabbim ne verirse başımız üstüne

Cok trajikomik olur gercekten. Allah hayirlisindan sag saglim versinde insan bozulur yaa herseyi hazirlamisin pempe pempe sonra bi bakiyon oglan :)

Oglan kiz farketmiyo da iste kendini aylarca kiz olacak diye hazirliyor adapte ediyorsun onunla konusuyorum kizim kizim diye ne bileyim :))

PembeLokum PembeLokum hastaneyede pikemi götürüyoruzz eyvah geç kaldımm :eek:

Benim aklimda yoktu da annemler dusunmus foto fln da cektirecegiz guzel gorunur benim de hosuma gider diye :)

Büyük şok olur tüm hazırlıklar yerle bir ama olmayacak şey değil duydum birkaç defa böyle bir şey kapı süsü falan elimizde patlar komedi olur büyük matrak sağlıklı olsunlar da Rabbim ne verirse başımız üstüne

Hem de ne şok
O kadar cok kisi dedi ki erkek diye ben de millet erkek cocuk sevdalisi yaa o yuzden oyle diyorlar diye gecistiriyorum ya bakalim

Ben de 56 küsür le başladım. Bugün çıktım ki baskule 80 yazıo du.bacaklar 50 kilosudur heralde :KK66: :KK66: . Ama ben 5. Haftadan beri allah ne verdiyse yedim çıkarmadim. Neyse sen benim kafadansin . Doğumdan sonrada tutalım birbirimizi de verelim kiloları . Boyun kaç senin .
Aynıymış kilolarımız 80 i bulmuş muyumdır ben de yaaa korktum inan ki boyum Da 165 senin kaç. Yarışalım senle lohusa muhabbeti bitince kilo verme yarışı başlasın gaz olur belki yeniden görmek istiyorum 56yı

Aynıymış kilolarımız 80 i bulmuş muyumdır ben de yaaa korktum inan ki boyum Da 165 senin kaç. Yarışalım senle lohusa muhabbeti bitince kilo verme yarışı başlasın gaz olur belki yeniden görmek istiyorum 56yı
Heaaa bende 165 ;) ben o 56 yi burda kk de zayıflama yarışmalarında ne kahırla verdim anacim. Ama motivasyon süper oluo.veririz valla. . Zaten ekmek yeme abur cubur yeme gidio kilolar tabı sporsuz asla !! Bebisle o nasıl olur bilmiom. Ben km lerce bisiklet sürerdim. . Neyse marul vs. Yerik çok. Zaten süt yaparmis bol su .. oh mis veririrz kiloları. Bi De ECE ERKEN gibi EMZİRDİKCE verdik Kiloları DİE zayiflama Sırrı verirriz millettee BEBElerimjz Bol Bol EMER İNSALLAHH

Heaaa bende 165 :KK66: ben o 56 yi burda kk de zayıflama yarışmalarında ne kahırla verdim anacim. Ama motivasyon süper oluo.veririz valla. . Zaten ekmek yeme abur cubur yeme gidio kilolar tabı sporsuz asla !! Bebisle o nasıl olur bilmiom. Ben km lerce bisiklet sürerdim. . Neyse marul vs. Yerik çok. Zaten süt yaparmis bol su .. oh mis veririrz kiloları. Bi De ECE ERKEN gibi EMZİRDİKCE verdik Kiloları DİE zayiflama Sırrı verirriz millettee BEBElerimjz Bol Bol EMER İNSALLAHH
Aa tipimiz aynıymış senle :) emzirmek çok kalori yaktırıyormuş inşallah meme aşığı olur kızımız diye eşime söylemiştim ben de bugün:) sağlıklı beslenince bence de sorun kalmaz. Dereotu maydonoz süt yapıyor diyorlar. Tatlıdan uzak dursam olay bitti benim. Hamile kalmadan önce haftada bir yüzüyordum ben de sporu bırakınca da kilo almak kolaylaştı tabi. Sezaryenden ne kadar sonra havuz serbest acaba çok özledim yüzmeyiii

Back
X