2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Doğumla ilgili filan bir şeyler dedi mi? Çatı muayenesi filan? Benim de önümüzdeki cmtesi. O zaman çatı muayenesi yapar herhalde
Normal doğum görünüyor dedi..çatı muayenesinden sözetmedi zaten pek konuşan bi tip değildi ben sormadan bişi söylemiyodu:KK12: bi de nstye girdik..

Ayy ismiyle hele hiç seslenemem yaa ama o utanmaktan değil ismini söyleyince yabancı birini çağırıyormuşum gibi geliyor bana :):):) eşim de bana ismimle hitap edince yine tuhaf geliyor :):) yıllardır toplasam 10 kere anca ismiyle çağırmışımdır. O da belkiiiii.
Ben sinirliysem ismiyle hitap ederim :confused:

Screenshot_2016-05-30-00-13-48.webp
:halay::KK50::anneadayı::KK46:

Ay sen kosa kosa ben uyuya uyuya gidicem bu gidişle :) artik yatak bile batıyo doğurmak istiyorum uyuyamiyorum sola yatıyorum solum uyusuyor saga yatıyorum Bebeğime oksijen gitmez diye korkup sola geri donuyorum :KK43: zor donuyorum zaten psikolojim bozuldu iyice.
Eğilip kalkamamak çok zoruma gidiyor benim doğru dürüst iş yapamıyorsun. Acizlik muhtaçlık hissi ama şükür yakınındakiler öyle görmüyor ellerinden gelen yardımı seve seve yapıyorlar. Sabır bakalım bugünleri özleyeceğiz. Daha günün de var en azından haziran Bi girsin bakalım :)

Mouse Mouse ayy bilmiyorum ki daha yüklemedim. Benim koyduğum fotoda altta bebeğim yazıyo gördün mü oraya basınca çıkıyo son günlere gelince çıkıyo o belki sendede çıkmıştır :)

Bir iki haftalık topluca okuyorum ben :)
Bana her gün bildirim geliyor bakıyorum
Bazen saçmalıyor ama
Bugün yazmış ki telefon listesi yapın ya da telefon zinciri oluşturun :))
Yani ben mi oluşturayım o zinciri de ben doğumdayken yapılır o zincir o ona haber verir öbürü diğerine :))

Yok ya bende forum yazıyor dediğin gibi sonlara doğru çıkar bende de
Yararlı bişeyse bende yüklerim :)
image.webp

Back
X