2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Valla ben her değişikliği ayy doğum yaklaşıyor galibaya yormaya başladım :) karnım aşağı indi yukarı kısmında boşluk var gibi. Kasılmalarım olunca da bacak arama bıçak saplanıyor gibi ağrılar giriyor. Biraz süresi de uzadı. Kendi kendime belirtiler buluyorum :):) sonra da burada 40. Haftaya girip hala doğurmayanları görünce ayy sana noooluyor bir dur diyorum kendime :):)

Ama sen daha 36 haftaliksin cnm dusunsene 40doldurup 41de dogum yapanlar var dedigin gibi 36 ile 41 arasinda koskoca 5 hafta var neredeyse 1bucuk ay

Kendi kendimize gelin guvey olmayalim en iyisi :D

Ay sen kosa kosa ben uyuya uyuya gidicem bu gidişle :) artik yatak bile batıyo doğurmak istiyorum uyuyamiyorum sola yatıyorum solum uyusuyor saga yatıyorum Bebeğime oksijen gitmez diye korkup sola geri donuyorum :KK43: zor donuyorum zaten psikolojim bozuldu iyice.

Ama daha yeni 37 haftalik oluyoruz senle bizz aslinda erken de iştee insan sabirsizlaniyor sen de bunalmissin biraz haliyle

Yanlış his iyisiniz daha zamanınız var

Yarin nst ye girecegim bakalim:))

Ben de geçen gün white noise indirdim rahatlatıcı sesler filan uyumasi için :) faydası olur umarım
Benim aldığım dönence de var o müzikler iyi geliyormuş diyorlar
Birde fön makinası sesi bazı bebekleri rahatlatıyormuş
İlginçdirr ki bende çok severim fön makinası sesini rahatlarım valla :))

Ama sen daha 36 haftaliksin cnm dusunsene 40doldurup 41de dogum yapanlar var dedigin gibi 36 ile 41 arasinda koskoca 5 hafta var neredeyse 1bucuk ay

Kendi kendimize gelin guvey olmayalim en iyisi :KK70:

Ama daha yeni 37 haftalik oluyoruz senle bizz aslinda erken de iştee insan sabirsizlaniyor sen de bunalmissin biraz haliyle

Rahat ol iyidir o çıkmaz bir şey. Ben 28.haftada hastanede yattığımda girdim nstye Bi daha da girmedim

Benim aldığım dönence de var o müzikler iyi geliyormuş diyorlar
Birde fön makinası sesi bazı bebekleri rahatlatıyormuş
İlginçdirr ki bende çok severim fön makinası sesini rahatlarım valla :))
Evet fön makinası süpürge anne karnında duyduğu seslere benziyormuş. Düşününce 9 ay çekilir mi o sesler ya :P

H history1985 canm googleplay e hamilelik yaz ilk çıkan pembe logoyu yükle

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-30-00-54-10.webp
    Screenshot_2016-05-30-00-54-10.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 40

Kendi kendimize gelin guvey olmayalim en iyisi :KK70:

Daha erken tabi de 34te 36da doğuran arkadaşlarım olduğundan acaba mı geliyor insanın aklına. Düşünmemek en iyisi :)

Bunun için kendinize de bir kulak tıpası alın yazıyordu bir kitapta :):) ve diyordu ki bebek anne karnında gürültülü bir ortamda yaşıyor oysa doğduğunda uyusun diye ona en sessiz ortamları yapmaya çalışıyoruz :)
:)) ben tıpa falan almam
Hatta kızım fön makinası sesinde rahatlarsa bende yanına uzanır uyurum gerçekten çok severim o sesleri
Acaba bende o sesleri duyunca kendimi anne karnında mı hissediyorum ahaha :))

Ben de bebeğimde föb makinesi kullanım kolik ve zor bebekti..
Ama haberleri görmüşsünüzdir sadece bu sene kaç bebek hayatıbı kaybetti ve yandı...
Fön makineleri yanıyor patlıyor yere koyunca halıyı yakıyor...

Ben de yanında uyutum tıpa takarım falan diye düşübmeyin. Hep kontrollü olub kızlar.. Allah korusub../

Rahat ol iyidir o çıkmaz bir şey. Ben 28.haftada hastanede yattığımda girdim nstye Bi daha da girmedim

Sanci ciksa acilmam olsa dogum yapsam:)
Neyse hayirlisi olsun yaa bi kudurugum bugun dogurcam diye tutturdum:)

Daha erken tabi de 34te 36da doğuran arkadaşlarım olduğundan acaba mı geliyor insanın aklına. Düşünmemek en iyisi :)

Evet snn oyle arkadaslarin oldu ya bnm tanidigm herkes de 39, 40 ve 41de dogum yapti

Birinin kizi oldu masallah 3.650 gr :) 41de normal dogum yapti:)

Back
X