2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bugün öyle bir haldeyim ki ne ödem ne selülit ne üçüncü trimester ile ilgili bir şey danki hamileliğin ikinci dönemine geri döndüm :KK8:
Bazen ben de öyle oluyorum kıpır kıpır ve ona rağmen yorulmuyorum da :/ doğuma yakın enerjik olunuyormuş sanırım biri öyle diyordu. ama bugün hiç öyle değilim :( kendimi zor taşıyorum resmen :):)

Kızlar ben daha hastane çantası hazirlamadim haftasonu yıkadım bi güzel kuruttum şimdi biberon göğüs kalkanı ve ve göğüs pompasıni temizlemem lazım ama nasıl temizleniyo bi soyleseniz? Bi de biberonlari temizledikten sonra neyin içine koydunuz tekrar toz olmasın diye ??
Ben kaynar suda 5 dk kadar kaynattım canım. Sonra buzdolabı poşetine koydum.

Kızlar ben daha hastane çantası hazirlamadim haftasonu yıkadım bi güzel kuruttum şimdi biberon göğüs kalkanı ve ve göğüs pompasıni temizlemem lazım ama nasıl temizleniyo bi soyleseniz? Bi de biberonlari temizledikten sonra neyin içine koydunuz tekrar toz olmasın diye ??
Aaa gogus pompasini da mi yikamak gerekir onu hic düşünmemiştim

Allah anali babali buyutsun insallah. Cok gecmis olsun. Tez zamanda toparlanirsin ins. Işte sezaryen olan arkadaslarima bir yenisi olarak senin dedigin m de eklendi. Sezaryen sonradan cok zor geciyo diyorlar hep
Bn de bugun kontrolum vardi. Bebegim 50 cm 2.960 gr cok sukur. Doktor hala normal diyo ama yarim agizla da biyke giderse 4.000gr olur ve seni normalle zorlamam dedi. Allah'a emanetiz hepimiz.
Medicana da allahin izniyle dogum yapcam. 1.300tl normal 1.600 tl sezaryen dediler. Insallah normal dogururum bebegim icin de bnm icin de en sagliklisi.

Canim tesekkur ederim.. bu benim 2. Sezeryanimdi ve ilk dogumum cok kolay ve basarili bir operasyon oldugu icin yine spinal sezeryan tercih ettim ama.. dogum berbat gecti sonrasi da oyle maalesef

@baldamlasxixmelis YiNgYaNg YiNgYaNg Allah bağışlasın! Allah sizlere beraber sağlıklı, mutlu, uzun ömürler yazsın. Şimdi ağrılarınız var ama geçecek inşallah çok yakında. Ameliyat sonuçta zor tabii. Baş ağrınız oldu mu? Bir de genel anesteziyi önerir misiniz?

Tesekkurler canim. Dogumun kolayi yok.. emin oldugun doktor ve emin oldugun hastane olduktan sonra spinal veya genel farketmez bence..
Benim iki dogumumda spinal ve hic bas agrim olmadi canim

• Beğen
Reactions: 9ay
Geçmiş olsun canım bebişin sağlıklı ya kucağında ya geçer ağrı sızılar da inş. Ne konuda berbat geçti peki?[/QUOTE

Herkes cok merak etmis biraz bahsedeyim... spinalimi kotu yaptilar elleri agirdi ve ben parmaklarimi oynattigim halde yani uyusma tam gerceklesmeden kesiye basladi doktor her yaptigini hissettim kesi attigini bile inceden hissettim neyse bebegi cikaricaz simdi karnina bastiricaz dediler midemden asagi bir bastirdilar oluyorum sandim.. Normal dogum da basi oluyor da sezeryanda ne alaka ya.. odaya cikaroyolardi artik ve ben agridan kivraniyodum.. neyseki bitti cok sukur

Çatı muayenesi oldum ama ultrason olmadı normal mi ya :KK43: hareketleri az kontrol edelim diyecektim unuttum çatı uygun gibi dddi uygun gibi bari o kadsr baktın kesin bi şey deseydin :) çatı düşündüğüm gibi geçmedi cuma gene çağırdı ya içim bi tuhaf başka dr gitmeli miyim :KK43: :KK43:

Ben de doktordan geldim, günümüz 16.06.2016 ama tabi Allah bilir, böyle şeyleri kesin konuşmamak lazım. İstirahat et, çıkma dışarı artık dedi, doğumun spontane başlamasını istemiyorum dedi. 95 yaşında dedem var huzurevinde, gebeliğim boyunca hiç gidemedim, doğurmadan gitmek istiyordum ne yapsam bilemiyorum. Yarın gideyim bari, sonra içimde kalsın istemem yani

Back
X