2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kalp atışları en yüksek 160 en düşük 120 görünüyor. Sancı da en yüksek 55 görünüyor.

Su veya kan gelmedi, sancı da hissetmiyorum sadece devamlı kasılıyor taş gibi oluyor karnım :KK43:

Doktora gidip açılmanı kontrol ettir canım açılma yumuşama var mı vs.. Sancı oldukça bebek hareket ettikçe kalp atışlarındaki değişkenlik olbişir bormal..

Doktora gidip açılmanı kontrol ettir canım açılma yumuşama var mı vs.. Sancı oldukça bebek hareket ettikçe kalp atışlarındaki değişkenlik olbişir bormal..

Sağolasın canım.:KK200: Doktora ulaştım nst de ciddi birşey görünmüyor ama devam ederse yarın gel bakalım dedi. Kasılmalar da azaldı zaten inşallah önemli birşey değildir ama tabi muayene olmakta fayda var, yarın ola hayrola...

Ismi hayirli olsun kendi de hayirli evlat olsun insaallah evet cnm Gülsima :)
Doğru hatırlamışım süper hafızam çok kötüdür normalde Sağolasın Can'ım Allah hepimize hayırlısından evlat versin. Görüyorum Da bazen hayırsızını düşmanıma vermesin onlardan. Gülsima da sağlıkla ömür boyu gülsün

PembeLokum PembeLokum beraber gün sayalım senle artık 6 gün kaldı ama bana daha çoooook var gibi geliyor

Ben pazartesiyi saymiyorum 5 gun var diyorum :D

Ya bn cok sksk hissediyorum aslinda daha dogum 12 hazianda fln olur dye dusunuyordum

Daha ev temizlenecek halilar perdeler yikamaya gonderilecek

Foto cekimi yapacagiz

Agda yaptiracagim

Avent soothie emzik almadim daha onu alacagim ezmikler biberonlar kaynatilacak daha

Cuma yakinimizin kinasi cmts de dugunu var evet gitmek gibi cilgin bi planim var :)

Cmts pazar aof finalleri var onlara girecegim (calisabilecegimi zAnnetmiyorum cnm istemez artik heyecandan:) )

Sen ne alemdesin

Ben pazartesiyi saymiyorum 5 gun var diyorum :KK70:

Ya bn cok sksk hissediyorum aslinda daha dogum 12 hazianda fln olur dye dusunuyordum

Foto cekimi yapacagiz

Agda yaptiracagim

Avent soothie emzik almadim daha onu alacagim ezmikler biberonlar kaynatilacak daha

Cuma yakinimizin kinasi cmts de dugunu var evet gitmek gibi cilgin bi planim var :)

Cmts pazar aof finalleri var onlara girecegim (calisabilecegimi zAnnetmiyorum cnm istemez artik heyecandan:) )

Sen ne alemdesin
Ooo program yoğun inşallah yetiştirirsin..doğumdan iki gün önce düğün bigün önce sınav süper bi anı olur:KK70:

Ooo program yoğun inşallah yetiştirirsin..doğumdan iki gün önce düğün bigün önce sınav süper bi anı olur:KK70:

Evet ilerde hep kizima anlaticam seni dogurmadan 2 gun once dugunde gobek attim diye :D okula gitmek istemezse ben seni dogurmadan 1 gun once sinava gittim diye :D

Herhalde bu 1 hafta beenim icin cok cabuk gececek :)

Sadece aof yi ihmal ettigim icin uzuluyorm vizelerden super notlar almistm smdi finallere sadece cikmis soru bakarak girecegim

Ben pazartesiyi saymiyorum 5 gun var diyorum :KK70:

Foto cekimi yapacagiz

Agda yaptiracagim

Sen ne alemdesin
Bizim hastane çantası çoktan hazır erken doğum riski dediler diye erkencikten her şeyi aldık yıkadık ütüledik kaynattık o yüzden Günler geçmeyecek gibi geliyor. Ağdaya birkaç gün önce gittim. Cumaya evi temizleteceğim ki temiz zaten. Yapılacak hiçbir şey yok gibi. Magnetlerimize kağıt zımbalayacağız 6.6.2016 diye eşim çıkartıp getirecek haftasonu yapalım dedim. Şu an aklıma eksik de gelmiyor. Düğüne gidebilirsin tabi ama dikkatli olursun yani :) kendi kendimize birkaç fotoğraf çektik ama ben şişmanım diye hiç hoşlanmıyorum fotoğraflarımdan :(

Ya kızlar sizde kontrole gittiğinizde nst için ayrı para ödüyor musunuz ben her hafta kontrole gidiyorum musyene parası 50 tl ekstra nst için 20 tl veriyorum 9 gün içinde tekrar kontrol ücretsiz para vermiyorum ama yine nst iiçin 20 tl veriyorum
Saçma değil mi sonuçta gebeyim ben muayenenin içinde olması gerekiyor nst niye ayrı bişiymiş gibi her defasında para alıyorlar ki
Birde sadece bana mı çalışıyor o makinalar
Yarın kontrolüm var aklıma geldi sinirlendim gece gece :))

Zaten hava sıcak uyuyamıyorum

Evet ilerde hep kizima anlaticam seni dogurmadan 2 gun once dugunde gobek attim diye :KK70: okula gitmek istemezse ben seni dogurmadan 1 gun once sinava gittim diye :KK70:

Herhalde bu 1 hafta beenim icin cok cabuk gececek :)

Sadece aof yi ihmal ettigim icin uzuluyorm vizelerden super notlar almistm smdi finallere sadece cikmis soru bakarak girecegim
İnşallah sınavın da güzel geçer bebeğinin hatrına Can'ım sınavda da eğilemezsin sıraya falan zor olur ama sen kendini çok zorlama

Ya kızlar sizde kontrole gittiğinizde nst için ayrı para ödüyor musunuz ben her hafta kontrole gidiyorum musyene parası 50 tl ekstra nst için 20 tl veriyorum 9 gün içinde tekrar kontrol ücretsiz para vermiyorum ama yine nst iiçin 20 tl veriyorum
Saçma değil mi sonuçta gebeyim ben muayenenin içinde olması gerekiyor nst niye ayrı bişiymiş gibi her defasında para alıyorlar ki
Birde sadece bana mı çalışıyor o makinalar
Yarın kontrolüm var aklıma geldi sinirlendim gece gece :))

Zaten hava sıcak uyuyamıyorum
Bunu bilmiyordum beni Nst ye almadı hiç doktorum ama enteresanmış muayene ücretinin içinde olması gerekirdi. Çok saçma

Back
X