2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Mouse Mouse süper bir haber, ilk işaretini verdi galiba seninki. Nişan sonrası en fazla 72 saat sonra doğum gerçekleşiyormuş. Doktordan gelince bize hemen yaz, hayırlı güzel haberler alalım inşallah..

Mouse Mouse süper bir haber, ilk işaretini verdi galiba seninki. Nişan sonrası en fazla 72 saat sonra doğum gerçekleşiyormuş. Doktordan gelince bize hemen yaz, hayırlı güzel haberler alalım inşallah..
o_O Valla heyecandan mı ne karnımda ağrıyor ara ara yazarım tabi :) inşallah canım benim

9. Gününe kadar bende muayene ücreti odemiyorum ama nst için istiyorlar canım ya sen nst yi de mi ödemiyorsun on gün içerisinde
Evet odemiyorum canim almadilar daha[/QUOTE]
Bizimkiler atıyorlar cebe hiç acıma yok valla
Neyse çözerim ben bugn bu durumu

Kızlar feci sağ kalcam ağırıyor yatarken üstüne fazla mi yattım anlamadım çok fena üstüne oturunca yürüyünce ağırıyor delirtecek bu ağrı beni.

Kızz göbek atma sakın :KK70:

Aynen notların süperdi daha var çalış bence:KK39: bu arada sanırım bizim finaller olcak vize olmadan final nasıl olcak çok merak ediyorum:KK70: çalışmayı çoktan bırakmıştım nasılsa finaller de olmaz diye .. ben de çıkmış sorulara bakarım zaten tek ders yarın arayıp kesin bilgi alıcamo_O

Gobek atmayayim mi :KK70:
Doktora soriim ben gobek aticim var mi sakincasi diye :KK70: Simdi konyalim sarkisi calinca da duramam ki yuruuu yabrum yuruuuu konyalim yuruuu :KK70: (konyada olacak ya)

Iyi finalleri yaparlarsa iui olur kurtul sen de tek dersten

Merhaba kızlar.. sabah son kontrolüme gittim 38+1de 51 cm 3100 gr olmuş son 1 haftada 180 gr almış ama dr karnın küçük bebek daha küçük de doğabilir dedi suyu iyi çıktı nstde 2 defa 50lerde sancı çıktı ama ben hiç farketmedim dr da önemsemedi zaten. Allah izin verirse bu perşembe sezeryana giricem. Şafak 2 heyecan dorukta :KK66:

Aa cnm hayirli dogum diliyorum senin ve evladin icin :)

Benim ilk kızımı 38+1de almışlardı bi problem yoktu sağlıklı da doğdu. Bu kızımda da problem yok dr 38+4te alacak canım. Sağlıkla kucağına al inş. Senin ayın 6sında 38+1 oluyor sanırım

Hmm tamam cnm icim rahatladi evet benimki sat a gore 38+1 oluyor pzartesi gunu biz muayeneye dun gittik yani 37+1 iken bebegim icin 3kilo dedi doktor (ultrason kagidinda 3.224gr yaziyo ama 3diyorum dedi))
Ben de kilosunu yeterli buldu diye dusundum haftaya kdr da biraz alir da en az 3 dogar insaallah

Benim ilki sezeryandı. doğum ve sonrası çok rahat geçti canım

Bu da cok rahat gecer insaallah cnm cok sagolll

Kızlarrrr. .. yola çıktık . 45 dk falan hastane yolu.. Bugun yatış yapılıp öğleden önce alıcam inşallah yavrumu kucağıma . Sezeryan tecrübem olucak bakalım. Şimdilik hersey her hazırlık iyiii. . Hani çanta vs... dönüşte belki acılarım olucakkk ama yavrum benle olsun.. sağlıklı olsun. Arabada eşim ben ve kv. Gidioz bakalom. . Dua istiyorm teyzoslarindan .... :anneadayı::halay:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:dua::KK19::KK74::KK9:

Yaa ne guzel canimmm iyi haberlerini bekliyoruz:))

canım senle bizim de tahmını dogum tarıhlerımız de aynı bu arada adın gizemse bizde adasız bende hala tık yok ne olacagım da bellı değil senın gunun ne guzel bellı olmus benım bebeğim daha cok kucuk hastanede yattım gecen hafta gerılıkten dolayı :KK43:

Memnun oldum cnm bebegin cok mu geriden geliyo neden boyle ki kiyamammm:KK43:

Kızlar feci sağ kalcam ağırıyor yatarken üstüne fazla mi yattım anlamadım çok fena üstüne oturunca yürüyünce ağırıyor delirtecek bu ağrı beni.

O ustune yatmaktandir cnm bnm bobregime bile agri giriyor ustune yatmaktan kalcalar fln hep agriyor

gebito gebito aile hekimliğindeki hemşire çağırmıştı sabah oraya gittim tansiyonum 10/6 çıktı. Eve geldim yine 12/7 :) söyledim evde hep böyle çıkıyor diye dijitalse ondandır dedi. Sanırım tansiyonumda bir sıkıntı yok. İçim rahatladı biraz.

Bir de birkaç tavsiyede bulundu. normal doğumdan sonra dikişin olsun olmasın bir bardak ılık su içiyorsun ve idrar yapıyorsun. Eğer çok fazla kanaman olursa bir sorun var demektir. Orada müdahale edilir dedi. İlk yarım saat içinde mutlaka emzir sütün olsun ya da olmasın bu önemli IQ gelişimi için emme refleksini kazanması diğer refleksler için önemli dedi. Sütün gelmezse de aç bırakma kaşıkla mama ver dedi.

Merhaba kızlar.. sabah son kontrolüme gittim 38+1de 51 cm 3100 gr olmuş son 1 haftada 180 gr almış ama dr karnın küçük bebek daha küçük de doğabilir dedi suyu iyi çıktı nstde 2 defa 50lerde sancı çıktı ama ben hiç farketmedim dr da önemsemedi zaten. Allah izin verirse bu perşembe sezeryana giricem. Şafak 2 heyecan dorukta :KK66:
Hadi gözünaydın Rabbim sağ salim kavuştursun

Maşallah canım gayet iyi çıkmış bebiş
Doğuma da az kalmış
Sağlıkla al kucağına
Ya canım bişi dicem senin ikinci doğum galiba
Dün karnım hep sertti
Sabahta afedersin lavaboya gittim silinirken peçeteme kan geldi ama çyle çok değil sürünce geliyor iç çamaşırıma gelmemiş sanırım
Gelse de anlamam siyah iç çamaşırım zaten
Nişan olabilir mi ? (Sabah dediğim biraz önce eşimi yolculamak için uyanmıştım lavaboya gittim)
Önemse bence tabi azmış ama takip et bakalım

Evet vallahi ayrintilarda bogulacagim
Bir de kalabalik aile olmanin verdigi stres sknti iste her kafadan bi ses cikiyo:işsiz:
Kimileri erkek bu bebek diyor karnin erkek karni diyor
Kimileri iste anne sutunden once maden suyu vercez şöle böle diyor vercez diyor yani bana soran yok
Kimileri de senin babana verilirse ilk cocuk ayip olur esinin babasina verilsin diyor
Yoksa bunlar benim oturup da dusunup aklima gelen seyler dgl baskalari soyleyince kafama takiyorum
Cocuga bir sey verirler diye benden once odaya gelmesinden korkuyorum
Cocuk ilk kp ye verilir bana degil diye korkuyorum :işsiz:
Benim bi teyzem var gelen giden herkesin kucagina cocugu verir diye korkuyorum
Aklima sokuyorlar yani:işsiz:
o erkek diyenlerde ne göz varmış utrason cihazı masallah bu saaatten sonra doktorun cinsiyetini yanlış söylemesi mucize olur maden suyu mu vericeklermiş aman Allahımmm:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli: ya hu bu millet kafayı mı yemiş?????

Benim ilk kızımı 38+1de almışlardı bi problem yoktu sağlıklı da doğdu. Bu kızımda da problem yok dr 38+4te alacak canım. Sağlıkla kucağına al inş. Senin ayın 6sında 38+1 oluyor sanırım
Maşallah kızına 38+da yapılıyor sezaryenler her doktorun kafasına tarzına göre işte. Benimki de 38+6 da olacak inşallah uslu uslu durursa

:dua::halay:
Kızlarrrr. .. yola çıktık . 45 dk falan hastane yolu.. Bugun yatış yapılıp öğleden önce alıcam inşallah yavrumu kucağıma . Sezeryan tecrübem olucak bakalım. Şimdilik hersey her hazırlık iyiii. . Hani çanta vs... dönüşte belki acılarım olucakkk ama yavrum benle olsun.. sağlıklı olsun. Arabada eşim ben ve kv. Gidioz bakalom. . Dua istiyorm teyzoslarindan .... :anneadayı::halay:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:dua::KK19::KK74::KK9:
Çokkk heyecanlııı allahım yardımcın olsun sağ salim bebene kavuş sütün de hemen gelsin inşallah

Şimdilik Allah izin verirse normal görünüyor. Korkuyorum ama zaten ben ameliyattan da korkarım :-) . Sen ne düşünüyorsun
Benim de şuan normal doğum pozisyonunda ama ben de korkuyorum..sanıcıdan değil normal doğum kesisinden dikişinden korkuyorum o bölge konusunda biraz hassasım da kasılıyorum:KK48: işte bakalım hayırlısı:KK51:

Hadi hayırlısı inşallah sağ salim al bebeğini kuağına:anne: inşallah hiç ağrın sızın da olmaz dualamız seninle♡♡♡

Back
X