2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
emy0364 emy0364 canım bu aralar ruh halimiz böyle bnce Rabbim izin vermedikce hiç bişey olmaz bebeciklere.dua et bi hava al rahatlarsin tatlım.
Balkona falan çıkıyorum ama yok, instagrama foto koymayacaktım , bence ondan bu hâleti ruhiye ... Bir daha yok koymam bebeğimin elini bile koymam ... 2 gündür Mala bağladım :)

Balkona falan çıkıyorum ama yok, instagrama foto koymayacaktım , bence ondan bu hâleti ruhiye ... Bir daha yok koymam bebeğimin elini bile koymam ... 2 gündür Mala bağladım :)
Koyma canım. Gerçekten nazar çok etkili bir şey. Bir de hamile ve özellikle lohusa iken daha çok etkileniyorsun. Bebiş için de geçerli küçücük beden nazara nasıl dayansın :) oku kendine bol bol 7 ayetel kürsi 3er ihlas felak nas.
İnşirah oku iç rahatlığı için.

Cnm sen yine eşinle kendini koymussun ben direk göbekli halimi koydum hatta dün gece yarım yamalak uyudum bebek hareketlerine baktım nazar mi değecek nolacak diye kendimi yedim :) ama hepsi psikolojik bence korktugumuz için böyle düşünüyoruz.

Cnm sen yine eşinle kendini koymussun ben direk göbekli halimi koydum hatta dün gece yarım yamalak uyudum bebek hareketlerine baktım nazar mi değecek nolacak diye kendimi yedim :) ama hepsi psikolojik bence korktugumuz için böyle düşünüyoruz.
Ya değiyor bence mutluluğu çekemiyo insanlar son ana kadar koymadaydım ne zaman koysam hep bi sıkıntı çıktı

Canım bizde yetenekli bir arkadaşımla Belgrad ormanına gitmiştik 1-2 güzel hamile fotoğrafım olsun diye. Kız resmen albüm çıkardı. Çok güzel fotoğraflar oldu. Ben de Facebook'a koydum. Koyarken çok dua ettim. Çok da tedirgin oldum. Ama albüme açıklama yaparken Allah'a şükrederek başladım. Çok şükür Allah koruyor. Allah'ın nimetini de nazardan korkup saklamak doğru değil. Ondan olduğunun bilincinde olarak insanlarında iştahını kabartacak kadar abartmadan şükrederek paylaşmaktan bir şey olmayacağını düşünüyorum. Artık son günler psikoloji biraz bozuluyor sanırım. Ben de hala doğurmadığım için çok üzgünüm. Ama eşim kızıyor. 9 ay önce ne durumdaydın şimdi şükredeceğine mızmızlanıyorsun diyor. Haklı. Son günlerin tadını çıkaralım. 9 ay bebeklerimizi koruyan Rabbim bu son günlerde de korur inşallah, korkma.

Canım bizde yetenekli bir arkadaşımla Belgrad ormanına gitmiştik 1-2 güzel hamile fotoğrafım olsun diye. Kız resmen albüm çıkardı. Çok güzel fotoğraflar oldu. Ben de Facebook'a koydum. Koyarken çok dua ettim. Çok da tedirgin oldum. Ama albüme açıklama yaparken Allah'a şükrederek başladım. Çok şükür Allah koruyor. Allah'ın nimetini de nazardan korkup saklamak doğru değil. Ondan olduğunun bilincinde olarak insanlarında iştahını kabartacak kadar abartmadan şükrederek paylaşmaktan bir şey olmayacağını düşünüyorum. Artık son günler psikoloji biraz bozuluyor sanırım. Ben de hala doğurmadığım için çok üzgünüm. Ama eşim kızıyor. 9 ay önce ne durumdaydın şimdi şükredeceğine mızmızlanıyorsun diyor. Haklı. Son günlerin tadını çıkaralım. 9 ay bebeklerimizi koruyan Rabbim bu son günlerde de korur inşallah, korkma.
Ay valla kafada deli sorular dr sana 40+4 te mi alalım demişti canım sık gidiyor musun kontrollere

Ay valla kafada deli sorular dr sana 40+4 te mi alalım demişti canım sık gidiyor musun kontrollere
40+3 yani bu cuma dedi canım. Ama istersen 41+0 da olur dedi. Haftada 1 gidiyorum. Aslında çok yavaş da olsa ilerlemeye kaydettiğimi düşünüyorum ve beklemek istiyorum. 39'da rahim yumuşamıştı, 39+3'te hafif ama düzenli sancı çıktı NST'de, bugün bebeğin pozisyonunun değiştiğini hissediyorum, aşağı basınç yapıyor, ama vakti var demek ki daha. Hazır değilken zorla yerinden etmek istemiyorum :) ama eşime sorsan bugün sezaryen ol der. Bebeği çok ama çok zor elde ettik. O çok tedirgin bir şey olacak diye. Ben de korkuyorum ama sürekli hareketlerini hissettiğim için ben daha rahatım.

Bi cevap verseniz kızlar çanta hazırliyorum da :)
Canım ben bi şey koymadım içinde yatak falan oluyo hastanede çevresini süslüyo ben tül almıştım ama gerek kalmadı senin takı yastığın falan varsa gelecek olan varsa al battaniye ile koyarsın zaten

Back
X