2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
40+3 yani bu cuma dedi canım. Ama istersen 41+0 da olur dedi. Haftada 1 gidiyorum. Aslında çok yavaş da olsa ilerlemeye kaydettiğimi düşünüyorum ve beklemek istiyorum. 39'da rahim yumuşamıştı, 39+3'te hafif ama düzenli sancı çıktı NST'de, bugün bebeğin pozisyonunun değiştiğini hissediyorum, aşağı basınç yapıyor, ama vakti var demek ki daha. Hazır değilken zorla yerinden etmek istemiyorum :) ama eşime sorsan bugün sezaryen ol der. Bebeği çok ama çok zor elde ettik. O çok tedirgin bir şey olacak diye. Ben de korkuyorum ama sürekli hareketlerini hissettiğim için ben daha rahatım.
Evet canım ben de şimdi eşime onu söyledim bu kaka durumundan korkuyorum yoksa öyle olması daha iyi ben normal içinde taakatim kalmadı sanki ruhen bitmiş hissediyorum kendimi allah artık hayırlısını versin ne deyim yar yardımcımız olsun bi kolaylık versin iyi düşünmüşün sen de tabi ki canım cesaretli olmak lazım seni çok iyi anlıyorum senin kadar mücadele etmedim ama sonunda kavuşacaksın inşallah

Kişiden kişiye degisir diye biliyorum yani normal dogum sureci aslinda saatlerce surebilir. Hala geliyosa suyun bence acile git en azindan icin rahat etmis olur

Su an gelmiyor günlük pedin yarısını kapsayacak şekilde geldi bir sonra biraz daha geldi bir daha gelmedi takip edicem canım eğer daha gelirse giderim

[USE=354393] 9ay 9ay [/USER] L limoncicegi00 hastane nevresimine mi yatiricaz ki bilemedim :KK43:
Benimde şimdi kadam karıştı (: nevresim yok zaten canım bi sünger yatak var battaniye ile falan koyuyosun bildiğim kadari ile :) biz çalışırken yastık koyuyoduk bi tane onun üstüne koyuyolardı :) battaniye yeter zaten başka bi tane serersin olmadı.

huriye048 huriye048 , @Ysmnvlkn ve gebito gebito kızlar hayırlı olsun bebekleriniz. Rabbim analı babalı hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin.Ne güzel kavuştunuz ya darısı başımıza inş.

ben dün temizlikçinin peşinde pert oldum, bugün de annem ve eşimle gezme kahvaltı gezme vs yoruldum. henüz bir ses seda yok. sanki daha çok varmış doğuma gibi geliyor. tek farklılık bugün birden ödemim gitti, nefes almam rahatladı üzerime bi hafiflik geldi sanki kilo vermişim gibi daha rahat hareket etmeye başladım. Bu ne demek acaba?

huriye048 huriye048 , @Ysmnvlkn ve gebito gebito kızlar hayırlı olsun bebekleriniz. Rabbim analı babalı hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin.Ne güzel kavuştunuz ya darısı başımıza inş.

ben dün temizlikçinin peşinde pert oldum, bugün de annem ve eşimle gezme kahvaltı gezme vs yoruldum. henüz bir ses seda yok. sanki daha çok varmış doğuma gibi geliyor. tek farklılık bugün birden ödemim gitti, nefes almam rahatladı üzerime bi hafiflik geldi sanki kilo vermişim gibi daha rahat hareket etmeye başladım. Bu ne demek acaba?
Canım çorluda hangi dr gidiyosun acaba

Karnin aşağı inmiş cnm ondan rahatlamissindir bebiş aşağı doğru gidiyor herhalde :)

anladım canım ben salı sezeryan olacağım sanırım en geç perşembe dr riske giremem diyor seninle günlerimiz aynı sormak istedim suni falan dedi mi sana sancın gelmezse?
Henüz birşey demedi, sık sık gidiyorum bakıyor bekliyoruz şimdilik. Allah a çok şükürler olsun genel olarak sorunsuz bi gebelik geçirdiğim için çok stres yapmıyorum ben de şu an için. ptesi randevum var belki kouşuruz günüm doluyor diye.

Henüz birşey demedi, sık sık gidiyorum bakıyor bekliyoruz şimdilik. Allah a çok şükürler olsun genel olarak sorunsuz bi gebelik geçirdiğim için çok stres yapmıyorum ben de şu an için. ptesi randevum var belki kouşuruz günüm doluyor diye.
Hayırlısı olsun. Evet o zaman konuşursunuz sanırım bakalm ne diyecek. O zamana kadar bakarsın gelir bizimkiler. :)

Ben orhan beye gittim bir kere şimdi tekrar gitmeyeceğim sanırım tekirdağ ümt ekmen son karar gibi. O hastanenin koşulları iyi yakın diye eşimde girecek doğuma hem. Vatanda almıyorlar sanırm görüştün mü.
ameliyathaneye almıyoruz dediler bana sezeryan olursa. doğumhane için birşey demediler. Sancı çekerken yanımda olsa yeter bana.

Arkadaslar Merhaba dün yani 3 haziranda saat 9:45 de bebeğim dünyaya geldi spinal sezeryan la.bebegimin herseyin gördüm ağlamasın duydum yüzünü yüzüme sürtürler oğlum benim ya ya öyle hasret kalmışızKi eşinde bende heyecandan ölecek tık gelip gidip seviyoruz 8 yasinda bir kızım var hala bebek gibi onu seviyordum biz.bebek sevmeye hasrettık geçen yıl yarım kalan hamileligim den sonra iyice ulaşımaz geliyordu bize.Allahım öyle güzel bir duygu ki Rabbim isteyen herkese verdin inşallah. Sütü inmedi daha çok az sıkınca sarı şu gibi geliyor onuda elimden geldiğim kadar veriyorum.benim sütüm diğer tecrubelerime göre yarın gelecek.hem emziriyorum doymadigi içinde 30cc mama veriyorum.mama vermekten korkmuyorum çünkü kizima ısrarla mama vermedim sutum 3.gün geldi yavrum yetersiz beslenmekten sarılık oldu 3 gün kuvozde yattı. Şimdi bugün evdeyiz karnını doyurup altını değiştirdik gazını çıkardık uyurum. Şunu sakin unutmayın kırkı çıkmamış bebek beşiği ne yatirildiginda ağlıyorsa ya açtır ya altı kirlidir ya gazi vardır asla gazını çıkarmadan yatmayin arkadaşlar hatta bazen beslemek için uyandırıyorum emmek istemiyor yine gaz birikmiş oluyor gazını çıkarıp besliyorum.evlat kokusu gerçekten cennet kokusu.aile olarak büyümekte ayrıca çok güzel bir olay.doğum yapacak arkadaşları Allah tez zamanda yavrusunu kavuştursun inşallah. Doğum yapan arkadaslara da hayırlı ugurlu oldun Allah analı babalı buyutsun diyorum.Hepinizi Allaha emanet ediyorum.

Back
X