- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #40.461
Canm hastanede olacak onlar :)Bi cevap verseniz kızlar çanta hazırliyorum da :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm hastanede olacak onlar :)Bi cevap verseniz kızlar çanta hazırliyorum da :)
Evet canım ben de şimdi eşime onu söyledim bu kaka durumundan korkuyorum yoksa öyle olması daha iyi ben normal içinde taakatim kalmadı sanki ruhen bitmiş hissediyorum kendimi allah artık hayırlısını versin ne deyim yar yardımcımız olsun bi kolaylık versin iyi düşünmüşün sen de tabi ki canım cesaretli olmak lazım seni çok iyi anlıyorum senin kadar mücadele etmedim ama sonunda kavuşacaksın inşallah40+3 yani bu cuma dedi canım. Ama istersen 41+0 da olur dedi. Haftada 1 gidiyorum. Aslında çok yavaş da olsa ilerlemeye kaydettiğimi düşünüyorum ve beklemek istiyorum. 39'da rahim yumuşamıştı, 39+3'te hafif ama düzenli sancı çıktı NST'de, bugün bebeğin pozisyonunun değiştiğini hissediyorum, aşağı basınç yapıyor, ama vakti var demek ki daha. Hazır değilken zorla yerinden etmek istemiyorum :) ama eşime sorsan bugün sezaryen ol der. Bebeği çok ama çok zor elde ettik. O çok tedirgin bir şey olacak diye. Ben de korkuyorum ama sürekli hareketlerini hissettiğim için ben daha rahatım.
Kişiden kişiye degisir diye biliyorum yani normal dogum sureci aslinda saatlerce surebilir. Hala geliyosa suyun bence acile git en azindan icin rahat etmis olur
Benimde şimdi kadam karıştı
Canım çorluda hangi dr gidiyosun acabahuriye048 , @Ysmnvlkn ve
gebito kızlar hayırlı olsun bebekleriniz. Rabbim analı babalı hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin.Ne güzel kavuştunuz ya darısı başımıza inş.
ben dün temizlikçinin peşinde pert oldum, bugün de annem ve eşimle gezme kahvaltı gezme vs yoruldum. henüz bir ses seda yok. sanki daha çok varmış doğuma gibi geliyor. tek farklılık bugün birden ödemim gitti, nefes almam rahatladı üzerime bi hafiflik geldi sanki kilo vermişim gibi daha rahat hareket etmeye başladım. Bu ne demek acaba?
vatan hastanesi, nilüfer hanımCanım çorluda hangi dr gidiyosun acaba
Sen canım?Canım çorluda hangi dr gidiyosun acaba
anladım canım ben salı sezeryan olacağım sanırım en geç perşembe dr riske giremem diyor seninle günlerimiz aynı sormak istedim suni falan dedi mi sana sancın gelmezse?vatan hastanesi, nilüfer hanım
Karnin aşağı inmiş cnm ondan rahatlamissindir bebiş aşağı doğru gidiyor herhalde :)huriye048 , @Ysmnvlkn ve
gebito kızlar hayırlı olsun bebekleriniz. Rabbim analı babalı hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin.Ne güzel kavuştunuz ya darısı başımıza inş.
ben dün temizlikçinin peşinde pert oldum, bugün de annem ve eşimle gezme kahvaltı gezme vs yoruldum. henüz bir ses seda yok. sanki daha çok varmış doğuma gibi geliyor. tek farklılık bugün birden ödemim gitti, nefes almam rahatladı üzerime bi hafiflik geldi sanki kilo vermişim gibi daha rahat hareket etmeye başladım. Bu ne demek acaba?
Ben orhan beye gittim bir kere şimdi tekrar gitmeyeceğim sanırım tekirdağ ümt ekmen son karar gibi. O hastanenin koşulları iyi yakın diye eşimde girecek doğuma hem. Vatanda almıyorlar sanırm görüştün mü.Sen canım?
Ay hadi inşKarnin aşağı inmiş cnm ondan rahatlamissindir bebiş aşağı doğru gidiyor herhalde :)
Henüz birşey demedi, sık sık gidiyorum bakıyor bekliyoruz şimdilik. Allah a çok şükürler olsun genel olarak sorunsuz bi gebelik geçirdiğim için çok stres yapmıyorum ben de şu an için. ptesi randevum var belki kouşuruz günüm doluyor diye.anladım canım ben salı sezeryan olacağım sanırım en geç perşembe dr riske giremem diyor seninle günlerimiz aynı sormak istedim suni falan dedi mi sana sancın gelmezse?
Hayırlısı olsun. Evet o zaman konuşursunuz sanırım bakalm ne diyecek. O zamana kadar bakarsın gelir bizimkiler. :)Henüz birşey demedi, sık sık gidiyorum bakıyor bekliyoruz şimdilik. Allah a çok şükürler olsun genel olarak sorunsuz bi gebelik geçirdiğim için çok stres yapmıyorum ben de şu an için. ptesi randevum var belki kouşuruz günüm doluyor diye.
ameliyathaneye almıyoruz dediler bana sezeryan olursa. doğumhane için birşey demediler. Sancı çekerken yanımda olsa yeter bana.Ben orhan beye gittim bir kere şimdi tekrar gitmeyeceğim sanırım tekirdağ ümt ekmen son karar gibi. O hastanenin koşulları iyi yakın diye eşimde girecek doğuma hem. Vatanda almıyorlar sanırm görüştün mü.
hayırlısı bakalım benim içime ptesi veya salı doğurcakmışım gibi geliyor.Hayırlısı olsun. Evet o zaman konuşursunuz sanırım bakalm ne diyecek. O zamana kadar bakarsın gelir bizimkiler. :)
Evet o daha önemli sormak lazım inşallah alırlar.ameliyathaneye almıyoruz dediler bana sezeryan olursa. doğumhane için birşey demediler. Sancı çekerken yanımda olsa yeter bana.