2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım Nişan sümüğümsü uzayıp giden akıntı gibi oluyor , 2-3 saat sonrada açık pembe akıntı şeklinde geliyor , kahverengiyse akıntın, o büyük ihtimal çatışan kaynaklanmıştır ama rahim ağzının da yumuşamaya başladığını gösterir ...
Anladim canim degildir ozaman zaten devam eden bi akinti degildi suan bisey yok cunki.

Kizlar bi sorum olacak. Simdi bu ramazan oruc tutamiyoruz ya. Bunun parasini vermek gerekir mi? Tekrar tutacagiz Allah izin verirse ama ne yapmamiz gerekiyor simdi?
sonra kazasini yapacaksan parasini vermen gerekmiyor.ay benim 2 ay vardi onceki dogumdan kalma.simdi 3 ay olucak.insallah kisin tutucam

Kizlar bi sorum olacak. Simdi bu ramazan oruc tutamiyoruz ya. Bunun parasini vermek gerekir mi? Tekrar tutacagiz Allah izin verirse ama ne yapmamiz gerekiyor simdi?

Sonra tutacağın kaza yapacağın için vermiyorsun. Ama kalıcı rahatsızlığın olsa turamaycak olsan verirdin.

• Beğen
Reactions: 9ay
Benimki yapacak çatı muayenesi. Ona göre doğum şekli kesinleşecek. İnşallah uygundur ya :/ ben de çok kilo almasın diyorum öyle :/ sana da çatı muayenesi yapabilir belki zamanı çünkü. Perine masajı yapıyorum ya ayyy diyorum nasıl çıkacak buradan bu çocuk :/ kendi muayenemizi yapamıyor muyuz acaba :):):) doktor beni kandırırsa diye bir şüphedeyim çünkü. Ama öyle biri de değil.
Yürüyüş çok iyi diyolar normal doğum için ama ben yüeüyemiyorum:( Nasıl yapıyosun perine masajını?

Gercekten Allah razi olsun o kdr rahatlattiki bu yazdigin beni niye bilmiyorum cesaretim geri geldi. Adet sancim zaten benim cok olur bazen basimi sikarim sancisindan oturamam bile. O sanciya dayanikliyim yillardir. Bu yalanci sancidaki catidan vuran kemik sizisina benzemiyo o zaman cok fazla? Ben aklimi bilincimi kaybetmekten korkuyodum sancidan yada bayilmaktan bilmiyorumki. Gerci cati muayenesinide cok skntili geciren kisiler olmus bende tabi acidi ama onda bisey yok yani azcik bisey acidi. Insallah dogumda kolay olurda senin gibi bircok arkadasimiza cesaret verir sebep olurum normal dogumlarina.

Rabbim inşallah kolay doğumlardan nasip etsin.sağlıkla bebeğini kucağına almayi nasip etsin.

Adet ağrın oluyorsa ondan biraz daha fazla bir bel ve kasık ağrısı.inşallah normal doğum yaparsın arzu ettiğin gibi canim

@gebito ne güzel canım benimde önceki gece suyum geldi demiştim sabahına hastaneye geldik yatış yapildi.
Önce kendi sancımi denedik ama açılma olmadı aksama kadar hafif bi sancıyla 2 cm açıklık oldu.sonra doktorum suni verelim dedi.asıl agrilarim o zaman başladı ama 4 saat geçmesine rağmen açılma 4 cm de kaldı ve oglusum çok Nazlı çıktı kanala bile inmedi.doktor bu bizi kandırıyor kanala incem diye dedi:))

Birazda kanala sokmak için ugrastik ama nafile.çabalarını sonuç vermeyince gece yarısı sezeryanla ogluşum Yusuf um dünyaya geldi çok şükür
Maşallah Allah analı babalı büyütsün:nazar: spinal sezeryan mı oldun şimdi nasılsın?

Merhaba haziran anneleri hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum inşallah.allah bi sancida kurtarsın.bende kısmetse ağustos annesi olacam.kız annesi olacam.kız annesi olacaklar acaba ne isimler koyacaklar.paylaşabilirseniz sevinirim.biz asya yada başak düşündük henüz karar veremedik.sizce hangisi kızlar.cevap yazanlara şimdiden teşekkür ederim.
Biz elif ece koyacaz hayırlısı ile ssizin isimlerin ikiside çok hoş

Kizlar merak edip yazan herkese cok tesekkur ederim. Dun gece yatistan sabah 10.30 a kdr kendi sancimla oldum oldum dirildm acilma sadece 4 cm oldu ve ben artk canimdan bezmis arsizlasmis bi halde sabah saat 11 de spinalle kizcemi kucahima aldm.
Doktorum suni verelim normali dene dedi ama bn her sancida kendimi duvardan duvara attim. Her cati muayenesinde aklii kacircak gibi oldum.
Annem kaynananm esim ben hepimkz perisan olduk. Aglamaktan artk dayanamadm.
15 dk da kizimi aldm yanima 3900 51 cm dgdu prensesim suni alsam bile doguramazdm. Insallah normal nekleyenelr bnm gbi olmazlar bnm tecrubem biraz agir oldu. Korkutmak amacli yazmiyorum yanlis anlamayin hepinize kolay dogumlar diliyorun.
E

Kızlar bugün kontrolüm vardı
Nst girdim kızım yine uykusundan geç uyandı ikinci nst istedi doktor:))
Kızımın uyku saatleri bildiğim için endişelenmedim
Ama ultrasonda bir bakışı var '' beni neden uyandırdınız '' der gibi sinirli bakmış :))
Sancı açılmam vs yok , doğum kanalına inmemiş böcük kızım yüzü hala dönük
3560 gr 53 cm olmuş
Doktor haftaya gel kanala inmemişse yatışını yapalım dedi
Oy maşallah.. Hayırlısı inşallah

Kizlar merak edip yazan herkese cok tesekkur ederim. Dun gece yatistan sabah 10.30 a kdr kendi sancimla oldum oldum dirildm acilma sadece 4 cm oldu ve ben artk canimdan bezmis arsizlasmis bi halde sabah saat 11 de spinalle kizcemi kucahima aldm.
Doktorum suni verelim normali dene dedi ama bn her sancida kendimi duvardan duvara attim. Her cati muayenesinde aklii kacircak gibi oldum.
15 dk da kizimi aldm yanima 3900 51 cm dgdu prensesim suni alsam bile doguramazdm. Insallah normal nekleyenelr bnm gbi olmazlar bnm tecrubem biraz agir oldu. Korkutmak amacli yazmiyorum yanlis anlamayin hepinize kolay dogumlar diliyorun.
E
Sağlıklı ya bebeğin ve sen önemli olan bu
Bir ömür öutlu huzurlu ve sağlıklı bir aile olmanız dileği ile
Geçmiş olsun tatlım

E

Canım benim gözün aydın!!! Allah analı babalı büyütsün. Annesini babasını seven, saygılı, Allah'ını Peygamberini bilen, iyi bir kul, milletine faydalı iyi bir vatandaş olsun. Allah ona çok güzel, uzun ve sağlıklı bir ömür yazsın inşallah.

E
E
Canım Allah bağışlasın yavrunu, sağlıklı uzun ömürleri olsun. Devlet hastanesinde mi yaptın canım. Neden epidural falan vermediler o kadar sancı ile kıvrandırdılar. Geçti bitti çok şükür

Back
X