2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Arkadaşlar merhaba
Bende çarşambayı perşembeye bağlayan gece bebeğimi normal doğumla kucağıma aldım.İftardan sonra ani karın ağrısıyla tuvalete gittim. Afedersiniz ishal olmuş gibiydim.O esnada sıcak su geldi.Suyumun geldiğini anladım.Doktorumu aradım hastaneye gittik.Ultrasonda suyumun azaldığı görüldü ama çatı muayenesinde hiç açıklık yoktu.Yatışım yapıldı.Sonrası gerçekten zordu.Sancı safhası çok yorumcuymuş.Hani o sancıyı anlarsın diyorlar ya gerçekten o sancının tarifi yokmuş. Bu arada sancı geldikçe büyük tuvalet ihtiyacı da geldi.O arada nst için yatamadım.Hep ayakta kalmak hafif adımlarla yürümek istedim.Allah yardım etti ve sabaha karşı bebeğim doğdu.Sancı kısmından sonra ıkınma kısmı başlıyormuş.Ikınma ise içgüdüsel.Tek sıkıntım popoda ıkınmadan olan çatlaklar ve dikişlerim.Allah hepimize evlatlarımızı bağışlasın.İnşallah isteyenlere de Allah nasip etsin.
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün..çok dikişin var mı?

Yok canım yapmadı. Aynen beklemediğim bir anda sanki :) hazır değilim galiba daha çocuk yapmasa mıydık acaba dedim eşime :):) oğlum kuzum sabırsızlıkla bekliyoruz seni diyen kadın gitti bir anda diyor :) telaş yaptım sanki. her şey hazır ama elim ayağıma dolanmış gibi.
Anlıyorum seni canım..ne güzel bebeğine kavuşacaksın..kilosu da iyi çok şükür ..iyi düşün iyi olsun;)

Cevap yazmisim canım ama hangi mesajını ben gormedim sanırım anlayamadim karıştı :) bu çocuk doğunca ben ferahlicam çünkü icimde kalınca büyümuyo insan üzülüyor haliyle. 39 haftalık çocuk 36 haftalık gözüküyor doğsa da keske ben baksam en azından daha hızlı büyür

9 gun kalmis en gec ne zmn dogum yapacaksin ben de bekleyis icindeyim:)

Tamam canım ikisini de alayim. Bir de su göğüs kalkanini gogusune nasıl yerleştiriyorsun ? Ben aldiğimda nasıl birşey deneyeyim dedim göğsüme oturmadi nasıl yapıcaz onu :)
Cnm onun icin atletin siki olcak
Yada sutyende kullan havasz olan sut biriktrmk icn dgeri koruyucu ggsu bi yere dgdrmiyo o uzdn yaradan koruyo

Kızlar merhaba :)

Ben Haziran annesi olamadım :) Suyum gelmeye başladığı için 37+5'te 29 Mayıs günü doktorum beni doğuma almaya karar verdi. 3010 gr miniş bir oğluşum oldu :) İkimiz de iyiyiz Allaha şükür, alıştık birbirimize.. Allah size de hayırlı doğumlar versin inşallah..

Ben Haziran annesi olamadım :) Suyum gelmeye başladığı için 37+5'te 29 Mayıs günü doktorum beni doğuma almaya karar verdi. 3010 gr miniş bir oğluşum oldu :) İkimiz de iyiyiz Allaha şükür, alıştık birbirimize.. Allah size de hayırlı doğumlar versin inşallah..
Ben de bugün tam 37+5im heyecanlandım bian:) hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah♡ nasıl oldu doğumun normal mi sezeryan mı?

Hayırlı olsun gözün aydın canım

hayırlı olsun, gözün aydın. hayırlısı ile sağlıkla keyifle büyüt yavrunu

Kuzuna pazartesi kavuşacaksın onu düşün cnm. Hem kaç kişi normal denedi sancıyı çekti sonra sezeryana alındı. Senin ve bebişin için en hayırlısı olsun cnm
Evet ben de böyle düşünerek avutuyorum kendimi :) hayırlısı olsun önemli olan sağlıklı bir şekilde kavuşmak. Rabbim hepimizi kavuştursun :)

Back
X