- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #41.721
Kızlar bir de genel mi epidural mi spinal mi sezeryanda tercih edilmeli?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma valla normal ya çıksa gelecek de benim kiz nazlı çıkmıyor. 9 gun içinde gelmezse doktor ne diyecek bilmiyorum :)
Benim kızım 39+3te, oğlum 40+3te oldu. Gunasiri nst çekildi. Ne zaman hazırsa o zaman gelir bebek takvime bakmaz annesi
Kızlar merhaba :)
Ben Haziran annesi olamadım :) Suyum gelmeye başladığı için 37+5'te 29 Mayıs günü doktorum beni doğuma almaya karar verdi. 3010 gr miniş bir oğluşum oldu :) İkimiz de iyiyiz Allaha şükür, alıştık birbirimize.. Allah size de hayırlı doğumlar versin inşallah..
Neşeli olurum sanırım da sakin kalmayı başarabilir miyim bilmiyorum :) aslında o anki duruma bağlı. Bakalkm anestezi uzmanı ne tavsiye edecek.Ben agliyordum o yüzden genel oldum. Sakin ve neşeli olabileceksen diğerlerini istersin. Insallah kolay atlatirsin
Hastaneden geldim biraz önce canımMouse ne durumdasın, sancı mıymış, evde misin halen.
canim iyiyim ben 2 hafta önce dogum yaptim su azalmasti son haftalarda. sen nasilsin ne yapiyorsun? ara sira ugruyorum buraya ama bizim eskiler hep face grubunda. senin dogum daha olmadi dimi? nasil gidiyor?KizlarMelos21 @doublemom nerelerdesiniz hic ses yok sizden
deeplydisturbed kayboldunuz sizleri merak ettim bayadir gorusmuyoruz iyisinizdir insallah
Hadi hayırlısı, yaptırmak zorunda mısın acaba. Doğum aktif olarak başlarsa belki o aşamadaki kontrolleri rahat atlatırsın. Hani zaten açılman olduğu için daha rahat olur mantığıyla.Hastaneden geldim biraz önce canım
Sancım çıktı ama düzensiz
Birde hala nişane kanamam devam ediyor artarak
Sancımı da hissediyorum
İki dk bir olursa gel dedi doktor
Bide ben alttan muayene yaptıramadım yine(
Senin kaç oldu cnm
PembeLokum canım sağol bilgilendirme için. Bize acilden giriş yapıp 6. Kata çıkıp bana haber verdireceksiniz dedi doktor. Sen neden ağladın k kadar?
Kızlar, doğum yapanlarPembeLokum bu meme kalkanı hangi marka aldınız. Biraz anlatsanıza, memeyi korumak için kullanıyoruz ama süt de bunun içine mi akıyor. O halde ped yerine bunu mu kullanacağız yani. Alsam mı almasam mı bilemedim. Bir de aventin in kocaman diğerleri minik, hangisini almalı.
PembeLokum canım hastaneye sabah girdin ameliyatı ne zaman yaptı doktor?