2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canim 100 fazla degil mi ?

Iciyo 100 cc:işsiz:
Ilk bi 50 sagiyorum ztn aha doydu herhalde diyorum yatagina koyuyorum bizimki basliyor ellerini emmeye tekrar 50 daha saguyorum onu da iciyor sanki saatlerdir emzirmemisim gibi:işsiz:
Ama saatlerce uyuyor o yuzden bu kdr cok iciyor olabilir

Son düzenleme:
@dlrsord canım ağlama, hepimiz duacıyız bak, hayırlısıyla yarın bu saatlerde çoktan bebeğine kavuşmuş olacaksın inşallah. Hiç korkma, doktorundan rica et, bana ağrı çektirmeyin çok de, epidural taksınlar suni sancıyı takarken , zaten kateter belinde olacak, sezeryana bike dönse dozu artırıp o şekilde alıyorlar nasıl olsa. Belirsizlikten korkuyorsun tabii, Allah yardımcın olsun. Bak doğuran arkadaşlarımız hepsi unuttu doğumu, yavruları doyurma derdindeler. Demek ki travmatik değil, gönlünü ferah tut

Kizlaar yarın doğuma giricem inşallah bana da dua edin çok korkuyorum çok heyecanlıyım bi türlü inanamiyorum ben de buraya bebisim kucagimda ve iyi yazmak istiyorum.:dua:

Sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah canım. Korkma Allahım sizi korusun. Bebeğini görünce bütün her şey bitecek bebeğini düşün sakinles.

Iciyo 100 cc:işsiz:
Ilk bi 50 sagiyorum ztn aha doydu herhalde diyorum yatagina koyuyorum bizimki basliyor ellerini emmeye tekrar 50 daha saguyorum onu da iciyor sanki saatlerdir emzirmemisim gibi:işsiz:
Ama saatlerce uyuyor o yuzden bu kdr cok iciyor olabilir
Canım sen memeni sağıp mı veriyorsun

Kızlar bebeğim meme ucum fazla olmadığı ve kalın olduğu için emmekte zorlanıyoruz 2 saat depişiyoruz nerdeyse
Birde yara olduklar sabahtan beri ağlıyorum
Kzımda ağlıyor karnı aç diye
Sizce süt sağma makinası ve anne memesine benzer biberon alıp öyle versem yanlış mı yapmış olurum
Ziyarete gelenler öyle bi konuşuyorki kafam karıştı
Canım çok yanıyor

Kızlar bebeğim meme ucum fazla olmadığı ve kalın olduğu için emmekte zorlanıyoruz 2 saat depişiyoruz nerdeyse
Sizce süt sağma makinası ve anne memesine benzer biberon alıp öyle versem yanlış mı yapmış olurum
Canım çok yanıyor
O laf söyleyip kafa karistiranlar yok mu insanın olan sutunu keser valla. Bana acaba memen boş mu bu çocuk doymamış vs. Die dir şu an çok kötüyüm. Sen mutlaka pompayla sağ. Uc da cikariyor

Kızlar süt eksilir mi. Ya benim sütüm azaldı ya da bebeğim artık daha fazla içiyor doymuyor. Ne yapmam lazım ya. Acayip stres yaptım. Duşa girdim falan yemek yedim su içtim ama. Hanigöğsümde bi kaynama bi sızıhissetmiyirm. Çok mutsuzum :KK43: :KK43: :KK43:

Kızlar süt eksilir mi. Ya benim sütüm azaldı ya da bebeğim artık daha fazla içiyor doymuyor. Ne yapmam lazım ya. Acayip stres yaptım. Duşa girdim falan yemek yedim su içtim ama. Hanigöğsümde bi kaynama bi sızıhissetmiyirm. Çok mutsuzum :KK43: :KK43: :KK43:
Çocuk doktoruna götürdün mü?çocuk çığlık bile atsa mama verme demilti bi doktor ablama memende tut demişti Bence evham yapıyorsun canım içini ferah tut

Canım çok yanıyor

Canım biz sağdığımızı kaşıkla veriyoruz. Bebek aç kalmasın. Sen de eziyet çekme. Bir sağ bir emzir 1 2 gün. Bu süreçte iyileşir meme ucun azıcık. Biz daha hiç biberon vermedik. Bir de memede mama yöntemini denedim. Beslenme sondası ile memede mama veriyorsun bi araştır o da verimli oldu bence. Üzme kendini birkaç güne yoluna girer hersey.

Canım çok yanıyor
Cnm sutun varda veremiyosan sagma sansin varsa sag
Ama uc kullan bence krem kullan kalkan kullan ins sifa olur

Canım humana still süt yapıcı çay al ben içiyorum
Kuru incir yiyorum
Petibör bisküvi aralarda yiyorum (ebeler söyledi )
Sütüm gayet iyi
Bende dediğin gibi insanların laflarına anca ağlıyorum sanki annelik yapamıyormuşum gibi düşünüyprum

Cnm sutun varda veremiyosan sagma sansin varsa sag
Ama uc kullan bence krem kullan kalkan kullan ins sifa olur
Sütüm var canım sütümde sıkıntı yok
Meme ucum yok ve çok kalın alamıyor ağzına alamayımca da huysuzlanıyor bebeğim
Krem sürüyorum sğrekli yıkıyorum göğüslerimi
Dokununca bile acıyor şuanda
Kalkan aldım onu da ememiyor kızım

Back
X