2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Şaka maka 41 kişi olmuşuz

Kimisi hala BAT bildirmedi/bildiremedi ama bekliyoruz

Ah canım nasıl oluyor ilk denemede ben de çok merek ediyorum. Benim 27. ay

Ah canım nasıl oluyor ilk denemede ben de çok merek ediyorum. Benim 27. ay

şans canım yaaa... oğlum ilk denememde oldu... hatta hamile değilimdir diye düşündüm gaz sancısı mide ekşimesi dışında da belirtim yoktu.. 10 gün geçti kisttir dedim ablamların teyzemin zoruyla test yapıp öğrenmiştim hamile olduğumu.. ikinci için 2 yıl önce 5 ay denedim olmadı.. ara verdim şimdi yeniden başladım bu 3. ayım mayısı bekliyorum bakalım.. kısmet yani olmadı mı olmuyor ne yazık ki

Hee ben alttan bakıyolar sandım

Ona da bakıyorlar da sen sadece hormon istiyorsan kandan bakıyorlar

Yok yumurtaliklara falan da gitmişken baktirayim dersen o da olur

Ben regl iken alttan muayene nasıl yaaa diye şaşkınlıktan küçük dilimi yutacaktim ama oluyormus:)

Evet bende onu tam bilmiyorum o yüzden :)

Bi de onu deneyeyim bakalım :)

Aklıma kist şüphesi de gelmedi degil, kist oldugunda da gecikme olur mu acaba? Hiç olmadı bugune kadar ama olur mu olur... Acaba doktora kontrole gitsem mi ki?
Bence de gitmelisin,zaten dr lar reglin gecikirse de gelirse de 3. Veya 4.gunu gel diyor,en azindan gebelige hazirlik icin muayene olmus olursun

Bence de gitmelisin,zaten dr lar reglin gecikirse de gelirse de 3. Veya 4.gunu gel diyor,en azindan gebelige hazirlik icin muayene olmus olursun
Evet zaten smear da yaptırmam lazım, yesa yazınca hatırladım :) 1 sene oldu yaptırmayalı.
Doktorlar öyle diyorsa iyiymiş, sanki bana "3-4 gün ne yaa, 10 güne kadar normal, niye geldin ki?" diceklermiş gibi geliyor

yesa ben listemdeki doktorlardan birine randevu aldım yarın, bakalım ilk izlenimim ne olacak :))

Bat 12 m
Bat 12mayıs

Ekledim hanımlar
sağol canım benim de konum var orada birçok arkadaşım hamilelik haberi aldı ama henüz kendimi ekleyemedim bu ay 3. kez klomen kullanıyorum bakalım perşembe günü yumurta takibim olacak

sağol canım benim de konum var orada birçok arkadaşım hamilelik haberi aldı ama henüz kendimi ekleyemedim bu ay 3. kez klomen kullanıyorum bakalım perşembe günü yumurta takibim olacak
Umarım bu ay hepimiz güzel sonuclar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…