Alttan muayene değil mi cnm nasıl oluyoBen varım canım regl 2. Ya da 3. Gün gitmiştim :)
Mevsimsel + psikolojik olma olasılıgı cok yüksek :) Ama bunu uzman birinden de duymaya ihtiyacım var sanırım
Ah canım nasıl oluyor ilk denemede ben de çok merek ediyorum. Benim 27. ayKızlar ben 2 aydır deniyorum ama olmadı şimdi 3. Ay denememiz kaç ay olmazsa doktora gitmeliyim. Gerçi hamile kalmaya karar verince doktora gittim bi sıkıntı yok 6 ay olmazsa gel dedi. Ama ben yinede heyecan ve panik halindeyim. Bu ilk denemede hamile kalanlar nasıl oluyor ya
Ah canım nasıl oluyor ilk denemede ben de çok merek ediyorum. Benim 27. ay
Alttan muayene değil mi cnm nasıl oluyo
Hee ben alttan bakıyolar sandımYok canım. Kan veriyorsun değerlerin çıkıyor :)
Hee ben alttan bakıyolar sandım
Evet bende onu tam bilmiyorum o yüzden :)Ona da bakıyorlar da sen sadece hormon istiyorsan kandan bakıyorlar
Yok yumurtaliklara falan da gitmişken baktirayim dersen o da olur
Ben regl iken alttan muayene nasıl yaaa diye şaşkınlıktan küçük dilimi yutacaktim ama oluyormus:)
Evet bende onu tam bilmiyorum o yüzden :)
Bence de gitmelisin,zaten dr lar reglin gecikirse de gelirse de 3. Veya 4.gunu gel diyor,en azindan gebelige hazirlik icin muayene olmus olursunBi de onu deneyeyim bakalım :)
Aklıma kist şüphesi de gelmedi degil, kist oldugunda da gecikme olur mu acaba? Hiç olmadı bugune kadar ama olur mu olur... Acaba doktora kontrole gitsem mi ki?
Evet zaten smear da yaptırmam lazım, yesa yazınca hatırladım :) 1 sene oldu yaptırmayalı.Bence de gitmelisin,zaten dr lar reglin gecikirse de gelirse de 3. Veya 4.gunu gel diyor,en azindan gebelige hazirlik icin muayene olmus olursun
Bat 12mayısMerhaba hanımlar, umudu Mayıs'a kalanlar ve Mayıs'ta ilk kez hamile kalmayı deneyecek olanlar
Umarım bu ay hepimize cok ugurlu gelir, teker teker hamile haberleri alırız
Katılmak isteyenler varsa BAT ile birlikte yazın :)
2016 Mayıs ayı hamile kalmak isteyenler listesi
[TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
Anne Adayı BAT Mutlu Son @xDerinMavix 1 Mayıs Henüz değil lacrimosa 1 Mayıs Henüz değil @n1san 2 Mayıs Henüz değil @Dilektuttum 3 Mayıs Henüz değil @ruzigarr 4 Mayıs Henüz değil C capque 5 Mayıs Henüz değil @-Lidya- 5 Mayıs Henüz değil @pembesu 5 Mayıs Henüz değil @tubaender 6 Mayıs Henüz değil @Zanamm174 6 Mayıs Henüz değil @busrademirtas 7 Mayıs Henüz değil @okaliptus_ 7 Mayıs Henüz değil @kuzu66 8 Mayıs Henüz değil @YESIMBOZ 9 Mayıs Henüz değil @enginkelime 10 Mayıs Henüz değil @The ilknur 12 Mayıs Henüz değil sweetwitch01 13 Mayıs Henüz değil @melekler-engelchen 13 Mayıs Henüz değil @prensesule 14 Mayıs Henüz değil @fufucukkk 15 Mayıs Henüz değil @gul_22116 15 Mayıs Henüz değil @cansu0812 15 Mayıs Henüz değil @kushi 16 Mayıs Henüz değil @begumdeniz 16 Mayıs Henüz değil @rujj 17 Mayıs Henüz değil @angelkf 17 Mayıs Henüz değil @cleopatracat 17 Mayıs Henüz değil @nisandeniz 18 Mayıs Henüz değil yesa 21 Mayıs Henüz değil @olcaaay 21 Mayıs Henüz değil @Hijyenik 23 Mayıs Henüz değil @Enise54 25 Mayıs Henüz değil Kontes001 27 Mayıs Henüz değil @Aycinimo 30 Mayıs Henüz değil morordek ? Henüz değil @boza ? Henüz değil @xiexie ? Henüz değil @serapozcan3343 ? Henüz değil @kubito ? Henüz değil @seieda ? Henüz değil @ANGIE79 ? Henüz değil
[TR]
[TR]
[/TR][/TR]
Bat 12 m
Bat 12mayıs
Ekledim hanımlar14 mayıs:)
sağol canım benim de konum var orada birçok arkadaşım hamilelik haberi aldı ama henüz kendimi ekleyemedim bu ay 3. kez klomen kullanıyorum bakalım perşembe günü yumurta takibim olacakEkledim hanımlar
Umarım bu ay hepimiz güzel sonuclar alırızsağol canım benim de konum var orada birçok arkadaşım hamilelik haberi aldı ama henüz kendimi ekleyemedim bu ay 3. kez klomen kullanıyorum bakalım perşembe günü yumurta takibim olacak
hayırlısıyla inş canımUmarım bu ay hepimiz güzel sonuclar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?