2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Valla %1 de olsa ihtimal ihtimaldir diyerek sabah idrar testi yaptım Koskoca bir tek çizgi tabi ki :) Hamile kalmadıgımdan artık %100 eminim de neden gelmiyor meret anlamadım
çünkü stres yapıyorsun cnm ondan. Rahat ol bir haftayı geçerse doktora git adet söktürücü veriyormuş

Benide eklemişsin canım teşekkür ederim

C capque canım seninle batlatımız yakın. Bende me bel ne karın ağrısı nede başka bişi bar. Senin var mı bir hareketlilik?:)

çünkü stres yapıyorsun cnm ondan. Rahat ol bir haftayı geçerse doktora git adet söktürücü veriyormuş
Bugun 5. günüm, ilk kez bu kadar gecikiyor. Randevu aldım gidip hem rutin kontrollerimi yaptırayım dedim.
Benide eklemişsin canım teşekkür ederim
Evet canım ekledim, bazen yazmayı unutuyorum buraya ekledim diye

canım senin bu ayki bat 1 mayıs mı?

canım aynı şey sonuçta 2 günde bir. zaten sperm 3-4 gün dayanıyor.
Hmm anladım tatlım aman kaçırmayakta
Çok garip hislerin olduğu günler kızlar ya ama stres yapmamak lazım ya stres yapınca adette gecikiyo kendi kendini dinliyosun o belirti bu belirti adet geciktikçe streste artıyo o yüzden mayıs kızları stres yok bebiş var inşallah
(Sanki uygulaması kolaymış gibi )

İlla atraksiyon yaşayacağız ya. O yüzden canım merak etme:) Bende plastik bardak aldım bir sürü gebelik testi yaparken lazım olacak diye:)

Kizlar Mayıs anneleri grubu en güzel zamandir.nisanda olmadi
Inşallah Mayıs'ta olacak dua edelim
Benide yazin listeye

4 gün gecikmeli regl oldum ve geldim. Yeni bat 26 Mayıs olur herhalde :)
Ayy cok sevindim gelmesine, benim de bugun gelir insallah da BAT'das oluruz :)) ve umarim bir daha gelmez kirmizilar :)
Kizlar Mayıs anneleri grubu en güzel zamandir.nisanda olmadi
Inşallah Mayıs'ta olacak dua edelim
Benide yazin listeye
Senin BAT ne zaman canim? Ona gore ekleyeyim

kızlar benim eşim eşim polis güneysoğuda bu ay tam yumurtlama dönemime denk getirip 3 gün izin alıp gelicek biz bu üç günde 2 günü birlikte olsak hamile kalma şansım nedir ? mesleği gereği her zaman gelemiyor aylardır zaten uzakta ama çocuğumuzda olsun istiyoruz inşallah olur dualarınızı bekliyorum kızlar inşallah bu ay rabbim herkesin gönlüne göre verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…