çünkü stres yapıyorsun cnm ondan. Rahat ol bir haftayı geçerse doktora git adet söktürücü veriyormuşValla %1 de olsa ihtimal ihtimaldir diyerek sabah idrar testi yaptımKoskoca bir tek çizgi tabi ki :) Hamile kalmadıgımdan artık %100 eminim de neden gelmiyor meret anlamadım
Benide eklemişsin canım teşekkür ederimMerhaba hanımlar, umudu Mayıs'a kalanlar ve Mayıs'ta ilk kez hamile kalmayı deneyecek olanlar
Umarım bu ay hepimize cok ugurlu gelir, teker teker hamile haberleri alırız
Katılmak isteyenler varsa BAT ile birlikte yazın :)
2016 Mayıs ayı hamile kalmak isteyenler listesi
[TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
Anne Adayı BAT Mutlu Son X xDerinMavix 1 Mayıs Henüz değil @lacrimosa 1 Mayıs Henüz değil @n1san 2 Mayıs Henüz değil @Dilektuttum 3 Mayıs Henüz değil ruzigarr 4 Mayıs Henüz değil C capque 5 Mayıs Henüz değil @-Lidya- 5 Mayıs Henüz değil @pembesu 5 Mayıs Henüz değil @tubaender 6 Mayıs Henüz değil @Zanamm174 6 Mayıs Henüz değil @busrademirtas 7 Mayıs Henüz değil @okaliptus_ 7 Mayıs Henüz değil @kuzu66 8 Mayıs Henüz değil @YESIMBOZ 9 Mayıs Henüz değil @enginkelime 10 Mayıs Henüz değil @The ilknur 12 Mayıs Henüz değil @ArzuErcann 12 Mayıs Henüz değil sweetwitch01 13 Mayıs Henüz değil @melekler-engelchen 13 Mayıs Henüz değil prensesule 14 Mayıs Henüz değil @aaynaa 14 Mayıs Henüz değil @fufucukkk 15 Mayıs Henüz değil @gul_22116 15 Mayıs Henüz değil @cansu0812 15 Mayıs Henüz değil @kushi 16 Mayıs Henüz değil @begumdeniz 16 Mayıs Henüz değil @rujj 17 Mayıs Henüz değil @angelkf 17 Mayıs Henüz değil cleopatracat 17 Mayıs Henüz değil @nisandeniz 18 Mayıs Henüz değil yesa 21 Mayıs Henüz değil olcaaay 21 Mayıs Henüz değil @Hijyenik 23 Mayıs Henüz değil Enise54 25 Mayıs Henüz değil @i006 27 Mayıs Henüz değil @Aycinimo 30 Mayıs Henüz değil morordek ? Henüz değil boza ? Henüz değil xiexie ? Henüz değil @serapozcan3343 ? Henüz değil @kubito ? Henüz değil @seieda ? Henüz değil @ANGIE79 ? Henüz değil
[TR]
[TR]
[/TR][/TR]
4 gün kaldı bata.
Heyecanlı mıyım? Geçen ayki kadar değil.
Umudum var mı? Neredeyse hayır.
Yine de hayırlısı...
kırmızılar henüz gelmediyse umut vardır canım.. hayırlısı olsun
Bugun 5. günüm, ilk kez bu kadar gecikiyor. Randevu aldım gidip hem rutin kontrollerimi yaptırayım dedim.çünkü stres yapıyorsun cnm ondan. Rahat ol bir haftayı geçerse doktora git adet söktürücü veriyormuş
Evet canım ekledim, bazen yazmayı unutuyorum buraya ekledim diyeBenide eklemişsin canım teşekkür ederim
canm bende adet oldum 3 gün erkenden hemde.. bu ay zatn çalışma yapmamıştm gelecek aya inşallah çalışıcaz :) :) Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimize.. bi daha 1 mayısta inşallah diyeyim bnde :)
1 Mayıs diye ekleyeyim bencanım senin bu ayki bat 1 mayıs mı?
Ben adet oldum canım beklenmedik 3 gun erken ile( Mayıs a niyet
Hmm anladım tatlım aman kaçırmayaktacanım aynı şey sonuçta 2 günde bir. zaten sperm 3-4 gün dayanıyor.
Canim ben mayisa kaldim kirmizilari gordum malesef
İlla atraksiyon yaşayacağız ya. O yüzden canım merak etme:) Bende plastik bardak aldım bir sürü gebelik testi yaparken lazım olacak diye:)Canim hamile kalmis olamam, zaten dedim ya sırf minicik bir ihtimal (cunku hicbir korunmanin %100 guvenilirligi yok) ve merakımdan test alip yaptim, nasil oluyormuş dedim. Sogan kürü yaparken kabuksuz kaynatip ictim asıl olay kabuğunda mi onun? Vitamini kabuğunda miymis yani
Vallahi olcayim onca ay geçti de benim nisan regli gelemedi gitti. 4 gun geciktim 4 aydir regl bekliyor gibi hissediyorum. Evet farkindayim tamamen psikolojik ama elimden de bi sey gelmiyor:)
Ayy cok sevindim gelmesine, benim de bugun gelir insallah da BAT'das oluruz :)) ve umarim bir daha gelmez kirmizilar :)4 gün gecikmeli regl oldum ve geldim. Yeni bat 26 Mayıs olur herhalde :)
Senin BAT ne zaman canim? Ona gore ekleyeyimKizlar Mayıs anneleri grubu en güzel zamandir.nisanda olmadi
Inşallah Mayıs'ta olacak dua edelim
Benide yazin listeye
BAT 27canimAyy cok sevindim gelmesine, benim de bugun gelir insallah da BAT'das oluruz :)) ve umarim bir daha gelmez kirmizilar :)
Senin BAT ne zaman canim? Ona gore ekleyeyim
Canım merhaba bende 4 gün gecikmeli oldum neden olduki böle kafamada takmıyorum öle senin gecikiyor muydu4 gün gecikmeli regl oldum ve geldim. Yeni bat 26 Mayıs olur herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?