2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Canım merhaba bende 4 gün gecikmeli oldum neden olduki böle kafamada takmıyorum öle senin gecikiyor muydu

Benim en son 10 yıl önce gecikti onda da prolaktin yüksekliği çıktı ben o yüzfrn telaşlandım. Normalde gecikmez hiç ama mevsimsel herhalde bilmiyorum ki. Bitince doktora gideceğim kontrole bakalım.

Benim en son 10 yıl önce gecikti onda da prolaktin yüksekliği çıktı ben o yüzfrn telaşlandım. Normalde gecikmez hiç ama mevsimsel herhalde bilmiyorum ki. Bitince doktora gideceğim kontrole bakalım.
Anladım canım inşallah benimkide mevsimseldir rabbim senin için de hayırlısını versin ne zamandan beri deneme yapıyosun

Anladım canım inşallah benimkide mevsimseldir rabbim senin için de hayırlısını versin ne zamandan beri deneme yapıyosun

Yılbaşından beri canım. Bu 4. Ay oldu işte. Allah hayırlısını versin inşallah.

ya bata son 4 ama bu ayda olmassa ovulasyon mu denesem 1 2 ay yoksa doktora mı gıtsem direkt ???? üzülcem keşke dicem diye cok korkuyorum

kızlar benim eşim eşim polis güneysoğuda bu ay tam yumurtlama dönemime denk getirip 3 gün izin alıp gelicek biz bu üç günde 2 günü birlikte olsak hamile kalma şansım nedir ? mesleği gereği her zaman gelemiyor aylardır zaten uzakta ama çocuğumuzda olsun istiyoruz inşallah olur dualarınızı bekliyorum kızlar inşallah bu ay rabbim herkesin gönlüne göre verir buna

canım hiç belli olmaz tek ilişkiyle hamile kalan var :) tutar inşallahh :)

morordek ne zaman gideceksin doktora bugün mü?

morordek naptın canım gittin mi doktora? regl geldi mi ya da?
Hanımlar gittim doktora, kontrol etti hiçbir sorun yokmus. Kist mist yok ama hala kırmızılardan gelen de yok. Dedim hic 5-6 gün geciktigi olmazdı, belki stres yapmıs olabilirim bu ay dedim. Progestan verdi, 5 gün kullan bırak sonra gelir dedi. Doktora güvendim ama durduk yere ilaç almasam da beklesem mi diye düsünüyorum. Sizlere soracaktım zaten ne yapayım sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…