Canım merhaba bende 4 gün gecikmeli oldum neden olduki böle kafamada takmıyorum öle senin gecikiyor muydu
Anladım canım inşallah benimkide mevsimseldir rabbim senin için de hayırlısını versin ne zamandan beri deneme yapıyosunBenim en son 10 yıl önce gecikti onda da prolaktin yüksekliği çıktı ben o yüzfrn telaşlandım. Normalde gecikmez hiç ama mevsimsel herhalde bilmiyorum ki. Bitince doktora gideceğim kontrole bakalım.
bende tık yok sanırım bu ay olumsuzCanim bende sag kasikta gerginlik var,vel agrim oluyo azıcık ayakta kalsam,iyi mi kotu mu gorecegiz
canım var mı belirti falan?4 gün kaldı bata.
Heyecanlı mıyım? Geçen ayki kadar değil.
Umudum var mı? Neredeyse hayır.
Yine de hayırlısı...
canım var mı belirti falan?
Anladım canım inşallah benimkide mevsimseldir rabbim senin için de hayırlısını versin ne zamandan beri deneme yapıyosun
Kan tahlili yapılıyor hormonlar icinAlttan muayene değil mi cnm nasıl oluyo
Öle canım hepimiz için hayırlısı olsunYılbaşından beri canım. Bu 4. Ay oldu işte. Allah hayırlısını versin inşallah.
kana mı baktırdın? Çıkmaz ki Bi hafta oncedenYok canım. Test de negatif.
Belli olmaz benim oncekinde de vardi bu ağrılar olmadi belki sende olacakbende tık yok sanırım bu ay olumsuz
Neye??kızlar cevap bekliyorum
kana mı baktırdın? Çıkmaz ki Bi hafta onceden
kızlar benim eşim eşim polis güneysoğuda bu ay tam yumurtlama dönemime denk getirip 3 gün izin alıp gelicek biz bu üç günde 2 günü birlikte olsak hamile kalma şansım nedir ? mesleği gereği her zaman gelemiyor aylardır zaten uzakta ama çocuğumuzda olsun istiyoruz inşallah olur dualarınızı bekliyorum kızlarNeye??
kızlar benim eşim eşim polis güneysoğuda bu ay tam yumurtlama dönemime denk getirip 3 gün izin alıp gelicek biz bu üç günde 2 günü birlikte olsak hamile kalma şansım nedir ? mesleği gereği her zaman gelemiyor aylardır zaten uzakta ama çocuğumuzda olsun istiyoruz inşallah olur dualarınızı bekliyorum kızlarinşallah bu ay rabbim herkesin gönlüne göre verir buna
morordek ne zaman gideceksin doktora bugün mü?
Hanımlar gittim doktora, kontrol etti hiçbir sorun yokmus. Kist mist yok ama hala kırmızılardan gelen de yok. Dedim hic 5-6 gün geciktigi olmazdı, belki stres yapmıs olabilirim bu ay dedim. Progestan verdi, 5 gün kullan bırak sonra gelir dedi. Doktora güvendim ama durduk yere ilaç almasam da beklesem mi diye düsünüyorum. Sizlere soracaktım zaten ne yapayım sizce?
inşallahcanım hiç belli olmaz tek ilişkiyle hamile kalan var :) tutar inşallahh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?