Bence bunları icmeden bekle. Belki gec döllenmedir . Bu yüzdem testte gözükmedi. Birsey içmeden bekle. Eger yine gelmezse kan tahlili yaptır. Hamilelik icin. Kesin sonuç alırsın. Yok eğer hamile olmadigina inaniyorsan adeti getirmek icin sogan kabuğu kaynat icHahahahah cok güldüm ya
İçmedigim bitki cayı kalmadı, yeşil çayından yasemin çayına, sogan kürüne kadar deniyorum gelsin diye :))
Kızlar ben 2 aydır deniyorum ama olmadı şimdi 3. Ay denememiz kaç ay olmazsa doktora gitmeliyim. Gerçi hamile kalmaya karar verince doktora gittim bi sıkıntı yok 6 ay olmazsa gel dedi. Ama ben yinede heyecan ve panik halindeyim. Bu ilk denemede hamile kalanlar nasıl oluyor ya
Yok canım eşim gitmedi. Bu kadar erken onu götürmek istemiyorum biraz deneyelim bakalımCanım aynı ben
3. Deneme ayimiZ olacak
Doktora gittim
Normal dedi
Esin gitti mi senin peki
Harika. Ne çabuk geçti zamanEvet canım konusmustuk seninle hatırlarsan :)
20 Nisan itibariyle 5 ayı doldurdum ve regl bekliyorum :)
Canım bende senin gibi bizimde üçüncü ayımız oldu ama tık yok Rabbim hayırlısını versin. Doktorlar genellikle 6 ay veya 1 sene sonra gelin diyorlarmış ama insan olmayınca acaba bi sorun mu var diye düşünüyoKızlar ben 2 aydır deniyorum ama olmadı şimdi 3. Ay denememiz kaç ay olmazsa doktora gitmeliyim. Gerçi hamile kalmaya karar verince doktora gittim bi sıkıntı yok 6 ay olmazsa gel dedi. Ama ben yinede heyecan ve panik halindeyim. Bu ilk denemede hamile kalanlar nasıl oluyor ya
Bence bunları icmeden bekle. Belki gec döllenmedir . Bu yüzdem testte gözükmedi. Birsey içmeden bekle. Eger yine gelmezse kan tahlili yaptır. Hamilelik icin. Kesin sonuç alırsın. Yok eğer hamile olmadigina inaniyorsan adeti getirmek icin sogan kabuğu kaynat ic
Canim hamile kalmis olamam, zaten dedim ya sırf minicik bir ihtimal (cunku hicbir korunmanin %100 guvenilirligi yok) ve merakımdan test alip yaptim, nasil oluyormuş dedim. Sogan kürü yaparken kabuksuz kaynatip ictim asıl olay kabuğunda mi onun? Vitamini kabuğunda miymis yaniBence bunları icmeden bekle. Belki gec döllenmedir . Bu yüzdem testte gözükmedi. Birsey içmeden bekle. Eger yine gelmezse kan tahlili yaptır. Hamilelik icin. Kesin sonuç alırsın. Yok eğer hamile olmadigina inaniyorsan adeti getirmek icin sogan kabuğu kaynat ic
Vallahi olcayim onca ay geçti de benim nisan regli gelemedi gitti. 4 gun geciktim 4 aydir regl bekliyor gibi hissediyorum. Evet farkindayim tamamen psikolojik ama elimden de bi sey gelmiyor:)Harika. Ne çabuk geçti zaman
Yaşlılardan duymuştum.Eskiden kadınlar işten güçten çocuklara bakamiyormus. Korunma yöntemlerini bilmeyen kadınlar çocuk düsürmek icin sogan kabugu kaynatıp icermis. Kanamayi getirip bebegi düsürmek icin. Soganin kabugu kanamayi getirir
Yok canım eşim gitmedi. Bu kadar erken onu götürmek istemiyorum biraz deneyelim bakalım
Bi de onu deneyeyim bakalım :)Yaşlılardan duymuştum.Eskiden kadınlar işten güçten çocuklara bakamiyormus. Korunma yöntemlerini bilmeyen kadınlar çocuk düsürmek icin sogan kabugu kaynatıp icermis. Kanamayi getirip bebegi düsürmek icin. Soganin kabugu kanamayi getirir
Bi de onu deneyeyim bakalım :)
Aklıma kist şüphesi de gelmedi degil, kist oldugunda da gecikme olur mu acaba? Hiç olmadı bugune kadar ama olur mu olur... Acaba doktora kontrole gitsem mi ki?
Yarın üniversitedeki saglık merkezine bi gideyim bari, en azından kontrol ettirmiş olurum :) Bi durum varsa da erken önlem almak en iyisi :)Evet kistlerim varken benim de gecikmem oluyordu. Ama mevsimsel de olabilir..
Hahahaa malesef bat aynı değil benimki 15 mayıs çalışmalara başlıyorum bugün hayırlısı bakalım artıkAyy canım bunlar benim cümlelerim sen ben misin acaba her şeyimız aynı keşke bat da aynı olsa
Benim.Mayıs 21 senin ne
Yarın üniversitedeki saglık merkezine bi gideyim bari, en azından kontrol ettirmiş olurum :) Bi durum varsa da erken önlem almak en iyisi :)
Mevsimsel + psikolojik olma olasılıgı cok yüksek :) Ama bunu uzman birinden de duymaya ihtiyacım var sanırımTabii ki canım.. inşallah mevsimseldir
Aranızda hormon testi yaptıran var mı ?
Hahahaa malesef bat aynı değil benimki 15 mayıs çalışmalara başlıyorum bugün hayırlısı bakalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?