2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kızlar ben 2 aydır deniyorum ama olmadı şimdi 3. Ay denememiz kaç ay olmazsa doktora gitmeliyim. Gerçi hamile kalmaya karar verince doktora gittim bi sıkıntı yok 6 ay olmazsa gel dedi. Ama ben yinede heyecan ve panik halindeyim. Bu ilk denemede hamile kalanlar nasıl oluyor ya

Hahahahah cok güldüm ya
İçmedigim bitki cayı kalmadı, yeşil çayından yasemin çayına, sogan kürüne kadar deniyorum gelsin diye :))
Bence bunları icmeden bekle. Belki gec döllenmedir . Bu yüzdem testte gözükmedi. Birsey içmeden bekle. Eger yine gelmezse kan tahlili yaptır. Hamilelik icin. Kesin sonuç alırsın. Yok eğer hamile olmadigina inaniyorsan adeti getirmek icin sogan kabuğu kaynat ic

Canım aynı ben

3. Deneme ayimiZ olacak

Doktora gittim

Normal dedi

Esin gitti mi senin peki

Canım bende senin gibi bizimde üçüncü ayımız oldu ama tık yok Rabbim hayırlısını versin. Doktorlar genellikle 6 ay veya 1 sene sonra gelin diyorlarmış ama insan olmayınca acaba bi sorun mu var diye düşünüyo

Canim hamile kalmis olamam, zaten dedim ya sırf minicik bir ihtimal (cunku hicbir korunmanin %100 guvenilirligi yok) ve merakımdan test alip yaptim, nasil oluyormuş dedim. Sogan kürü yaparken kabuksuz kaynatip ictim asıl olay kabuğunda mi onun? Vitamini kabuğunda miymis yani
Harika. Ne çabuk geçti zaman
Vallahi olcayim onca ay geçti de benim nisan regli gelemedi gitti. 4 gun geciktim 4 aydir regl bekliyor gibi hissediyorum. Evet farkindayim tamamen psikolojik ama elimden de bi sey gelmiyor:)

Yaşlılardan duymuştum.Eskiden kadınlar işten güçten çocuklara bakamiyormus. Korunma yöntemlerini bilmeyen kadınlar çocuk düsürmek icin sogan kabugu kaynatıp icermis. Kanamayi getirip bebegi düsürmek icin. Soganin kabugu kanamayi getirir

Bi de onu deneyeyim bakalım :)

Aklıma kist şüphesi de gelmedi degil, kist oldugunda da gecikme olur mu acaba? Hiç olmadı bugune kadar ama olur mu olur... Acaba doktora kontrole gitsem mi ki?

Bi de onu deneyeyim bakalım :)

Aklıma kist şüphesi de gelmedi degil, kist oldugunda da gecikme olur mu acaba? Hiç olmadı bugune kadar ama olur mu olur... Acaba doktora kontrole gitsem mi ki?

Evet kistlerim varken benim de gecikmem oluyordu. Ama mevsimsel de olabilir..

Ayy canım bunlar benim cümlelerim sen ben misin acaba her şeyimız aynı keşke bat da aynı olsa

Benim.Mayıs 21 senin ne
Hahahaa malesef bat aynı değil benimki 15 mayıs çalışmalara başlıyorum bugün hayırlısı bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…