2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Her gun deneyin bence

Hamilelik riski sifirlandiysa ilaci al cozulsun artik

artık gebeliğin olmadığı kesinleşmişe benziyor.. ilacı al canım sende rahatla artık

Hamilelik riski sifirlandiysa ilaci al cozulsun artik

artık gebeliğin olmadığı kesinleşmişe benziyor.. ilacı al canım sende rahatla artık
Ya gebeligim olamazdı zaten, olsaydı cidden ne dogurganmısım diye gülerdim kendime
Doktor muayene etti ama hamile olsaydım görünür müydü diye sordugumda "daha görünmezdi" dedi, kan testi de yapmadı :) Ben dün %1 ihtimalle de olsa olur mu olur diyerek test yaptım, negatif cıktı dedim. "O zaman büyük ihtimalle hamile degilsindir ve zaten bu verdigim ilacın hamile olsan bile bi zararı yok, hatta düsük tehlikesinde de bunu veriyoruz" dedi. Yani ben hamileysem bile (ki degilim biliyorum :) ) o ilac bana bi zarar vermeyecekmiş. Alayım bari :)

Evet riskli gebeliklerde de bunun ignesini jelini filan veriyolar al gitsin

eğer kararsızsan iki gün daha bekle tam bir hafta olsun eğer gelmezse iç canım. Çünkü bir haftaya kadar gecikmeler normal sayılıyor ya.

evet canım hamile olanlarda da düşük tehlikesinde bebeğin düşmemesi için verilen ilaç.. kullan bir sıkıntı olmaz canım... bende bir ara kullanmıştım bebek istediğim zamanlarda. :)

Kızlar çok akıntım var üç gündür benım normalde yumurtlamam 17. Gün olurdu bugünle beraber 13 14 15 günler çok akıntım oldu ya sankı Yumurtam çatlamış gııb hıssedıyorum kasıklarımdada ağrım var bat 12 benım gıbı olan varmı arkadaşlar

Evet riskli gebeliklerde de bunun ignesini jelini filan veriyolar al gitsin
eğer kararsızsan iki gün daha bekle tam bir hafta olsun eğer gelmezse iç canım. Çünkü bir haftaya kadar gecikmeler normal sayılıyor ya.
Yarın sabaha kadar mühlet verdim, yoksa bekle bekle mayısı gececek BAT
evet canım hamile olanlarda da düşük tehlikesinde bebeğin düşmemesi için verilen ilaç.. kullan bir sıkıntı olmaz canım... bende bir ara kullanmıştım bebek istediğim zamanlarda. :)
Bebek istedigin zamanlarda derken? Olasılıgı falan artırıyor mu? Eger öyleyse hemen başlıyorum

Kizlar bende yeniyim aranizda bat 21 mayis.benim adetim 35 gün sürdü gecen ay normalde28 gün sürer ama gecen ay uzun sürdügü icin bu ay da batimi öyle hesapladim.bugün ovu testi yaptim ikinci cizgi belliydi erken yumurtluyorum herhalde.11.günüm bugün

Canim belki erken yumurtluyorsun bi test yapsan belli olur

16 Mayıs benimde Bat. İnşallah bu ay olur bebeğimiz amin

benim bat daha gelmedi.. gelirse 29 mayıs yazin diycem beklemem lazim.. :) istanbulun fethettiği gün hamile olduğum öğrensem ne iyi ama:)

MRB KIZLAR Bİ CESARET ALDIM ŞU PRESSED JELİ İNŞAALLAH VEİLE OLUR OVU TETSİ ALDIM BİDE BU AY İİ ÇALIŞALM 2017 BİZİM OLSUNNNN

progesteron niye vermiş anlamadım. Ben düşük yaparken vermişti bana. Hamilelik riskin varsa bile o ilacın zararı olmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…