Her gun deneyin bencekızlar benim eşim eşim polis güneysoğuda bu ay tam yumurtlama dönemime denk getirip 3 gün izin alıp gelicek biz bu üç günde 2 günü birlikte olsak hamile kalma şansım nedir ? mesleği gereği her zaman gelemiyor aylardır zaten uzakta ama çocuğumuzda olsun istiyoruz inşallah olur dualarınızı bekliyorum kızlarinşallah bu ay rabbim herkesin gönlüne göre verir buna
Hamilelik riski sifirlandiysa ilaci al cozulsun artikHanımlar gittim doktora, kontrol etti hiçbir sorun yokmus. Kist mist yok ama hala kırmızılardan gelen de yok. Dedim hic 5-6 gün geciktigi olmazdı, belki stres yapmıs olabilirim bu ay dedim. Progestan verdi, 5 gün kullan bırak sonra gelir dedi. Doktora güvendim ama durduk yere ilaç almasam da beklesem mi diye düsünüyorum. Sizlere soracaktım zaten ne yapayım sizce?
Hanımlar gittim doktora, kontrol etti hiçbir sorun yokmus. Kist mist yok ama hala kırmızılardan gelen de yok. Dedim hic 5-6 gün geciktigi olmazdı, belki stres yapmıs olabilirim bu ay dedim. Progestan verdi, 5 gün kullan bırak sonra gelir dedi. Doktora güvendim ama durduk yere ilaç almasam da beklesem mi diye düsünüyorum. Sizlere soracaktım zaten ne yapayım sizce?
Hamilelik riski sifirlandiysa ilaci al cozulsun artik
Ya gebeligim olamazdı zaten, olsaydı cidden ne dogurganmısım diye gülerdim kendimeartık gebeliğin olmadığı kesinleşmişe benziyor.. ilacı al canım sende rahatla artık
Evet riskli gebeliklerde de bunun ignesini jelini filan veriyolar al gitsinYa gebeligim olamazdı zaten, olsaydı cidden ne dogurganmısım diye gülerdim kendime
Doktor muayene etti ama hamile olsaydım görünür müydü diye sordugumda "daha görünmezdi" dedi, kan testi de yapmadı :) Ben dün %1 ihtimalle de olsa olur mu olur diyerek test yaptım, negatif cıktı dedim. "O zaman büyük ihtimalle hamile degilsindir ve zaten bu verdigim ilacın hamile olsan bile bi zararı yok, hatta düsük tehlikesinde de bunu veriyoruz" dedi. Yani ben hamileysem bile (ki degilim biliyorum :) ) o ilac bana bi zarar vermeyecekmiş. Alayım bari :)
eğer kararsızsan iki gün daha bekle tam bir hafta olsun eğer gelmezse iç canım. Çünkü bir haftaya kadar gecikmeler normal sayılıyor ya.Hanımlar gittim doktora, kontrol etti hiçbir sorun yokmus. Kist mist yok ama hala kırmızılardan gelen de yok. Dedim hic 5-6 gün geciktigi olmazdı, belki stres yapmıs olabilirim bu ay dedim. Progestan verdi, 5 gün kullan bırak sonra gelir dedi. Doktora güvendim ama durduk yere ilaç almasam da beklesem mi diye düsünüyorum. Sizlere soracaktım zaten ne yapayım sizce?
Ya gebeligim olamazdı zaten, olsaydı cidden ne dogurganmısım diye gülerdim kendime
Doktor muayene etti ama hamile olsaydım görünür müydü diye sordugumda "daha görünmezdi" dedi, kan testi de yapmadı :) Ben dün %1 ihtimalle de olsa olur mu olur diyerek test yaptım, negatif cıktı dedim. "O zaman büyük ihtimalle hamile degilsindir ve zaten bu verdigim ilacın hamile olsan bile bi zararı yok, hatta düsük tehlikesinde de bunu veriyoruz" dedi. Yani ben hamileysem bile (ki degilim biliyorum :) ) o ilac bana bi zarar vermeyecekmiş. Alayım bari :)
Evet riskli gebeliklerde de bunun ignesini jelini filan veriyolar al gitsin
Yarın sabaha kadar mühlet verdim, yoksa bekle bekle mayısı gececek BATeğer kararsızsan iki gün daha bekle tam bir hafta olsun eğer gelmezse iç canım. Çünkü bir haftaya kadar gecikmeler normal sayılıyor ya.
Bebek istedigin zamanlarda derken? Olasılıgı falan artırıyor mu? Eger öyleyse hemen başlıyorumevet canım hamile olanlarda da düşük tehlikesinde bebeğin düşmemesi için verilen ilaç.. kullan bir sıkıntı olmaz canım... bende bir ara kullanmıştım bebek istediğim zamanlarda. :)
Kızlar çok akıntım var üç gündür benım normalde yumurtlamam 17. Gün olurdu bugünle beraber 13 14 15 günler çok akıntım oldu yasankı Yumurtam çatlamış gııb hıssedıyorum kasıklarımdada ağrım var bat 12 benım gıbı olan varmı arkadaşlar
benim bat daha gelmedi.. gelirse 29 mayıs yazin diycem beklemem lazim.. :) istanbulun fethettiği gün hamile olduğum öğrensem ne iyi ama:)
yok dsaha olmadim olucam gibisen regl oldun mu
inşallah olmazsın canım bende olursam burada buluşuruz artık :)yok dsaha olmadim olucam gibi
Yakınımda eczane ovulasyon testi satılmıyor yaCanim belki erken yumurtluyorsun bi test yapsan belli olur
progesteron niye vermiş anlamadım. Ben düşük yaparken vermişti bana. Hamilelik riskin varsa bile o ilacın zararı olmaz canımHanımlar gittim doktora, kontrol etti hiçbir sorun yokmus. Kist mist yok ama hala kırmızılardan gelen de yok. Dedim hic 5-6 gün geciktigi olmazdı, belki stres yapmıs olabilirim bu ay dedim. Progestan verdi, 5 gün kullan bırak sonra gelir dedi. Doktora güvendim ama durduk yere ilaç almasam da beklesem mi diye düsünüyorum. Sizlere soracaktım zaten ne yapayım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?