2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

neyse sen cevabı vermişsin zaten:))) Doktor gibi konuşmuşum bende helal olsun bana:)

Canım benim bat 28 Mayıs yanlış yazmışım kusura bakma

neyse sen cevabı vermişsin zaten:))) Doktor gibi konuşmuşum bende helal olsun bana:)
Evet ya cidden işin uzmanı olmussun
Progestan'ın adet düzenleme özelligi de varmıs sanırım, gecikmelerde de veriliyormus arastırdıgım kadarıyla :) Durduk yere hormon almasam mı diye düsünüyorum ama gelecegi de yok meretin.

Tuhaf olanı bana bebek düşmesin diye verdiler. Sende de sökülme için veriyorlar. Bu durumda ikimizden biri kandırıldı:)) Benim düşüğe yardımcı filan oldu sanırım:))

Bence doğal akışa müdahale etme.İlla ki gelecek bu. Bir kaç gün dha bekle. Bu ilacın yan etkisi olarak çok uyku getirme gibi bir etkisi var. Çalışıyorsan filan düzenin bozulabilir

Tuhaf olanı bana bebek düşmesin diye verdiler. Sende de sökülme için veriyorlar. Bu durumda ikimizden biri kandırıldı:)) Benim düşüğe yardımcı filan oldu sanırım:))
Evet bana da o ilginc geldi ama internetten recetesine baktım cidden ikisi icin de kullanılıyor :)
Bence doğal akışa müdahale etme.İlla ki gelecek bu. Bir kaç gün dha bekle. Bu ilacın yan etkisi olarak çok uyku getirme gibi bir etkisi var. Çalışıyorsan filan düzenin bozulabilir
İşte ben de yan etkilerinden korkuyorum acıkcası, kullanan birinden tavsiye almak da iyi oldu. Bunda bile ikilemde kalıyorum Allahım ne kadar pimpirikli bi insanım :))

Yarın sabaha kadar mühlet verdim, yoksa bekle bekle mayısı gececek BAT

Bebek istedigin zamanlarda derken? Olasılıgı falan artırıyor mu? Eger öyleyse hemen başlıyorum

canım 2 sene önce bebek istemiştim ama kistim vardı.. bebek olursa diye ve adeti düzenlesin diye vermişti.. sonra baktım olmadı 5 ay denedim bıraktım. eşimde şehir dışına gitti zaten işten dolayı. şimdi dönünce deneyeyim dedim yeniden 3. ayım bu bakalım

yan etki olarak bende 1 saat başım dönüyordu ama sabah akşam alıyordum ben 16 gün boyunca içeceksin demişti

ben de şu an regl im ama 11. günden itibaren ovu kullanacağım

bende de takvimim ve lady timer var ama geçen ay tam tutturamadılar yumurtalama günlerini :)

Bende de Pepapp var ama tam tutmadi bu ay sanki akıntım bi 4 gün falan erken geldi normale göre en iyisi ovulasyon testi sanırım kesin çözüm

Ya kızlar bişey soracam hanş bu ilişkiden sonra ayağını havaya kaldır yastık koy fln olayı var ya gerçekten yapmak mı lazım. Yani 2 aydır o şekilde denedim olmadı. Bu 3. Ay bıraktım onları yapmıyorum şimdi sadece hemen kalkmıyorum. Siz ne diyorsunuz yafa yapıyomusunuz bunları?

Canım bende öyle yapıyodum bıraktım senin gibi sadece yatıyodum ama bi etkisi var galiba bi kaç kişiden öle duydum

Canım bende öyle yapıyodum bıraktım senin gibi sadece yatıyodum ama bi etkisi var galiba bi kaç kişiden öle duydum

Bende de Pepapp var ama tam tutmadi bu ay sanki akıntım bi 4 gün falan erken geldi normale göre en iyisi ovulasyon testi sanırım kesin çözüm

Aynenn canım kesinlikle ovu :)

Ben hemen kalkmiyorum canım ayağımi da kaldiriyorum:)

yan etki olarak bende 1 saat başım dönüyordu ama sabah akşam alıyordum ben 16 gün boyunca içeceksin demişti
Ben 5 gun kullanacagim sabah ve aksam icecegim. Bu 5 gunde de zaten izin almistim annemin yanina gidecektim :)) uyku falan yaparsa yatar uyurum
Hemsire kuzenim kullan cok bi zarari olmaz zaten az kullanacaksin, biz genelde veriyoruz hastalara dedi. Sanirim kullanacagim ya :)
Neyse benim BAT da artik mayis sonu haziran basini bulur heralde :))

Oooo hemde ne uyku. Uyku. , baş dönmesi, mide bulantısı. Insani cok berbat ediyor .doktorlar bunu genelde hamilelere veriyor. Düşük olmasın diye
Bunu icince kanama gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…