neyse sen cevabı vermişsin zaten:))) Doktor gibi konuşmuşum bende helal olsun bana:)Ya gebeligim olamazdı zaten, olsaydı cidden ne dogurganmısım diye gülerdim kendime
Doktor muayene etti ama hamile olsaydım görünür müydü diye sordugumda "daha görünmezdi" dedi, kan testi de yapmadı :) Ben dün %1 ihtimalle de olsa olur mu olur diyerek test yaptım, negatif cıktı dedim. "O zaman büyük ihtimalle hamile degilsindir ve zaten bu verdigim ilacın hamile olsan bile bi zararı yok, hatta düsük tehlikesinde de bunu veriyoruz" dedi. Yani ben hamileysem bile (ki degilim biliyorum :) ) o ilac bana bi zarar vermeyecekmiş. Alayım bari :)
Canım benim bat 28 Mayıs yanlış yazmışım kusura bakmaMerhaba hanımlar, umudu Mayıs'a kalanlar ve Mayıs'ta ilk kez hamile kalmayı deneyecek olanlar
Umarım bu ay hepimize cok ugurlu gelir, teker teker hamile haberleri alırız
Katılmak isteyenler varsa BAT ile birlikte yazın :)
2016 Mayıs ayı hamile kalmak isteyenler listesi
[TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr]
Anne Adayı BAT Mutlu Son @xDerinMavix 1 Mayıs Henüz değil @lacrimosa 1 Mayıs Henüz değil @xiexie 1 Mayıs Henüz değil @n1san 2 Mayıs Henüz değil @Dilektuttum 3 Mayıs Henüz değil @ruzigarr 4 Mayıs Henüz değil @capque 5 Mayıs Henüz değil @-Lidya- 5 Mayıs Henüz değil @pembesu 5 Mayıs Henüz değil @tubaender 6 Mayıs Henüz değil @Zanamm174 6 Mayıs Henüz değil @busrademirtas 7 Mayıs Henüz değil @okaliptus_ 7 Mayıs Henüz değil @kuzu66 8 Mayıs Henüz değil @Ogrtmngelin 8 Mayıs Henüz değil @YESIMBOZ 9 Mayıs Henüz değil @enginkelime 10 Mayıs Henüz değil tereyagli ekmek 12 Mayıs Henüz değil @ArzuErcann 12 Mayıs Henüz değil sweetwitch01 13 Mayıs Henüz değil M melekler-engelchen 13 Mayıs Henüz değil @prensesule 14 Mayıs Henüz değil @aaynaa 14 Mayıs Henüz değil @fufucukkk 15 Mayıs Henüz değil @gul_22116 15 Mayıs Henüz değil cansu0812 15 Mayıs Henüz değil @kushi 16 Mayıs Henüz değil @begumdeniz 16 Mayıs Henüz değil @ladylone 16 Mayıs Henüz değil @rujj 17 Mayıs Henüz değil angelkf 17 Mayıs Henüz değil @cleopatracat 17 Mayıs Henüz değil @nisandeniz 18 Mayıs Henüz değil yesa 21 Mayıs Henüz değil olcaaay 21 Mayıs Henüz değil @26guzel26 21 Mayıs Henüz değil @Hijyenik 23 Mayıs Henüz değil Enise54 25 Mayıs Henüz değil @boza 26 Mayıs Henüz değil @i006 27 Mayıs Henüz değil @eysaih 27 Mayıs Henüz değil @orkidekaramel 29 Mayıs Henüz değil @Aycinimo 30 Mayıs Henüz değil morordek ? Henüz değil @serapozcan3343 ? Henüz değil @kubito ? Henüz değil @seieda ? Henüz değil @ANGIE79 ? Henüz değil
[TR]
[TR]
[/TR][/TR]
yok dsaha olmadim olucam gibi
Evet ya cidden işin uzmanı olmussunneyse sen cevabı vermişsin zaten:))) Doktor gibi konuşmuşum bende helal olsun bana:)
DüzelttimCanım benim bat 28 Mayıs yanlış yazmışım kusura bakma
Tuhaf olanı bana bebek düşmesin diye verdiler. Sende de sökülme için veriyorlar. Bu durumda ikimizden biri kandırıldı:)) Benim düşüğe yardımcı filan oldu sanırım:))Evet ya cidden işin uzmanı olmussun
Progestan'ın adet düzenleme özelligi de varmıs sanırım, gecikmelerde de veriliyormus arastırdıgım kadarıyla :) Durduk yere hormon almasam mı diye düsünüyorum ama gelecegi de yok meretin.
Bence doğal akışa müdahale etme.İlla ki gelecek bu. Bir kaç gün dha bekle. Bu ilacın yan etkisi olarak çok uyku getirme gibi bir etkisi var. Çalışıyorsan filan düzenin bozulabilirEvet ya cidden işin uzmanı olmussun
Progestan'ın adet düzenleme özelligi de varmıs sanırım, gecikmelerde de veriliyormus arastırdıgım kadarıyla :) Durduk yere hormon almasam mı diye düsünüyorum ama gelecegi de yok meretin.
Teşekkür ederim canım :)Düzelttim
Evet bana da o ilginc geldi ama internetten recetesine baktım cidden ikisi icin de kullanılıyor :)Tuhaf olanı bana bebek düşmesin diye verdiler. Sende de sökülme için veriyorlar. Bu durumda ikimizden biri kandırıldı:)) Benim düşüğe yardımcı filan oldu sanırım:))
İşte ben de yan etkilerinden korkuyorum acıkcası, kullanan birinden tavsiye almak da iyi oldu. Bunda bile ikilemde kalıyorum Allahım ne kadar pimpirikli bi insanım :))Bence doğal akışa müdahale etme.İlla ki gelecek bu. Bir kaç gün dha bekle. Bu ilacın yan etkisi olarak çok uyku getirme gibi bir etkisi var. Çalışıyorsan filan düzenin bozulabilir
Yarın sabaha kadar mühlet verdim, yoksa bekle bekle mayısı gececek BAT
Bebek istedigin zamanlarda derken? Olasılıgı falan artırıyor mu? Eger öyleyse hemen başlıyorum
Evet bana da o ilginc geldi ama internetten recetesine baktım cidden ikisi icin de kullanılıyor :)
İşte ben de yan etkilerinden korkuyorum acıkcası, kullanan birinden tavsiye almak da iyi oldu. Bunda bile ikilemde kalıyorum Allahım ne kadar pimpirikli bi insanım :))
Yakınımda eczane ovulasyon testi satılmıyor ya
ben de şu an regl im ama 11. günden itibaren ovu kullanacağım
bende de takvimim ve lady timer var ama geçen ay tam tutturamadılar yumurtalama günlerini :)
Flyati ne kadar canim bi icinde ne kadar var nasil bisey aciklarnisin birazMRB KIZLAR Bİ CESARET ALDIM ŞU PRESSED JELİ İNŞAALLAH VEİLE OLUR OVU TETSİ ALDIM BİDE BU AY İİ ÇALIŞALM 2017 BİZİM OLSUNNNN
Canım bende öyle yapıyodum bıraktım senin gibi sadece yatıyodum ama bi etkisi var galiba bi kaç kişiden öle duydumYa kızlar bişey soracam hanş bu ilişkiden sonra ayağını havaya kaldır yastık koy fln olayı var ya gerçekten yapmak mı lazım. Yani 2 aydır o şekilde denedim olmadı. Bu 3. Ay bıraktım onları yapmıyorum şimdi sadece hemen kalkmıyorum. Siz ne diyorsunuz yafa yapıyomusunuz bunları?
Bende de Pepapp var ama tam tutmadi bu ay sanki akıntım bi 4 gün falan erken geldi normale göre en iyisi ovulasyon testi sanırım kesin çözüm
Ya kızlar bişey soracam hanş bu ilişkiden sonra ayağını havaya kaldır yastık koy fln olayı var ya gerçekten yapmak mı lazım. Yani 2 aydır o şekilde denedim olmadı. Bu 3. Ay bıraktım onları yapmıyorum şimdi sadece hemen kalkmıyorum. Siz ne diyorsunuz yafa yapıyomusunuz bunları?
Ben 5 gun kullanacagim sabah ve aksam icecegim. Bu 5 gunde de zaten izin almistim annemin yanina gidecektim :)) uyku falan yaparsa yatar uyurumyan etki olarak bende 1 saat başım dönüyordu ama sabah akşam alıyordum ben 16 gün boyunca içeceksin demişti
Oooo hemde ne uyku. Uyku. , baş dönmesi, mide bulantısı. Insani cok berbat ediyor .doktorlar bunu genelde hamilelere veriyor. Düşük olmasın diyeBen 5 gun kullanacagim sabah ve aksam icecegim. Bu 5 gunde de zaten izin almistim annemin yanina gidecektim :)) uyku falan yaparsa yatar uyurum
Hemsire kuzenim kullan cok bi zarari olmaz zaten az kullanacaksin, biz genelde veriyoruz hastalara dedi. Sanirim kullanacagim ya :)
Neyse benim BAT da artik mayis sonu haziran basini bulur heralde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?