- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Ben 5 gun kullanacagim sabah ve aksam icecegim. Bu 5 gunde de zaten izin almistim annemin yanina gidecektim :)) uyku falan yaparsa yatar uyurum
Hemsire kuzenim kullan cok bi zarari olmaz zaten az kullanacaksin, biz genelde veriyoruz hastalara dedi. Sanirim kullanacagim ya :)
Neyse benim BAT da artik mayis sonu haziran basini bulur heralde :))
O derece mi ya?Oooo hemde ne uyku. Uyku. , baş dönmesi, mide bulantısı. Insani cok berbat ediyor .doktorlar bunu genelde hamilelere veriyor. Düşük olmasın diye
Bunu icince kanama gelmez
O derece mi ya?
Recetesinde bile yazıyor adet düzensizliginde kullanılır diye, nasıl gelmeyecek kanama ben anlamadım o zaman
Valla herkes bi şey diyor, iyice kafam karışıyorcanım bu ilaç hamileysen düşük olmasın diye ( riskli gebeliklerde ) , hamile değilsen adet düzenleyici olarak kullanılıyor.. evet çok ilginç bir ilaç ama böyle valla :) adet düzenlemesi sırasında kist vs. varsa 6 ay kullanırıyorlar belli süre içip ara veriyorsun sonra tekrar başlıyorsun.. o dönemde hamile kalırsan bebeğin düşük riskini azaltıyor.. yani ben içtiğimde 16 gün içtim 1 hafta ara verdim adet oldum ( 16+5 ) adetim bitmeden devam ettim o şekilde adet sürelerimi 21 güne indirmişti.. yani kanaman olur sen kullan 5 gün
Uyursun bol bol. Biraz kafanı dinleyip stres atmış olursun.Valla herkes bi şey diyor, iyice kafam karışıyor
Yazmasa mıydım buraya acaba
Sende de baş dönmesi olmustu degil mi? Katlanılamaz derecede yan etkiler yaşadın mı peki?
,Valla herkes bi şey diyor, iyice kafam karışıyor
Yazmasa mıydım buraya acaba
Sende de baş dönmesi olmustu degil mi? Katlanılamaz derecede yan etkiler yaşadın mı peki?
Uyursun bol bol. Biraz kafanı dinleyip stres atmış olursun.
E iyiymiş o zaman 5 günden ölmem herhalde :),
evet bende baş dönmesi olmuşu canım :) onun dışında başka bir yan etkisini görmedim ben... :)
Ben 5 gun kullanacagim sabah ve aksam icecegim. Bu 5 gunde de zaten izin almistim annemin yanina gidecektim :)) uyku falan yaparsa yatar uyurum
Hemsire kuzenim kullan cok bi zarari olmaz zaten az kullanacaksin, biz genelde veriyoruz hastalara dedi. Sanirim kullanacagim ya :)
Neyse benim BAT da artik mayis sonu haziran basini bulur heralde :))
Mayıs mayıs dedim al bana mayısDedim sana biz hazirana kaldık :))
Canım bende geçen 2 ay senin gibiydim hep acele ettim erken test yaptım sonuç negatif. Ama ben bekle derim günğn geçsin. Hatta o kadar düşündüm ki hiç gecikmeyen günüm 2 gün gecikti sonra kırmızıları gördüm tamamen psikolojik. Biliyorum çok zor beklemesi ama bekle canım sonra sonucu görünce üzülme. Gerçi ben hiç üzülmedim çünkü hep 2017 çocuğu olsun istedim hayırlısı artık çalışmalara devam.Kızlar benim bata 1 hafta kaldı. Acaba en erken ne zaman çıkar idrar testinde varsa çift çizgi? Bazen var gibi hissediyorum bazen sanki bomboş:)
Kızlar benim bata 1 hafta kaldı. Acaba en erken ne zaman çıkar idrar testinde varsa çift çizgi? Bazen var gibi hissediyorum bazen sanki bomboş:)
Teşekkür ederim ben de bekleyeceğim zaten erken test yapmayacağım. Ama merak ettiğim en erken ne zaman çıkıyor. 3 Mayıs bat olmazsam hemen yapsam çıkar mı ki?Canım bende geçen 2 ay senin gibiydim hep acele ettim erken test yaptım sonuç negatif. Ama ben bekle derim günğn geçsin. Hatta o kadar düşündüm ki hiç gecikmeyen günüm 2 gün gecikti sonra kırmızıları gördüm tamamen psikolojik. Biliyorum çok zor beklemesi ama bekle canım sonra sonucu görünce üzülme. Gerçi ben hiç üzülmedim çünkü hep 2017 çocuğu olsun istedim hayırlısı artık çalışmalara devam.
Teşekkür ederim ben de bekleyeceğim zaten erken test yapmayacağım. Ama merak ettiğim en erken ne zaman çıkıyor. 3 Mayıs bat olmazsam hemen yapsam çıkar mı ki?
Sabredecegim zaten elimden geldiğince yapmayacağım. Hayırlısı olsun hakkimizdaCanım kişiden kişiye değişmekle beraber ben en erken 3 gün öncesinde öğrenen duydum.
25 mayıs bat tarihi beni de ekleyiverinmayıs için bebisle gün aldık ancak mayısa yetişebiliyormuş hazirlanamamis nisanda mayısta buluşalım dedi
Bır kaç güne gelir ısıme yaramaz dıe almadım aklıma geldı aslında ama bu ay alayım çoklu paket kalanını bır sonrakı ay kullanırım ama hala ağrı duruyo benımGittigidiyor dan çoklu paket al zaten canım
Eczaneden alırsan pahali :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?