2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Herkese günaydın hanımlar sabah kalktım disim şişmiş sanırım iltihaplanmış diş doktoruna gidicem bugün kesin antibiyotik vericek ya tamda zamanıydı

Mayista inşallah anne olacaklara Günaydin
Kizlar ilaçlarla kafamizi karıştirmayalim
Düzenli araliklarla doktora görünelim yetermi
Daha henüz ankarada bir doktor bulamadim

Flyati ne kadar canim bi icinde ne kadar var nasil bisey aciklarnisin biraz
139tl cnm bugün gelir kargoya verilmiş bakıp yazarım sizede, sende arastr istersen faydaqsnı gören çok hamile kaln çok bu jel ile

Mayista inşallah anne olacaklara Günaydin
Kizlar ilaçlarla kafamizi karıştirmayalim
Düzenli araliklarla doktora görünelim yetermi
Daha henüz ankarada bir doktor bulamadim

ankarada doktor benim de ilgi alanımda canım ya:)

canım sen test yaptın mı peki ?? kist yok,iltihap yok ve kasıkta batmalar var... geç döllenme mi oldu acaba ??

Sabah kan verdim, ögleden sonra cıkacak. Durumumdan %100 emin olduktan sonra da artık başlayacagım galiba progestana, bu böyle gitmez.

evet hayirlisi ama ben bugün doktora gıdıyoruz ıdrar yolu enf şüphelenmiyorum alt karnım ve belım çok agrıyor ıdrar felan kokmuyor ama bakalım
benimde belim çok ağrıyor birkaç gündür sabırsızlıkla bekliyorum doktora enfeksiyon için mi gitceksin

Benim döllenme gününden beri yumurtalıklarımda ağrı var. Göbek deliğimin arkası da ağrıyor. Hamile olsam bile bu kadar ağrıması normal mi bilemedim. Artık iltihaptan falan şüphelenmeye başladım. Batıma 8 gün kaldı olmadı dr a gidicem.

Kızlar bişey sorcam size benim yumurtlamam 14 Mayıs birleşmeyi o gün mü yapmamız gerek yoksa önceden mi olması lazım biraz bilgi verebilir misiniz ?

İdrarda gebelik testi ilişkiden ne kadar sonra sonuç verir?
İdrarda gebelik testi ilişkiden hemen sonraki günlerde sonuç veremez. Genellikle doğru sonuç verebilmesi için adet gecikmesi olana kadar bekleyip o günlerde testi yapmak gerekir.

Bunun sebebi: İdrarda gebelik testi gebeliğe bağlı oluşan HCG hormonunun anne kanından idrara geçmesi sonucu idrarda saptanması mantığına dayanır. Gebelik yumurtlama zamanına yakın günlerde girilen ilişkiyle oluşabilir. Yumurtlama gününe yakın gerçekleşmiş bir ilişkiyle gebelik oluşsa bile bu gebeliğin rahime kadar ilerlemesi ve rahime yerleşmesi 6 - 10 gün kadar sürer. Rahime yerleştikten sonra gebelikten salgılanan HCG hormonu anne kanına geçebilir. Hatta gebelik rahime yerleştikten sonra bu hormonun anne kanına ve oradan da annenin idrarına geçmesi de bir kaç gün alabilir. Bütün bunlardan dolayı kısacası yumurtlama zamanına yakın girilen bir ilişkiden sonra gebelik oluşursa bu gebeliğe bağlı salgılanan HCG hormonunun annenin idrarına geçmesi için neredeyse 15 gün kadar zaman geçmelidir. Bu da bir sonraki adet dönemine denk gelir, yani gebelik oluşmussa buna bağlı adetin gecikeceği zamana denk gelir.

O yüzden gebelik oluşma şüphesi olan bir ilişkiye girilmişse idrarda gebelik testi adet gecikmesi olunca yapılmalıdır. Bu testte gebelik çıkmazsa güvenilirliği arttırmak açısından 1 hafta sonra test tekrarlanmalıdır. Bu şekilde ilk testte %90 olan test günenilirliği ikinci test yapılırsa %95'lere kadar çıkar.

Testin pozitif (gebelik var) göstermesi negatif (gebelik yok) göstermesine göre daha günenilirdir. Yine de her tür adet gecikmesinde test neyi gösterirse göstersin doktora başvurmalısınız çünkü test gebelik gösterse bile bu normal bir gebelik olmayabilir, dış gebelik olabilir. Test gebelik yok gösterse bile farketmeden gebe olabilirsiniz.

canım sen test yaptın mı peki ?? kist yok,iltihap yok ve kasıkta batmalar var... geç döllenme mi oldu acaba ??
gec dollenme olmaz canım bat 12 mayıs benım eger yumurtam catkladıysa tam zamanuında catlamıs olur bugun akıntım azaldfı yavas yavas kuruluk basladı sanırım yumurtlamam gectı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…