139tl cnm bugün gelir kargoya verilmiş bakıp yazarım sizede, sende arastr istersen faydaqsnı gören çok hamile kaln çok bu jel ileFlyati ne kadar canim bi icinde ne kadar var nasil bisey aciklarnisin biraz
Ozel mi dusunuyorsun yoksa devlet mi?Mayista inşallah anne olacaklara Günaydin
Kizlar ilaçlarla kafamizi karıştirmayalim
Düzenli araliklarla doktora görünelim yetermi
Daha henüz ankarada bir doktor bulamadim
Mayista inşallah anne olacaklara Günaydin
Kizlar ilaçlarla kafamizi karıştirmayalim
Düzenli araliklarla doktora görünelim yetermi
Daha henüz ankarada bir doktor bulamadim
Teşekkur ederim canimOzel mi dusunuyorsun yoksa devlet mi?
Ozel dusunuyorsan hem doktor hem de fiyat icin yesa bi konu acmisti, fikrin olur en azindan
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ankara-ozel-hastaneler-2016.906344/
evet hayirlisi ama ben bugün doktora gıdıyoruz ıdrar yolu enf şüphelenmiyorum alt karnım ve belım çok agrıyor ıdrar felan kokmuyor ama bakalımikimizin aynı desene benimde bu sabah yaptığım epey koyuydu :)
Bır kaç güne gelir ısıme yaramaz dıe almadım aklıma geldı aslında ama bu ay alayım çoklu paket kalanını bır sonrakı ay kullanırım ama hala ağrı duruyo benımbatıyo sankı adetten bır gün önce muayene oldum doktor rahmın tertemiz dedı kıst falanda YOK ıltıhapta kurumuş nedenubole oldu
Hayırlısı olsun kuzum. İnşallah gönlüne göre olurSabah kan verdim, ögleden sonra cıkacak. Durumumdan %100 emin olduktan sonra da artık başlayacagım galiba progestana, bu böyle gitmez.
benimde belim çok ağrıyor birkaç gündür sabırsızlıkla bekliyorum doktora enfeksiyon için mi gitceksinevet hayirlisi ama ben bugün doktora gıdıyoruz ıdrar yolu enf şüphelenmiyorum alt karnım ve belım çok agrıyor ıdrar felan kokmuyor ama bakalım
Canm 12 nisanda yazdm ama 6 nisanda oldum bu ayki bat 7 mayisKubito da 12 nisan da olmuş
Listeyi tamamlayalim ya :)
Bayadir girememisdim neye annem hastanedeydi ondan gec yazmisdm cnmCanm 12 nisanda yazdm ama 6 nisanda oldum bu ayki bat 7 mayis
gec dollenme olmaz canım bat 12 mayıs benımcanım sen test yaptın mı peki ?? kist yok,iltihap yok ve kasıkta batmalar var... geç döllenme mi oldu acaba ??
bence kaçırmamak içim 11-13-14-15-17 olarak dene canımKızlar bişey sorcam size benim yumurtlamam 14 Mayıs birleşmeyi o gün mü yapmamız gerek yoksa önceden mi olması lazım biraz bilgi verebilir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?