2 günde bi deneme yapan olıyomuşya ondan kafam karıştı canım dediğini dikkate alıcambence kaçırmamak içim 11-13-14-15-17 olarak dene canım
Hayirlisi olsun canimSabah kan verdim, ögleden sonra cıkacak. Durumumdan %100 emin olduktan sonra da artık başlayacagım galiba progestana, bu böyle gitmez.
hayırlısı canım iyi yapmışsınSabah kan verdim, ögleden sonra cıkacak. Durumumdan %100 emin olduktan sonra da artık başlayacagım galiba progestana, bu böyle gitmez.
Aç karnına gel dediler. Seninde öyle miydi ?
canım her bünye bir diil yumurta döllenmiş olabilir sen batı bekleBenim döllenme gününden beri yumurtalıklarımda ağrı var. Göbek deliğimin arkası da ağrıyor. Hamile olsam bile bu kadar ağrıması normal mi bilemedim. Artık iltihaptan falan şüphelenmeye başladım. Batıma 8 gün kaldı olmadı dr a gidicem.
canım her bünye bir diil yumurta döllenmiş olabilir sen batı bekle
gec dollenme olmaz canım bat 12 mayıs benımeger yumurtam catkladıysa tam zamanuında catlamıs olur bugun akıntım azaldfı yavas yavas kuruluk basladı sanırım yumurtlamam gectı
Aynen canım ama baya yumurtalıklarım ağrıyor :canım o zaman sen bu günlei değerlendir.. benim de bat 13 mayıs... ovulasyon testi yapamıyorum sıcaklar yüzünden sıvı alımına dikkat etmiyorum çünkü.hafif akıntı bende de var.. ne olur ne olmaz sen değerlendir
benim bat 2 mayıs bir kaç gün öncesinde kasıklarımda şiddetli batmalar vardı onlar şu anda azaldıMayısın 1 ve 2 sinde batı olanlar???
Hiç belirti var mı sizde???
Benim de 3 Mayıs ama bir şey yok daha.. sanırım benim maya tutmadı
aynısı bendede var ama gece yatınca oluyor anlamadım gittiBenim döllenme gününden beri yumurtalıklarımda ağrı var. Göbek deliğimin arkası da ağrıyor. Hamile olsam bile bu kadar ağrıması normal mi bilemedim. Artık iltihaptan falan şüphelenmeye başladım. Batıma 8 gün kaldı olmadı dr a gidicem.
canım 8 gün kala idrarda çıkması mümkün diilDemin dayanamayıp idrar testi yaptım sonuç negatif. Batıma 8 gün var test için erken yazıyor heryerde.
Ama yine de umutlarım tükendi
canım 4mayıs en geç benim. Hiçbir hareketlilik ağrı yok. Bir tek iki gün önce çok çok az Bi akıntım geldi Bi kere o da normalde de oluyor zaten:)Mayısın 1 ve 2 sinde batı olanlar???
Hiç belirti var mı sizde???
Benim de 3 Mayıs ama bir şey yok daha.. sanırım benim maya tutmadı
cnm bence bekle doğal yollardan adetin kendiliğinden sökülsün ama tabikide sen daha iyi bilirsinCümle aleme duyuru: Tabi ki de hamile degilim :)) Kan testi negatif çıktı.
Bu doktor da Tarlusal verdi. İstersen bekle istersen kullan sen bilirsin dedi. İçimden "sagol, cok yardımcı oldun" dedim
son günler geçmiyor beklemek sıkıcı olmaya başladı belirtilerde azalmaya başladıcanım 4mayıs en geç benim. Hiçbir hareketlilik ağrı yok. Bir tek iki gün önce çok çok az Bi akıntım geldi Bi kere o da normalde de oluyor zaten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?