2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kızlar benimdr bugün 13.günüm.klomen kullandım.bugünde çatlama iğnesi.biri 20mm diğeri 16mm iki yumurtam oluştu.hayırlısı bakalım bekliyoruz

canım her bünye bir diil yumurta döllenmiş olabilir sen batı bekle

Mayısın 1 ve 2 sinde batı olanlar???
Hiç belirti var mı sizde???
Benim de 3 Mayıs ama bir şey yok daha.. sanırım benim maya tutmadı

gec dollenme olmaz canım bat 12 mayıs benım eger yumurtam catkladıysa tam zamanuında catlamıs olur bugun akıntım azaldfı yavas yavas kuruluk basladı sanırım yumurtlamam gectı

canım o zaman sen bu günlei değerlendir.. benim de bat 13 mayıs... ovulasyon testi yapamıyorum sıcaklar yüzünden sıvı alımına dikkat etmiyorum çünkü.hafif akıntı bende de var.. ne olur ne olmaz sen değerlendir

Aynen canım ama baya yumurtalıklarım ağrıyor : normalde benım 17. Gün çatlar ama bu ay erken çatladı heralde

benim bat 2 mayıs bir kaç gün öncesinde kasıklarımda şiddetli batmalar vardı onlar şu anda azaldı
çok az yoğun kıvamda bir akıntım var göğüslerimde belirti yok ayrıca gece yatınca göbek deliğimin
etrafında garip ağrılar oluyor ha bide sol bacağım sürekli uyuşup ağrıyor,içimden bi ses olmadı diyor ne bulantım var nede göğüs gerginliği

aynısı bendede var ama gece yatınca oluyor anlamadım gitti
ama senin batına daha çok var belirtiler değişebilir İNŞALLAH hamilesindir cnm

canım 4mayıs en geç benim. Hiçbir hareketlilik ağrı yok. Bir tek iki gün önce çok çok az Bi akıntım geldi Bi kere o da normalde de oluyor zaten:)

Cümle aleme duyuru: Tabi ki de hamile degilim :)) Kan testi negatif çıktı.
Bu doktor da Tarlusal verdi. İstersen bekle istersen kullan sen bilirsin dedi. İçimden "sagol, cok yardımcı oldun" dedim
cnm bence bekle doğal yollardan adetin kendiliğinden sökülsün ama tabikide sen daha iyi bilirsin
sende adetin biter bitmez çalışmalara başlarsın ben kocamı kuruttum resmen ona yanarım

canım 4mayıs en geç benim. Hiçbir hareketlilik ağrı yok. Bir tek iki gün önce çok çok az Bi akıntım geldi Bi kere o da normalde de oluyor zaten:)
son günler geçmiyor beklemek sıkıcı olmaya başladı belirtilerde azalmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…