canım mevsimsel ve psikolojik ikisinin birleşimi. Benim de iki aydır geç geliyor çocuk duşunmuyorduk hani psikolojik de olamaz. Havalardan. Sen stres yapma ilacı da ister iç ister bekle az daha sen bilirsinCümle aleme duyuru: Tabi ki de hamile degilim :)) Kan testi negatif çıktı.
Bu doktor da Tarlusal verdi. İstersen bekle istersen kullan sen bilirsin dedi. İçimden "sagol, cok yardımcı oldun" dedim
Artık stres falan kalmadı zaten, gülüyorum halimecanım mevsimsel ve psikolojik ikisinin birleşimi. Benim de iki aydır geç geliyor çocuk duşunmuyorduk hani psikolojik de olamaz. Havalardan. Sen stres yapma ilacı da ister iç ister bekle az daha sen bilirsin
Hahaha ya iyi dayandın iç artık şu ilacı sökülsün gelsin kırmızılar hemen çalışmalara başla.Cümle aleme duyuru: Tabi ki de hamile degilim :)) Kan testi negatif çıktı.
Bu doktor da Tarlusal verdi. İstersen bekle istersen kullan sen bilirsin dedi. İçimden "sagol, cok yardımcı oldun" dedim
Aynen canım ama baya yumurtalıklarım ağrıyor :normalde benım 17. Gün çatlar ama bu ay erken çatladı heralde
Cümle aleme duyuru: Tabi ki de hamile degilim :)) Kan testi negatif çıktı.
Hemşire kuzenim de "iç artık gitgide psikolojin bozuluyor" dediHahaha ya iyi dayandın iç artık şu ilacı sökülsün gelsin kırmızılar hemen çalışmalara başla.
Günlerdir içmediğim bitki çayı kaldı mı bi sor bakayımay hepsi bambaşka bir şey verdi sana da... en iyisi adaçayı iç güzelce söksün bari.. ben sökmediğinde içiyorum iyi geliyor vallailaç içmeye niyetin yok belli bari çay iç iyi gelir
Cümle aleme duyuru: Tabi ki de hamile degilim :)) Kan testi negatif çıktı.
Insan bekledikce stres olur. Bence ilaci ic. RahatlaCümle aleme duyuru: Tabi ki de hamile degilim :)) Kan testi negatif çıktı.
senin ne gibi belirtilerin var cnm?son günler geçmiyor beklemek sıkıcı olmaya başladı belirtilerde azalmaya başladı
En azından kafan rahat artık canım hadi kararını ver şu ilaç işini hallette biian önce başla bebek işlerineCümle aleme duyuru: Tabi ki de hamile degilim :)) Kan testi negatif çıktı.
Doktor mu verdi antibiyotigi? Hamilelik şüphesi var diye belirtseydin?Ya benimde dişim iltihap oldu antibiyotiğe başladım bir zarari olurmu
Hamilelik halinde antibiyotik kullanmak bebeğe çok büyük zararlar verir.Ya benimde dişim iltihap oldu antibiyotiğe başladım bir zarari olurmu
Bata son 3 gün bakalım durum ne olacak.
Hiçbir belirtim yok.
Sadece 2 gündür şu saatlerde uyku basıyor.
O da yorgunluktandır.
al bendende okdar
Antibiyotikmiiiii??? Doktora daanş çok sskıncalı bişi yapıosunHamilelik halinde antibiyotik kullanmak bebeğe çok büyük zararlar verir.
Klomenle yumurtan kaç mm olduÜç defa klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm . Olmadı.Bugün rahim filmi çekildi anstzili çekildim uyudum uyandım çok şükür kanamam yok şimdilik şişkinlik ve ağrım var. Ve bugündende sütle maydonoz kürüne başladım aynı andada aktardan aldığım yumurta geliştirici macunuda yiyorum yarından itibarende incir suyu kürünüde yapcam.... bu ay şansın yüksek dediler birazcıkta uğraşayım dedim bende kendikendime ... çok zor.her ay bu ay olacakmı die beklemek sonu hüsran olması çok zor şu mubarek aylarda rabbim hepimizin duasını kabul etsin ve hayırlı sağlıklı bebeklerimizi versin☺☺☺☺
Klomenle yumurtan
20- 25 cm oldupunda çatlatma iğnesini yapıoduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?