2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Cümle aleme duyuru: Tabi ki de hamile degilim :)) Kan testi negatif çıktı.
Bu doktor da Tarlusal verdi. İstersen bekle istersen kullan sen bilirsin dedi. İçimden "sagol, cok yardımcı oldun" dedim
canım mevsimsel ve psikolojik ikisinin birleşimi. Benim de iki aydır geç geliyor çocuk duşunmuyorduk hani psikolojik de olamaz. Havalardan. Sen stres yapma ilacı da ister iç ister bekle az daha sen bilirsin

canım mevsimsel ve psikolojik ikisinin birleşimi. Benim de iki aydır geç geliyor çocuk duşunmuyorduk hani psikolojik de olamaz. Havalardan. Sen stres yapma ilacı da ister iç ister bekle az daha sen bilirsin
Artık stres falan kalmadı zaten, gülüyorum halime

Bi de biraz kadercilik yapıyorum "belki de böyle geç gelmesi gerekiyordur, vardır bir hayır müdahale etmesem mi" diyorum. Neyse ben bi papatya çayı içeyim bari

Bu doktor da Tarlusal verdi. İstersen bekle istersen kullan sen bilirsin dedi. İçimden "sagol, cok yardımcı oldun" dedim
Hahaha ya iyi dayandın iç artık şu ilacı sökülsün gelsin kırmızılar hemen çalışmalara başla.

Aynen canım ama baya yumurtalıklarım ağrıyor : normalde benım 17. Gün çatlar ama bu ay erken çatladı heralde

canım hep aynı zamanda çatlamıyor işte.. sen yine de değerlendir.. benim de batmalar başladı.. ama test yapamıyorum

ay hepsi bambaşka bir şey verdi sana da... en iyisi adaçayı iç güzelce söksün bari.. ben sökmediğinde içiyorum iyi geliyor valla ilaç içmeye niyetin yok belli bari çay iç iyi gelir

Beklemek cidden çok sıkıcı pfff.
Yani her şeyi uygun yapıyoruz neden tutmasın ki tutmaması için neden yok :/
Millet istenmeyen gebelik yaşıyor bizim halimize bak

Hahaha ya iyi dayandın iç artık şu ilacı sökülsün gelsin kırmızılar hemen çalışmalara başla.
Hemşire kuzenim de "iç artık gitgide psikolojin bozuluyor" dedi
ay hepsi bambaşka bir şey verdi sana da... en iyisi adaçayı iç güzelce söksün bari.. ben sökmediğinde içiyorum iyi geliyor valla ilaç içmeye niyetin yok belli bari çay iç iyi gelir
Günlerdir içmediğim bitki çayı kaldı mı bi sor bakayım
Adaçayı, ıhlamur, yasemin çayı, yeşil çay, sogan suyu bile içtim
Şimdi de relax passifloralı bi çay varmış, onu içiyorum. Geceye kadar gelmezse başlıyorum ilaca, gece ve sabah al demişti zaten doktor :)

Hanımlar sizleri de "Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler" konusu diye cagırdım "morordek'in regl olamama serüveni"ne döndürdüm konuyu resmen :)) Kusuruma bakmayın :)

En azından kafan rahat artık canım hadi kararını ver şu ilaç işini hallette biian önce başla bebek işlerine

Bata son 3 gün bakalım durum ne olacak.
Hiçbir belirtim yok.
Sadece 2 gündür şu saatlerde uyku basıyor.
O da yorgunluktandır.

Üç defa klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm . Olmadı.Bugün rahim filmi çekildi anstzili çekildim uyudum uyandım çok şükür kanamam yok şimdilik şişkinlik ve ağrım var. Ve bugündende sütle maydonoz kürüne başladım aynı andada aktardan aldığım yumurta geliştirici macunuda yiyorum yarından itibarende incir suyu kürünüde yapcam.... bu ay şansın yüksek dediler birazcıkta uğraşayım dedim bende kendikendime ... çok zor.her ay bu ay olacakmı die beklemek sonu hüsran olması çok zor şu mubarek aylarda rabbim hepimizin duasını kabul etsin ve hayırlı sağlıklı bebeklerimizi versin☺☺☺☺

Klomenle yumurtan kaç mm oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…