2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Amin canım... inşallah anne olmak isteyenlere Rabbim o duyguyu yaşatır..

morordek dişlerimde bazı problemler çıktı tedaviye başlamam gerekiyor bu ay, o sebeple erteledim cnm. beni listeden çıkartabilirsin

selam kızlar.bende hamıle kalmak ıstıyorum Rabbim ol derse...pko war bende ilaçsız regl olamıyorum.ama içtiğim zaman olabılıyorum sukur.benım gıbı olanlar warmı aranızda?

Slm kizlarrrrr 1 hafta yurtdisindaydim yeni geldim bat 7 Mayıs yumurtlama gunumde çalışma olmaz demiştim ama oldu umudum var ☺☺☺

Anne adaylari Günaydin
Canim ilaç antibiyotikler bu dönemlerde yumurtaya bile zarar verebilir

Günaydın kızlarrrr:) son 6 gün bende ama tık yok:) kızlar adet öncesi kuruluk ne zaman başlar? Benim çamaşırımı ıslatmasa da ıslaklık var gün içinde hissediyorum

Hanımlaaar tam 50 kişiyiiiiz!

Ben ve seieda 'nın malum sebeplerinden dolayı BAT'larımız belli degil, onun dısında herkesin BAT'ı tamamlandı, gelsin mayıs, gelsin bebişler!

Yehuu mayıs kızları olarak baya kalabalığız maşşallah inşallah sonunda 50imizde hamiş haberi alırız.
Kızlar benimde pazartesi ve salı günü kasığımda batma sızı falan oldu akıntımda vardı değerlendirdik ama yumurtlama günüme 1 hafta var nerdeyse erkenmi yumurtladım aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…