Aaa hemen alalım listeyee!! Hem de belki ilk hamilemiz olursun!ben listede yokum ama batım 2 mayıstı dün erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgiyi gördük bakalım bugün kan vereceğim akşam
bence olmuş bile hadi bakalım hayırlısı inşallah :))Aaa hemen alalım listeyee!! Hem de belki ilk hamilemiz olursun!
Umarım :))bence olmuş bile hadi bakalım hayırlısı inşallah :))
tamam canım sağol :)Umarım :))
Seni de ekledim bu arada listeye
İnşallah ilk ve en sabırsız hamile ünvanını alırım :))))Aaa hemen alalım listeyee!! Hem de belki ilk hamilemiz olursun!
ben listede yokum ama batım 2 mayıstı dün erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgiyi gördük bakalım bugün kan vereceğim akşam
ay çok sevindim senin adına canım :)ben listede yokum ama batım 2 mayıstı dün erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgiyi gördük bakalım bugün kan vereceğim akşam
mayıs gelmeden hamiiz gelmiştir inşallah kanda da pozitifi görürsün cnm. belirtilerini yazarmısın? kac aydır düşünüyordun herhngi bir tadavi gördünmü? daha önce yazdıysan da bilmiyorum cnm anlatablrsen sevnırım bizlere de umut olsunben listede yokum ama batım 2 mayıstı dün erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgiyi gördük bakalım bugün kan vereceğim akşam
Allahim herkese göstersin o ikinci cizgiyi amiiiiinnnnn,tebriklerrben listede yokum ama batım 2 mayıstı dün erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgiyi gördük bakalım bugün kan vereceğim akşam
Insallah,ben de cok sabirsizim,haftalar oncesinden hassas gebelik testlerini hazirladim,hangi marka kullandin canim senİnşallah ilk ve en sabırsız hamile ünvanını alırım :))))
Benim daha önce bir düşüğüm vardı canım ondan sonra ilk denememizdi inşallah olmuştur bakalım . Belirti olarak kasık ağrım oluyor ara ara sol göğsüm batıyor canım ve hafif mide bulantılarım oluyor, iştahım çok açıldı birde cidden hissediyordum hiç şüphe etmedim diyebilirim tabii kısmet kesin değil henüz ama allah isteyen herkese versinmayıs gelmeden hamiiz gelmiştir inşallah kanda da pozitifi görürsün cnm. belirtilerini yazarmısın? kac aydır düşünüyordun herhngi bir tadavi gördünmü? daha önce yazdıysan da bilmiyorum cnm anlatablrsen sevnırım bizlere de umut olsun
Predictor Early diye bir test Can'ım üzerinde 6 gün öncesi doğru tahmin tarzı birşey yazıyorInsallah,ben de cok sabirsizim,haftalar oncesinden hassas gebelik testlerini hazirladim,hangi marka kullandin canim sen
Canım benimde bir düşüğüm var ve mayıs ayında ilk defa deneme yapacağım.Düşükten sonra yaptığın farklı bir şeyler var mı? Psikolojik olarak olsun yeme içme olsun. Fikir verirsen sevinirimBenim daha önce bir düşüğüm vardı canım ondan sonra ilk denememizdi inşallah olmuştur bakalım . Belirti olarak kasık ağrım oluyor ara ara sol göğsüm batıyor canım ve hafif mide bulantılarım oluyor, iştahım çok açıldı birde cidden hissediyordum hiç şüphe etmedim diyebilirim tabii kısmet kesin değil henüz ama allah isteyen herkese versin
selinnnn hoşgeldinn:) nasıl sevindim seni görünce. naptın bu ay yumurtlamayı yakaladınmıbende varım bat 7 mayıs ama umudum yok
canım yani 5 gün önceden çıktı öyle mi?ben listede yokum ama batım 2 mayıstı dün erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgiyi gördük bakalım bugün kan vereceğim akşam
Canım benim diğeri sürprizdi zaten sigara falan içiyordum ilaç kullanmıştım bu sefer bunları yapmıyorum düzgün beslenmeye özen gösteriyorum ekstra özel birşey yapmadım doktor bana en önemlisi kafanın rahat olması stressiz bir zamanda dene demişti bende mümkün olduğunca rahat olmaya çalışıyorumCanım benimde bir düşüğüm var ve mayıs ayında ilk defa deneme yapacağım.Düşükten sonra yaptığın farklı bir şeyler var mı? Psikolojik olarak olsun yeme içme olsun. Fikir verirsen sevinirim
benim de yarın 5 gün kalıyor aklımı çeldi ama sabredicem erkenden moralimi bozmayayım:)))Evet 5 gün önce çıktı bakalım inş doğru sonuçtur
Hoşbulduk tatlım sağol :))) yok ya yakaladım ama ilişki sadece çatladığı günün gecesi oldu canım hiç umudum yok ama nasip tabii :) sen neler yaptın ne durumdasınselinnnn hoşgeldinn:) nasıl sevindim seni görünce. naptın bu ay yumurtlamayı yakaladınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?