2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Hoşbulduk tatlım sağol :))) yok ya yakaladım ama ilişki sadece çatladığı günün gecesi oldu canım hiç umudum yok ama nasip tabii :) sen neler yaptın ne durumdasın
neden kii ayrı mı kaldınız? bizim de geçen ay tek bir geceyi değerlendirebilmiştik ve muhtemelen yakalayamamıştım o günü de. bu ay 8-10-12-14-16. günleri değerlendirdim ama yine olmadı sanırım çünkü bel karın ağrım sıfır yani yok. sende var mı belirti fln?

yok ayrı kalmadık ama serbest takıldık ama ben yinede çok deli yumurtladım ağrılar içinde ordan anladım bilmem canım dinlemiyorum kendimi artık rahat bıraktım yumurtayla spermleri işlerini yapsınlar buluşabildilerse tabii

iyi yaptınn:) ovu test kullandın mı yine?

iyi yaptınn:) ovu test kullandın mı yine?
dayanamadım azcık kullandım ağrım olunca ama eşim hastaydı zorlayamadım ilişki için önceden olsa binerdim tepesine oluruna bıraktım çizgi silikleştiği günün gecesi anca ilişki oldu umudum yok tatlım bi daha ki aya inşallah :)

kızlar benımda bat 5 mayıs klomen kullandım bu ay hadi hayırlısı 20 aydan berı denıyorum umarım bu ay olur :)

benıde listeye eklermısıniz bat 5 mayıs

zaten önemli olan o gece yapmakki. ben ovu test kullanmadığımdan günü kaçırmayayım diye öyle denedik. yoksa ha bi gün ha 30 gün önemli olan tam yumrtlama günü olması

zaten önemli olan o gece yapmakki. ben ovu test kullanmadığımdan günü kaçırmayayım diye öyle denedik. yoksa ha bi gün ha 30 gün önemli olan tam yumrtlama günü olması
aaa ciddimisin ama testin pik yaptığı geceler ilişki olmadı sabah yaptım silikti o gece ilişkiye girdik kaçırdık diye tahmin etmiştim çünkü gece çatladıysa hemen spermle buluşması gerekmiyor mu çatlak şekilde 1 gün kalır mı bak yine heyecan yaptım ben yaa

kızlar selammm :))) yaa ben ya erken yumurtladım ya hala yumurtlamadım... ovulasyon testi adet bitikten sonra pozitif değildi ama 2. çizgi daha koyuydu.. akıntım o zaman da vardı ama adet bitimi diye yumurtlama olarak düşünmedim.. şuan tamamen bata yakın olan negatif şekilde yani zar zor görünüyor 2. çizgisi.. ama ara ara uzayan değil ama akıntım var şuan. bir de havalardan dolayı sıvı alımına dikkat etmiyorum ne yalan söyleyeyim. kasıklarda ağrı vs. onlar da yok.. anlamadım açıkçası sabah ilk idrarla olmuyor ama gece kalktığımda yapsam testi olur mu ? merak ediyorum da

canım silikleşince çatlıyormuş yumurta ve 1 gün o vaziyette kalıyormuş. ben kullanmadım ama burada kullanan çok oradan okuyordum.

aaa hadi yaa ayyy eyvahhh aldı beni yine bir telaş ne de rahattım yoktur nasıl olsa bişi diye
ahahahh canım ben çok net bilmiyorum dediğim gibi testi kullanmadım ama burada arkadaşlar şey diyordu çok koyu çizgi silikşeince yumurta çatlamış oluyor. tabiki şansın var bu ay. çok heyecanlanmadan bekleyelim günümüzü:) sen gelene kadar ben de sakin sakin takılıyordum bak beni de aldı bir heyecan

yok yok heyecan yok sakin sakin takılalım inşallah :) ayy off yaa

Eğer test pozitif (olumlu) çıkarsa yani LH artışı saptanırsa bu ortalama 24-36 saat sonra yumurtlama olacağı anlamına gelir. Bu durumda yumurtlama testini uyguladıktan 24 saat sonra ilişkiye girmeniz uygun olacaktır. Çünkü yumurtlama LH artışından 24-36 saat sonra gerçekleşir ve yumurta hücresi 24 saat canlı kalabilir. T tostos16

Allah razı olsun senden inşallah sağol canım inşallah tutmuştur :)

canım ya dediğim gibi aylarca düzenli ilişkide bulunup olmayanlar var biz yine de çok heyecanlanmayalım. en azından bu ay yumurtlamanı kaçırmadığından eminsin :)
evet sanırım yakalamışız hayırlısı inşallah :) aman yok ya heyecan falan yapmam geçen ay iyi aldım dersimi hiç yokmuş öyle bişi gibi takılıyorum günlük hayatımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…