2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

evet sanırım yakalamışız hayırlısı inşallah :) aman yok ya heyecan falan yapmam geçen ay iyi aldım dersimi hiç yokmuş öyle bişi gibi takılıyorum günlük hayatımda
ben de öyleyim. geçen ay sende bi sürü belirti vardı olmayınca da kötü oldn. bende bu ay hiçbirşey yok o yüzden sakinim yani

Kızlar ben adete üç gün kala başlarım test yapmaya daha on gün beklıcem sonra gelsın testler meraktan ölüyorum ya

senin ne gibi belirtilerin var cnm?
dün gece su gibi şeffaf renkte akıntım geldi ve sabaha kadar yanlarımda batmadan dolayı uyuyamadım
bugünde miğdem bulanıp çıkarınca test yapayım dedim , batıma 4 gün vardı ama sonuç negatif

selam kızlar benı de ekler misiniz? bat: 17 mayıs. tşk ederım.

dün gece su gibi şeffaf renkte akıntım geldi ve sabaha kadar yanlarımda batmadan dolayı uyuyamadım
bugünde miğdem bulanıp çıkarınca test yapayım dedim , batıma 4 gün vardı ama sonuç negatif
daha yeni yerleşiyor olabilir cnm sen erken yapmışsın testi az bekle günün geçerse yap

ben listede yokum ama batım 2 mayıstı dün erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgiyi gördük bakalım bugün kan vereceğim akşam
Canım bu erken gebelik testi eczanede mi satılıyor yine? Benim bat 3 Mayıs. Çok merak ediyorum bende alıp yapsam mı yaaa.. Ama en erken cumartesi alabilirim. O zamanda başıma 2 3 gün falan kalıyor zaten.

Canım bu erken gebelik testi eczanede mi satılıyor yine? Benim bat 3 Mayıs. Çok merak ediyorum bende alıp yapsam mı yaaa.. Ama en erken cumartesi alabilirim. O zamanda başıma 2 3 gün falan kalıyor zaten.
Evet canım eczaneden aldım ama internette yarı fiyatına gördüm siparişte verebilirsin geç döllenme olmadıysa çıkar inşallah iyi haberler alırsın

Evet canım eczaneden aldım ama internette yarı fiyatına gördüm siparişte verebilirsin geç döllenme olmadıysa çıkar inşallah iyi haberler alırsın
Pahalı mi?? Normal gebelik testi 2 yada 3 gün önce göstermez mi? Yani bata 2 gün kala falan? Ben de de uyandığımda midem kötü olmaya başladı. Öyle olunca ben de acaba mi demeye başladım:)

Pahalı mi?? Normal gebelik testi 2 yada 3 gün önce göstermez mi? Yani bata 2 gün kala falan? Ben de de uyandığımda midem kötü olmaya başladı. Öyle olunca ben de acaba mi demeye başladım:)
Valla ben 20 tl ye aldım eczaneden aşırı pahalı ama merakıma engel olamadım normal testlerde ne Zaman çıkar bilmiyorum ki ama erken öğrenmekte çok iyi değil aslında bekleyebiliyorsan bekle bence

Valla ben 20 tl ye aldım eczaneden aşırı pahalı ama merakıma engel olamadım normal testlerde ne Zaman çıkar bilmiyorum ki ama erken öğrenmekte çok iyi değil aslında bekleyebiliyorsan bekle bence
Neden? Erken öğrenmek bence daha iyi. Sağlığına dikkat etmen acisindan

kızlar ya benim yumurtlama günüm gectı ve daha sonra ıkıncı cızgı yoktu 3 gün önce neyse bugün bir bakıyım tekrar yapayım derdim ıkıncı cızgı tekrar cok silik çıktı adetıme 10 gün var sizce ne olabilir biraz heyecanlandimda

Sigarayı ne kadardır içmiyorsun canım

Canım o ikinci çizgi silik olarak her zaman çıkıyor zaten çünkü lh hormonu hep var sadece yumurtlama zamanı artıyor testin pozitif olması için t çizgisinin c ile aynı ya da daha koyu olması gerek

Canım o ikinci çizgi silik olarak her zaman çıkıyor zaten çünkü lh hormonu hep var sadece yumurtlama zamanı artıyor testin pozitif olması için t çizgisinin c ile aynı ya da daha koyu olması gerek

anladim tamam cok tşk ederim

Kızlar benim 1 haftadır sol kasığımda inanılmaz bir ağrı ve batma var. Bugün iç çamaşırımda simsiyah renkli bir kan gördüm. Bu neye işaret sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…