ben de öyleyim. geçen ay sende bi sürü belirti vardı olmayınca da kötü oldn. bende bu ay hiçbirşey yok o yüzden sakinim yanievet sanırım yakalamışız hayırlısı inşallah :) aman yok ya heyecan falan yapmam geçen ay iyi aldım dersimi hiç yokmuş öyle bişi gibi takılıyorum günlük hayatımda
en güzeli canım :)ben de öyleyim. geçen ay sende bi sürü belirti vardı olmayınca da kötü oldn. bende bu ay hiçbirşey yok o yüzden sakinim yani
dün gece su gibi şeffaf renkte akıntım geldi ve sabaha kadar yanlarımda batmadan dolayı uyuyamadımsenin ne gibi belirtilerin var cnm?
daha yeni yerleşiyor olabilir cnm sen erken yapmışsın testi az bekle günün geçerse yapdün gece su gibi şeffaf renkte akıntım geldi ve sabaha kadar yanlarımda batmadan dolayı uyuyamadım
bugünde miğdem bulanıp çıkarınca test yapayım dedim , batıma 4 gün vardı ama sonuç negatif
haklısın adetim geçsin son bir kez daha yaparım hayırlısı ama inanırmısın testi negatif görünce bulantım felan kalmadıdaha yeni yerleşiyor olabilir cnm sen erken yapmışsın testi az bekle günün geçerse yap
Canım bu erken gebelik testi eczanede mi satılıyor yine? Benim bat 3 Mayıs. Çok merak ediyorum bende alıp yapsam mı yaaa.. Ama en erken cumartesi alabilirim. O zamanda başıma 2 3 gün falan kalıyor zaten.ben listede yokum ama batım 2 mayıstı dün erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgiyi gördük bakalım bugün kan vereceğim akşam
Evet canım eczaneden aldım ama internette yarı fiyatına gördüm siparişte verebilirsin geç döllenme olmadıysa çıkar inşallah iyi haberler alırsınCanım bu erken gebelik testi eczanede mi satılıyor yine? Benim bat 3 Mayıs. Çok merak ediyorum bende alıp yapsam mı yaaa.. Ama en erken cumartesi alabilirim. O zamanda başıma 2 3 gün falan kalıyor zaten.
Pahalı mi?? Normal gebelik testi 2 yada 3 gün önce göstermez mi? Yani bata 2 gün kala falan? Ben de de uyandığımda midem kötü olmaya başladı. Öyle olunca ben de acaba mi demeye başladım:)Evet canım eczaneden aldım ama internette yarı fiyatına gördüm siparişte verebilirsin geç döllenme olmadıysa çıkar inşallah iyi haberler alırsın
Valla ben 20 tl ye aldım eczaneden aşırı pahalı ama merakıma engel olamadım normal testlerde ne Zaman çıkar bilmiyorum ki ama erken öğrenmekte çok iyi değil aslında bekleyebiliyorsan bekle bencePahalı mi?? Normal gebelik testi 2 yada 3 gün önce göstermez mi? Yani bata 2 gün kala falan? Ben de de uyandığımda midem kötü olmaya başladı. Öyle olunca ben de acaba mi demeye başladım:)
Neden? Erken öğrenmek bence daha iyi. Sağlığına dikkat etmen acisindanValla ben 20 tl ye aldım eczaneden aşırı pahalı ama merakıma engel olamadım normal testlerde ne Zaman çıkar bilmiyorum ki ama erken öğrenmekte çok iyi değil aslında bekleyebiliyorsan bekle bence
Sigarayı ne kadardır içmiyorsun canımCanım benim diğeri sürprizdi zaten sigara falan içiyordum ilaç kullanmıştım bu sefer bunları yapmıyorum düzgün beslenmeye özen gösteriyorum ekstra özel birşey yapmadım doktor bana en önemlisi kafanın rahat olması stressiz bir zamanda dene demişti bende mümkün olduğunca rahat olmaya çalışıyorum
Canım o ikinci çizgi silik olarak her zaman çıkıyor zaten çünkü lh hormonu hep var sadece yumurtlama zamanı artıyor testin pozitif olması için t çizgisinin c ile aynı ya da daha koyu olması gerekkızlar ya benim yumurtlama günüm gectı ve daha sonra ıkıncı cızgı yoktu 3 gün önce neyse bugün bir bakıyım tekrar yapayım derdim ıkıncı cızgı tekrar cok silik çıktı adetıme 10 gün var sizce ne olabilir biraz heyecanlandimda
Canım o ikinci çizgi silik olarak her zaman çıkıyor zaten çünkü lh hormonu hep var sadece yumurtlama zamanı artıyor testin pozitif olması için t çizgisinin c ile aynı ya da daha koyu olması gerek
Adetine kaç gün var cnm?Kızlar benim 1 haftadır sol kasığımda inanılmaz bir ağrı ve batma var. Bugün iç çamaşırımda simsiyah renkli bir kan gördüm. Bu neye işaret sizce?
Adetine kaç gün var cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?