canım bir iki damla gelip bitti mi yoksa normal adet oldun mu? Eğer ilkiyse yerleşme kananasıdırKızlar günaydın.. bana hiç günaydın olmadı malesefson adetim 5 nisandaydi.şimdi de 3 mayisda bekliyordum. Dün gece uyurken çok kıvrandim baya kotuydum sabaha karşı tuvalete gittim saat 5 gibi bir baktım ki kan geldi. Bu kadar erken olması hiç normal değil Nisan ayında nerdeyse 2 kez olmuş oluyorum. Aman yaa ne kadar üzüldüm anlatamam. Yani adet döngüm 24 gün olmuş oldu. Neden olabilir sizce? Yalnız şöyle bi4 durum var ben vajinismusu yeni yendim. Acaba ilişkiye girmekten dolayı olur mu? Yeni velilerden bazen oluyormuş ilk zamanlar adette değişiklik ama
Kızlar günaydın.. bana hiç günaydın olmadı malesefson adetim 5 nisandaydi.şimdi de 3 mayisda bekliyordum. Dün gece uyurken çok kıvrandim baya kotuydum sabaha karşı tuvalete gittim saat 5 gibi bir baktım ki kan geldi. Bu kadar erken olması hiç normal değil Nisan ayında nerdeyse 2 kez olmuş oluyorum. Aman yaa ne kadar üzüldüm anlatamam. Yani adet döngüm 24 gün olmuş oldu. Neden olabilir sizce? Yalnız şöyle bi4 durum var ben vajinismusu yeni yendim. Acaba ilişkiye girmekten dolayı olur mu? Yeni velilerden bazen oluyormuş ilk zamanlar adette değişiklik ama
Kızlar benim 1 haftadır sol kasığımda inanılmaz bir ağrı ve batma var. Bugün iç çamaşırımda simsiyah renkli bir kan gördüm. Bu neye işaret sizce?
canım bir iki damla gelip bitti mi yoksa normal adet oldun mu? Eğer ilkiyse yerleşme kananasıdır
Canim regl olduysan bana artik normal geliyor döngülerin degismesi. Bak ben de hep 28 gunde bir olurdum bugun 37. gun gelen giden yok. Mevsimsel degisiklikler, stres cok etkiliyor maalesefYok bebegim yaa yerleşme değil baya baya regli kanamasıvalla şu düzensizliği kafama taktım bebek inş daha sonra da olur ama bu niye böyle oluyor diye üzüldüm çok. Kafama taktim
ilaca başladın mıCanim regl olduysan bana artik normal geliyor döngülerin degismesi. Bak ben de hep 28 gunde bir olurdum bugun 37. gun gelen giden yok. Mevsimsel degisiklikler, stres cok etkiliyor maalesefumarim hakkinda hayirlisi olur, en kisa zamanda hamile kalirsin.
Midem falan bulaniyordu ve hep uykum gelmeye başladı. Bu sabah kustüm bile. Ama reglim geldi. Daha vajiyi yeni yendim.inşallah bundan sonra olur ne diyeyim. Rabbim hayırlı zamanı bilir. Teşekkür ederim sana da canm inş ikimizinde yakın zamanda olur bebislerCanim regl olduysan bana artik normal geliyor döngülerin degismesi. Bak ben de hep 28 gunde bir olurdum bugun 37. gun gelen giden yok. Mevsimsel degisiklikler, stres cok etkiliyor maalesefumarim hakkinda hayirlisi olur, en kisa zamanda hamile kalirsin.
canım işte onlar hep psikolojikMidem falan bulaniyordu ve hep uykum gelmeye başladı. Bu sabah kustüm bile. Ama reglim geldi. Daha vajiyi yeni yendim.inşallah bundan sonra olur ne diyeyim. Rabbim hayırlı zamanı bilir. Teşekkür ederim sana da canm inş ikimizinde yakın zamanda olur bebisler
var mı belirti fln??Selam kızlar benimde son adet tarihim 2 nisan
2 mayısı bekliyorum heyecanla
Merhaba hanımlar, umudu Mayıs'a kalanlar ve Mayıs'ta ilk kez hamile kalmayı deneyecek olanlar
Umarım bu ay hepimize cok ugurlu gelir, teker teker hamile haberleri alırız
Katılmak isteyenler varsa BAT ile birlikte yazın :)
2016 Mayıs ayı hamile kalmak isteyenler listesi
Anne Adayı BAT Mutlu Son @xDerinMavix 1 Mayıs Henüz değil @xiexie 1 Mayıs Henüz değil @n1san 2 Mayıs Henüz değil @serdemlin 2 Mayıs Henüz değil Dilektuttum 3 Mayıs Henüz değil ruzigarr 4 Mayıs Henüz değil @capque 5 Mayıs Henüz değil @-Lidya- 5 Mayıs Henüz değil @pembesu 5 Mayıs Henüz değil L Londoner_ 5 Mayıs Henüz değil @sinkar 5 Mayıs Henüz değil @tubaender 6 Mayıs Henüz değil @Zanamm174 6 Mayıs Henüz değil masal2994 7 Mayıs Henüz değil @okaliptus_ 7 Mayıs Henüz değil @kubito 7 Mayıs Henüz değil @serapozcan3343 7 Mayıs Henüz değil @selind1 7 Mayıs Henüz değil @kuzu66 8 Mayıs Henüz değil @Ogrtmngelin 8 Mayıs Henüz değil @YESIMBOZ 9 Mayıs Henüz değil @enginkelime 10 Mayıs Henüz değil @The ilknur 12 Mayıs Henüz değil @ArzuErcann 12 Mayıs Henüz değil @sweetwitch01 13 Mayıs Henüz değil @melekler-engelchen 13 Mayıs Henüz değil @prensesule 14 Mayıs Henüz değil @aaynaa 14 Mayıs Henüz değil @fufucukkk 15 Mayıs Henüz değil @gul_22116 15 Mayıs Henüz değil @cansu0812 15 Mayıs Henüz değil @kushi 16 Mayıs Henüz değil @begumdeniz 16 Mayıs Henüz değil @ladylone 16 Mayıs Henüz değil @rujj 17 Mayıs Henüz değil @angelkf 17 Mayıs Henüz değil cleopatracat 17 Mayıs Henüz değil @karahindiba2 17 Mayıs Henüz değil @nisandeniz 18 Mayıs Henüz değil @yesa1 21 Mayıs Henüz değil @olcaaay 21 Mayıs Henüz değil @26guzel26 21 Mayıs Henüz değil @Hijyenik 23 Mayıs Henüz değil @Ogemibirgungelecek 24 Mayıs Henüz değil @aylinelfin 25 Mayıs Henüz değil @boza 26 Mayıs Henüz değil @i006 27 Mayıs Henüz değil E eysaih 27 Mayıs Henüz değil @Enise54 28 Mayıs Henüz değil @orkidekaramel 29 Mayıs Henüz değil @Aycinimo 30 Mayıs Henüz değil morordek ? Henüz değil @seieda ? Henüz değil
[TR] [/TR]
var mı belirti fln??
canım lekelenme olduysa zaten havalara uçman lazım en net belirti:) bende hiçbişi yok ama dündenberi akıntım var. o da normal zamanlarda oluyor muydu bilmem. ne bel ne kasık ağrısı hiçbişi yaşamadım.5 gün önce çok az lekelenmem oldu kahverengiydi silince pembe oldu bir daha gelmedi
Göğüslerim her adet Zaman'ı agrırdı sızlardı bu ay ağrımadı ama hafif sisti
10 gün öncede kasıklarım çok agrıyordu devamlı
Ama şimdi agrımıyor :)
Sende varmı belirtiler ?
test yap canım 3 gün kalmış adete çıkar büyük ihtimal :)5 gün önce çok az lekelenmem oldu kahverengiydi silince pembe oldu bir daha gelmedi
Göğüslerim her adet Zaman'ı agrırdı sızlardı bu ay ağrımadı ama hafif sisti
10 gün öncede kasıklarım çok agrıyordu devamlı
Ama şimdi agrımıyor :)
Sende varmı belirtiler ?
test yap canım 3 gün kalmış adete çıkar büyük ihtimal :)
test yap canım 3 gün kalmış adete çıkar büyük ihtimal :)[/QUOTE
ben dogum kontrol hapı içiyordum 1.5 yıldır belki bıraktım diye yan etki yaptı ondan emin olamıyorum test yapmayada korkuyorum
Eğer olmazsam 2 mayısa kadar koşa koşa gidicem eczaneye
Kesildi. Sadece o 2 damla dışında bişey yok kupkuru. Ne ola ki acaba??Yerleşme kanaması olabilir tatlım devam ettimi kesildimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?