2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kızlar günaydın.. bana hiç günaydın olmadı malesef son adetim 5 nisandaydi.şimdi de 3 mayisda bekliyordum. Dün gece uyurken çok kıvrandim baya kotuydum sabaha karşı tuvalete gittim saat 5 gibi bir baktım ki kan geldi. Bu kadar erken olması hiç normal değil Nisan ayında nerdeyse 2 kez olmuş oluyorum. Aman yaa ne kadar üzüldüm anlatamam. Yani adet döngüm 24 gün olmuş oldu. Neden olabilir sizce? Yalnız şöyle bi4 durum var ben vajinismusu yeni yendim. Acaba ilişkiye girmekten dolayı olur mu? Yeni velilerden bazen oluyormuş ilk zamanlar adette değişiklik ama

canım bir iki damla gelip bitti mi yoksa normal adet oldun mu? Eğer ilkiyse yerleşme kananasıdır

canım olabiir ödngüde böyle değişikler.. sana şöyle söyliyim. ben bekarken 35 gündü döngüm. evlendim 28 e düştü. simdi bazen 29 30 arada gidip geliyor.

Yok bebegim yaa yerleşme değil baya baya regli kanaması valla şu düzensizliği kafama taktım bebek inş daha sonra da olur ama bu niye böyle oluyor diye üzüldüm çok. Kafama taktim
canım bir iki damla gelip bitti mi yoksa normal adet oldun mu? Eğer ilkiyse yerleşme kananasıdır

Yok bebegim yaa yerleşme değil baya baya regli kanaması valla şu düzensizliği kafama taktım bebek inş daha sonra da olur ama bu niye böyle oluyor diye üzüldüm çok. Kafama taktim
Canim regl olduysan bana artik normal geliyor döngülerin degismesi. Bak ben de hep 28 gunde bir olurdum bugun 37. gun gelen giden yok. Mevsimsel degisiklikler, stres cok etkiliyor maalesef umarim hakkinda hayirlisi olur, en kisa zamanda hamile kalirsin.

ilaca başladın mı

Midem falan bulaniyordu ve hep uykum gelmeye başladı. Bu sabah kustüm bile. Ama reglim geldi. Daha vajiyi yeni yendim.inşallah bundan sonra olur ne diyeyim. Rabbim hayırlı zamanı bilir. Teşekkür ederim sana da canm inş ikimizinde yakın zamanda olur bebisler

canım işte onlar hep psikolojik zaten bulantılar 7. haftada başlar genel olarak

kızlar akıntım dünden beri arttı çamaşırımı ıslatıyor. renksiz-beyaz arası kokusuz. ağzımda da hafiften metalik tat var. ama bunlar her zamanki şeyler de olabilir:) bide hep gözlerim yanıyor uykulu gibi bir haftadır böyleyim ama kızım erken uyandırıyor ona bağlıyorum:)) çarşambaya kadar bekliycem bakalım. tabi o zamana kadar gelmezse kırmızılar

Selam Can'ım benide eklermisin :) son adet tarihim 2 nisan.. 2 mayısı bekliyorum heyecanla :)

var mı belirti fln??

5 gün önce çok az lekelenmem oldu kahverengiydi silince pembe oldu bir daha gelmedi
Göğüslerim her adet Zaman'ı agrırdı sızlardı bu ay ağrımadı ama hafif sisti
10 gün öncede kasıklarım çok agrıyordu devamlı
Ama şimdi agrımıyor :)
Sende varmı belirtiler ?

canım lekelenme olduysa zaten havalara uçman lazım en net belirti:) bende hiçbişi yok ama dündenberi akıntım var. o da normal zamanlarda oluyor muydu bilmem. ne bel ne kasık ağrısı hiçbişi yaşamadım.

test yap canım 3 gün kalmış adete çıkar büyük ihtimal :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…