2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

canım lekelenme olduysa zaten havalara uçman lazım en net belirti:) bende hiçbişi yok ama dündenberi akıntım var. o da normal zamanlarda oluyor muydu bilmem. ne bel ne kasık ağrısı hiçbişi yaşamadım.

ayy inşallah Can'ım ama ben dogum kontrol hapı içiyordum 1.5 yıldır belki bıraktım diye yan etki yaptı ondan emin olamıyorum test yapmayada korkuyorum
Eğer olmazsam 2 mayısa kadar koşa koşa gidicem eczaneye

Kızlar benım bayım 12 mayıs ama kasık ağrım var yumurtlamadan önce başladı yumurtlama geçti hala var

iyi yapmışsın canım. Bende Mart sonu bıraktım 2 hafta filan içmedim. Şimdi Gündüz biraz biraz içiyorum. Yarın tamamen keseceğim. Hayırlısı bakalım

Can'ım ben dogum kontrol hapı içmiştim geçen ay.. Bildiğim kadarıyla yarım yarım içmek yada yarım paket bırakmak hormonları bozuyormuş sana Doktormu öyle iç demişti

Can'ım ben dogum kontrol hapı içmiştim geçen ay.. Bildiğim kadarıyla yarım yarım içmek yada yarım paket bırakmak hormonları bozuyormuş sana Doktormu öyle iç demişti
Canım bizim mesajlarımız karışmış. Ben sigarayla ilgili soruma cevap geldi sandım meğerse konu başkaymış :))))

yumurtlama olduğunu ovülasyon testiyle mi anlamıştın belki yeni çatlıcaktır
Yok canım akıntıyla anlıyorum üç gün normal akıntım oldu 4 gün yumurta akı gıbı oldu bugün sonra kurudum o zamanda ağrım vardı yazmıştım hatta yumurtlamadan dıye düşündük ama geçmedı bugün sızlıyor resmen

Benimde aynı şekilde canım. Geçen hafta yumurtlama dönemim bitti ama hala sancım var. Özellikle sol tarafta. Gece falan uyutmuyor o derece. 1 haftadır durum bu. Dün akşam da iç çamaşırımda 2 damla siyah kan lekesi gördüm. Adetime daha 6 gün var. Test fln yapıyorum negatif çıkıyor. Neyin nesi anlamadım valla. Hala ağrım var.

bugün adet olmam gerekiyordu olamadim dahaa. adet döngüm 30 gün... bekliyorum.

olcaaay canım ben 3 ay önce bıraktım aslında ama ara ara içiyordum bu ay yani korunmayı bırakacağım ay ilk adet günümde tamamen kestim hamileliğin ilk günü sayılıyor diye

Predictor Early diye bir test var Can'ım onla dene normal testle çıkmaz çok erken daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…