- 16 Mart 2015
- 369
- 341
- 303
canım lekelenme olduysa zaten havalara uçman lazım en net belirti:) bende hiçbişi yok ama dündenberi akıntım var. o da normal zamanlarda oluyor muydu bilmem. ne bel ne kasık ağrısı hiçbişi yaşamadım.
ne zaman bıraktınayy inşallah Can'ım ama ben dogum kontrol hapı içiyordum 1.5 yıldır belki bıraktım diye yan etki yaptı ondan emin olamıyorum test yapmayada korkuyorum
Eğer olmazsam 2 mayısa kadar koşa koşa gidicem eczaneye
ne zaman bıraktın
Evet başladım canım bugun 2. günüm. 5. gün sonunda olacakları görecegiz :)ilaca başladın mı
Yerleşme kanaması olabilir tatlım inşallah öyledirKesildi. Sadece o 2 damla dışında bişey yok kupkuru. Ne ola ki acaba??
yumurtlama olduğunu ovülasyon testiyle mi anlamıştın belki yeni çatlıcaktırKızlar benım bayım 12 mayıs ama kasık ağrım var yumurtlamadan önce başladı yumurtlama geçti hala var
iyi yapmışsın canım. Bende Mart sonu bıraktım 2 hafta filan içmedim. Şimdi Gündüz biraz biraz içiyorum. Yarın tamamen keseceğim. Hayırlısı bakalımMartı içtim bitince bıraktım 2 nisandada adet oldum bu ay içmedim yani
iyi yapmışsın canım. Bende Mart sonu bıraktım 2 hafta filan içmedim. Şimdi Gündüz biraz biraz içiyorum. Yarın tamamen keseceğim. Hayırlısı bakalım
Canım bizim mesajlarımız karışmış. Ben sigarayla ilgili soruma cevap geldi sandım meğerse konu başkaymış :))))Can'ım ben dogum kontrol hapı içmiştim geçen ay.. Bildiğim kadarıyla yarım yarım içmek yada yarım paket bırakmak hormonları bozuyormuş sana Doktormu öyle iç demişti
Yok canım akıntıyla anlıyorum üç gün normal akıntım oldu 4 gün yumurta akı gıbı oldu bugün sonra kurudum o zamanda ağrım vardı yazmıştım hatta yumurtlamadan dıye düşündük ama geçmedı bugün sızlıyor resmenyumurtlama olduğunu ovülasyon testiyle mi anlamıştın belki yeni çatlıcaktır
Benimde aynı şekilde canım. Geçen hafta yumurtlama dönemim bitti ama hala sancım var. Özellikle sol tarafta. Gece falan uyutmuyor o derece. 1 haftadır durum bu. Dün akşam da iç çamaşırımda 2 damla siyah kan lekesi gördüm. Adetime daha 6 gün var. Test fln yapıyorum negatif çıkıyor. Neyin nesi anlamadım valla. Hala ağrım var.Yok canım akıntıyla anlıyorum üç gün normal akıntım oldu 4 gün yumurta akı gıbı oldu bugün sonra kurudum o zamanda ağrım vardı yazmıştım hatta yumurtlamadan dıye düşündük ama geçmedı bugün sızlıyor resmen
Canım benim de batım 2 mayıs normal testte de silik çıktı bence dene bi geç yumurtlamadıysan çıkarSelam Can'ım benide eklermisin :) son adet tarihim 2 nisan.. 2 mayısı bekliyorum heyecanla :)
Predictor Early diye bir test var Can'ım onla dene normal testle çıkmaz çok erken dahaBenimde aynı şekilde canım. Geçen hafta yumurtlama dönemim bitti ama hala sancım var. Özellikle sol tarafta. Gece falan uyutmuyor o derece. 1 haftadır durum bu. Dün akşam da iç çamaşırımda 2 damla siyah kan lekesi gördüm. Adetime daha 6 gün var. Test fln yapıyorum negatif çıkıyor. Neyin nesi anlamadım valla. Hala ağrım var.
Laboquick'in erken gebelik testini yaptım o da negatif çıktıPredictor Early diye bir test var Can'ım onla dene normal testle çıkmaz çok erken daha
Ben bu testle 5 gün öncesinden silikte olsa çift çizgiyi görmüştüm bir dene istersen belirsizlik zorLaboquick'in erken gebelik testini yaptım o da negatif çıktıanlamadım canım valla bişey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?