2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Ben bu testle 5 gün öncesinden silikte olsa çift çizgiyi görmüştüm bir dene istersen belirsizlik zor
Of hemde nasıl zor ya anlatamam bunla yatıp bunla kalkıyorum. Çektiğim ağrı da cabası... Döllenme olduysa da geçen hafta oldu. Yani olayın üzerinden daha 1 hafta geçti. Bu yüzden çıkmaz henüz diye düşünüyorum...

Evet yeniymiş daha ozaman bol bol dua edelim inşallah oralarda bir yerlerde bir minik oluşmaya çalışıyordur:)

Olabilir canm ben 17.gün adet olduüğumu biliyorum vücut değişikliğe tepki göstermş olabilir ki zaten 21-35 günarası normal edt döngüsü sayılıyor stres yapma o yolunu bulur

Senınkı Yerlesme kanaması olabılır canım benım ama bende Yerlesme lekesınde yok sadece ağrı var ya benim daha 12 günüm var adete yanı döngünün 13 başladı ağrı ve akıntı 17. Sıne kadar akıntı devam etti bugün akıntı azaldı ama ağrım var

Olabilir canm ben 17.gün adet olduüğumu biliyorum vücut değişikliğe tepki göstermş olabilir ki zaten 21-35 günarası normal edt döngüsü sayılıyor stres yapma o yolunu bulur
Bugün psikolojik olarak çok kotuyum.. canım aşırı sikkın. Gebelik olmadığına da biraz üzüldüm neyse dedim ileride olur nasipse Rabbim yazdıysa inş. Ama reglim niye böyle oldu diye baya can siktim. Nasip bakalim

Canim moralini bozma stres yapma. Allah gönderir inşaallah

Herhalde daha batlar gelmeden Mayıs gelmeden olumsuz bir sey yaşayan ilk kişiyim. Umarım Tek olurum. Bebislerinize sizler kavusursunuz morordek beni sil istersen

Herhalde daha batlar gelmeden Mayıs gelmeden olumsuz bir sey yaşayan ilk kişiyim. Umarım Tek olurum. Bebislerinize sizler kavusursunuz morordek beni sil istersen
Canım üzme kendini allah hayırlısını ömürlüsünü Versin emin ol hamile kaldıktan sonra olumsuzluk yaşamak daha zor sen dua et önümüzdeki ay için güzel haberler al. adet olmanda da vardır bir hayır

Kızlarr acayip test yapasım var biri bana dur desin:)) yarın 4 gün kalmış oluyor. Ama bir yandan da tek çizgi görüp bu 4 günü mutsuz geçirme var( napsam bişi diyinn?:)

Teşekkür ederim tatlım. Artık daha iyiyim. Rabbim bıraktım. Ben çok zor bir sınavı yendim. 1 buçuk yıldan sonra vajinismusu yendim. Bunun da vakti vardır. Rabbim bilir hayırlısı zamani

Kızlarr acayip test yapasım var biri bana dur desin:)) yarın 4 gün kalmış oluyor. Ama bir yandan da tek çizgi görüp bu 4 günü mutsuz geçirme var( napsam bişi diyinn?:)

yarın sabah ilk idrarla yap canım en azından 1 gün daha beklemiş olursun..

Tamam canim insallah hazirana artik. Vajinusmusu yenmissin, cok buyuk bir başarı, umarim en hayirli vakitte de hamile kalirsin, saglikli bir bebeğin olur.
Bu gidisle zaten ben de hazirana kalacagim gibi (bat acisindan), liste yaparsak yine cagiririm istersen :)

Bence bekle canim, o kadar erken cikmaz diyorlar hep. Durduk yere moralin bozulmasın. Birkac gun daha sabredip en azindan BAT gununde yaparsin

Aslında belki de Mayıs sonuna gelecek yeni bat im:) ama olursa ben bir supriz yapıp yazarım. Teşekkür ederim canım. Sizi takip edeceğim ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…