Of hemde nasıl zor ya anlatamam bunla yatıp bunla kalkıyorum. Çektiğim ağrı da cabası... Döllenme olduysa da geçen hafta oldu. Yani olayın üzerinden daha 1 hafta geçti. Bu yüzden çıkmaz henüz diye düşünüyorum...Ben bu testle 5 gün öncesinden silikte olsa çift çizgiyi görmüştüm bir dene istersen belirsizlik zor
Evet yeniymiş daha ozaman bol bol dua edelim inşallah oralarda bir yerlerde bir minik oluşmaya çalışıyordur:)Of hemde nasıl zor ya anlatamam bunla yatıp bunla kalkıyorum. Çektiğim ağrı da cabası... Döllenme olduysa da geçen hafta oldu. Yani olayın üzerinden daha 1 hafta geçti. Bu yüzden çıkmaz henüz diye düşünüyorum...
İnşallah canım :)Evet yeniymiş daha ozaman bol bol dua edelim inşallah oralarda bir yerlerde bir minik oluşmaya çalışıyordur:)
Olabilir canm ben 17.gün adet olduüğumu biliyorum vücut değişikliğe tepki göstermş olabilir ki zaten 21-35 günarası normal edt döngüsü sayılıyor stres yapma o yolunu bulurKızlar günaydın.. bana hiç günaydın olmadı malesefson adetim 5 nisandaydi.şimdi de 3 mayisda bekliyordum. Dün gece uyurken çok kıvrandim baya kotuydum sabaha karşı tuvalete gittim saat 5 gibi bir baktım ki kan geldi. Bu kadar erken olması hiç normal değil Nisan ayında nerdeyse 2 kez olmuş oluyorum. Aman yaa ne kadar üzüldüm anlatamam. Yani adet döngüm 24 gün olmuş oldu. Neden olabilir sizce? Yalnız şöyle bi4 durum var ben vajinismusu yeni yendim. Acaba ilişkiye girmekten dolayı olur mu? Yeni velilerden bazen oluyormuş ilk zamanlar adette değişiklik ama
n normal ucuz olan testlerde de gördü mü canım çizgiyi? Bide kaç gün önce yaptınBen bu testle 5 gün öncesinden silikte olsa çift çizgiyi görmüştüm bir dene istersen belirsizlik zor
Se
n normal ucuz olan testlerde de gördü mü canım çizgiyi?
gördüm canım 3 gün kala silik çizgi çıktı normal testte.
Senınkı Yerlesme kanaması olabılır canım benım ama bende Yerlesme lekesınde yok sadece ağrı var yaBenimde aynı şekilde canım. Geçen hafta yumurtlama dönemim bitti ama hala sancım var. Özellikle sol tarafta. Gece falan uyutmuyor o derece. 1 haftadır durum bu. Dün akşam da iç çamaşırımda 2 damla siyah kan lekesi gördüm. Adetime daha 6 gün var. Test fln yapıyorum negatif çıkıyor. Neyin nesi anlamadım valla. Hala ağrım var.
Bugün psikolojik olarak çok kotuyum.. canım aşırı sikkın. Gebelik olmadığına da biraz üzüldüm neyse dedim ileride olur nasipse Rabbim yazdıysa inş. Ama reglim niye böyle oldu diye baya can siktim. Nasip bakalimOlabilir canm ben 17.gün adet olduüğumu biliyorum vücut değişikliğe tepki göstermş olabilir ki zaten 21-35 günarası normal edt döngüsü sayılıyor stres yapma o yolunu bulur
Canim moralini bozma stres yapma. Allah gönderir inşaallahBugün psikolojik olarak çok kotuyum.. canım aşırı sikkın. Gebelik olmadığına da biraz üzüldüm neyse dedim ileride olur nasipse Rabbim yazdıysa inş. Ama reglim niye böyle oldu diye baya can siktim. Nasip bakalim
Canim hoş geldin.Bat kaç listeye eklenirsinBen de Mayıs ayını bekliyorum :)
Canım üzme kendini allah hayırlısını ömürlüsünü Versin emin ol hamile kaldıktan sonra olumsuzluk yaşamak daha zor sen dua et önümüzdeki ay için güzel haberler al. adet olmanda da vardır bir hayırHerhalde daha batlar gelmeden Mayıs gelmeden olumsuz bir sey yaşayan ilk kişiyim. Umarım Tek olurum. Bebislerinize sizler kavusursunuzmorordek beni sil istersen
adet olmak üzereyim. gebe değilim çünkü eşim şehirdışındaydı bi önceki adetimden beri. mayısta deneyeceğim ben inşallah :)Canim hoş geldin.Bat kaç listeye eklenirsin
Teşekkür ederim tatlım. Artık daha iyiyim. Rabbim bıraktım. Ben çok zor bir sınavı yendim. 1 buçuk yıldan sonra vajinismusu yendim. Bunun da vakti vardır. Rabbim bilir hayırlısı zamaniCanım üzme kendini allah hayırlısını ömürlüsünü Versin emin ol hamile kaldıktan sonra olumsuzluk yaşamak daha zor sen dua et önümüzdeki ay için güzel haberler al. adet olmanda da vardır bir hayır
Acebaaaa tutunma lekesimi die geldi aklima simdi sen 6 gun var diyinceeee hadiii insalahhhhh6 gün kaldı cnm
Kızlarr acayip test yapasım var biri bana dur desin:)) yarın 4 gün kalmış oluyor. Ama bir yandan da tek çizgi görüp bu 4 günü mutsuz geçirme var( napsam bişi diyinn?:)
Tamam canim insallah hazirana artik. Vajinusmusu yenmissin, cok buyuk bir başarı, umarim en hayirli vakitte de hamile kalirsin, saglikli bir bebeğin olur.Herhalde daha batlar gelmeden Mayıs gelmeden olumsuz bir sey yaşayan ilk kişiyim. Umarım Tek olurum. Bebislerinize sizler kavusursunuzmorordek beni sil istersen
Bence bekle canim, o kadar erken cikmaz diyorlar hep. Durduk yere moralin bozulmasın. Birkac gun daha sabredip en azindan BAT gununde yaparsinKızlarr acayip test yapasım var biri bana dur desin:)) yarın 4 gün kalmış oluyor. Ama bir yandan da tek çizgi görüp bu 4 günü mutsuz geçirme var( napsam bişi diyinn?:)
Aslında belki de Mayıs sonuna gelecek yeni bat im:) ama olursa ben bir supriz yapıp yazarım. Teşekkür ederim canım. Sizi takip edeceğim ama :)Tamam canim insallah hazirana artik. Vajinusmusu yenmissin, cok buyuk bir başarı, umarim en hayirli vakitte de hamile kalirsin, saglikli bir bebeğin olur.
Bu gidisle zaten ben de hazirana kalacagim gibi (bat acisindan), liste yaparsak yine cagiririm istersen :)
Bence bekle canim, o kadar erken cikmaz diyorlar hep. Durduk yere moralin bozulmasın. Birkac gun daha sabredip en azindan BAT gununde yaparsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?