2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Teşekkür ederim tatlım. Artık daha iyiyim. Rabbim bıraktım. Ben çok zor bir sınavı yendim. 1 buçuk yıldan sonra vajinismusu yendim. Bunun da vakti vardır. Rabbim bilir hayırlısı zamani

Can'ım cahilliğime ver. Vajınısmus ne oluyor ? Kist falan mı ?

Kesin bebiş var sende canım çünkü akıntı çok büyük bi belirti. Bende akıntı yok kupkuruyum

Oksimoron senin kan testi sonucları ne oldu canım? Bilgilendir bizi de ilk hamilemizi alalım listeye
Vazgeçtim yaptırmadım batı bekleyeceğim kafamda 40 tilki dolanıyor ya kimyasalsa ya dış gebelikse ya yine düşerse diye düşüne düşüne kafayı yedim anneme bile söyleyemedim korkudan neden böyle bir psikolojiye büründüm bilmiyorum ama allah kimseye yaşatmasın dyebiliyorum ancak demek ki hala atlatamamışım

Anladim canim ama psikolojinin kötü etkilenmemesine calis cunku stres, kaygi her seyi etkiliyor biliyorsun ki :) insallah hamilesindir ve bebegin de sana tutunur :)
Kızlar listeye beni de ekleyim ben de mayıs düşünüyorum bat 16 mayıs
Ekledim

Off kızlar ne stresli işmiş bu ya aklım fikrim bunda keşke bişey olsada hemencecik öğrensek
Yumurtlama günlerimdeyim muhtemelen değerlendiriyoruz ama hala o ovulasyon akıntısını göremedim.Karnımdada bi ağrı var kur babam kur

Kurma bacım kurma
Bak bana kurdum da ne hallere geldim, ortada bebek çalışması bile yokken regl olamaz duruma düsürdüm kendimi :)) Valla takmamak lazım, demesi kolay, uygulaması zor ama elinden geldigince düsünme, oyalamaya calıs kendini :) Yoksa olacagı varsa da olmuyor.

Demekki çatlamaya çalışıyor. Bir iki güne çatlar. Bendede bu ay cok ağrılı oldu yumurtlamam..

off doğru söylüyosun tatlım geçen ay öyle oldum işte aynı bende çalışma bile yokken heveslendim halbuki gere gere geciktirdim kendimi resmen offf bat gelsin biran önce bu stres yer adamı tuttumu tutmadımı yumurtladımmı kaçırırmıyım gününü diye diye senin durumlar belli olmadı mı daha ne alemdesin ?

Demekki çatlamaya çalışıyor. Bir iki güne çatlar. Bendede bu ay cok ağrılı oldu yumurtlamam..

Oh ne güzel anlamışsın ya benim bütün bür hafta boyunca bişeyler oldu ama hangisi neye yorulur iyice kafam karıştı.
Öyle mi diyosun :/ Ay kaçırmasak gününü bari Dr.ın dediği gibi 2 günde bir yapıyoruz ama kaçırırmıyız ki
Delircem galiba yavaştan ben

Ben ilaca basladim iste 3. gundeyim. Iki gun daha kullanip birakacagim sonra adet olmam lazim ama bakalim :) saldim gitti artik ne zaman cani isterse o zaman gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…