Oksimoron senin kan testi sonucları ne oldu canım? Bilgilendir bizi de ilk hamilemizi alalım listeye
Ay inşallaaaahhhAcebaaaa tutunma lekesimi die geldi aklima simdi sen 6 gun var diyinceeee hadiii insalahhhhh
Teşekkür ederim tatlım. Artık daha iyiyim. Rabbim bıraktım. Ben çok zor bir sınavı yendim. 1 buçuk yıldan sonra vajinismusu yendim. Bunun da vakti vardır. Rabbim bilir hayırlısı zamani
Kesin bebiş var sende canım çünkü akıntı çok büyük bi belirti. Bende akıntı yok kupkuruyumSenınkı Yerlesme kanaması olabılır canım benım ama bende Yerlesme lekesınde yok sadece ağrı var yabenim daha 12 günüm var adete yanı döngünün 13 başladı ağrı ve akıntı 17. Sıne kadar akıntı devam etti bugün akıntı azaldı ama ağrım var
Olmadim valla :)Canım sen hala mi olmadın yahu
İlişki korkusu. İlişkiye girememek. Google a yaz canım detaylı okuyabilirsin :) şükür artık geride kaldı. BasardimCan'ım cahilliğime ver. Vajınısmus ne oluyor ? Kist falan mı ?
Hadi yabenim kırmızılar geldi bata 3 gün kala hayırlısı artık
İNŞALLAH cnm tşk ederimHadi ya
Gelecek aya insallah canim
Vazgeçtim yaptırmadım batı bekleyeceğim kafamda 40 tilki dolanıyor ya kimyasalsa ya dış gebelikse ya yine düşerse diye düşüne düşüne kafayı yedim anneme bile söyleyemedim korkudan neden böyle bir psikolojiye büründüm bilmiyorum ama allah kimseye yaşatmasın dyebiliyorum ancak demek ki hala atlatamamışımOksimoron senin kan testi sonucları ne oldu canım? Bilgilendir bizi de ilk hamilemizi alalım listeye
Anladim canim ama psikolojinin kötü etkilenmemesine calis cunku stres, kaygi her seyi etkiliyor biliyorsun ki :) insallah hamilesindir ve bebegin de sana tutunur :)Vazgeçtim yaptırmadım batı bekleyeceğim kafamda 40 tilki dolanıyor ya kimyasalsa ya dış gebelikse ya yine düşerse diye düşüne düşüne kafayı yedim anneme bile söyleyemedim korkudan neden böyle bir psikolojiye büründüm bilmiyorum ama allah kimseye yaşatmasın dyebiliyorum ancak demek ki hala atlatamamışım
EkledimKızlar listeye beni de ekleyim ben de mayıs düşünüyorum bat 16 mayıs
Kurma bacım kurmaOff kızlar ne stresli işmiş bu ya aklım fikrim bunda keşke bişey olsada hemencecik öğrensek
Yumurtlama günlerimdeyim muhtemelen değerlendiriyoruz ama hala o ovulasyon akıntısını göremedim.Karnımdada bi ağrı var kur babam kur
Demekki çatlamaya çalışıyor. Bir iki güne çatlar. Bendede bu ay cok ağrılı oldu yumurtlamam..Off kızlar ne stresli işmiş bu ya aklım fikrim bunda keşke bişey olsada hemencecik öğrensek
Yumurtlama günlerimdeyim muhtemelen değerlendiriyoruz ama hala o ovulasyon akıntısını göremedim.Karnımdada bi ağrı var kur babam kur
Kurma bacım kurma
Bak bana kurdum da ne hallere geldim, ortada bebek çalışması bile yokken regl olamaz duruma düsürdüm kendimi :)) Valla takmamak lazım, demesi kolay, uygulaması zor ama elinden geldigince düsünme, oyalamaya calıs kendini :) Yoksa olacagı varsa da olmuyor.
Demekki çatlamaya çalışıyor. Bir iki güne çatlar. Bendede bu ay cok ağrılı oldu yumurtlamam..
Ben ilaca basladim iste 3. gundeyim. Iki gun daha kullanip birakacagim sonra adet olmam lazim ama bakalim :) saldim gitti artik ne zaman cani isterse o zaman gelsinoff doğru söylüyosun tatlım geçen ay öyle oldum işte aynı bende çalışma bile yokken heveslendim halbuki gere gere geciktirdim kendimi resmenofff bat gelsin biran önce bu stres yer adamı tuttumu tutmadımı yumurtladımmı kaçırırmıyım gününü diye diye senin durumlar belli olmadı mı daha ne alemdesin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?