- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Faaliyete başlaoff doğru söylüyosun tatlım geçen ay öyle oldum işte aynı bende çalışma bile yokken heveslendim halbuki gere gere geciktirdim kendimi resmenofff bat gelsin biran önce bu stres yer adamı tuttumu tutmadımı yumurtladımmı kaçırırmıyım gününü diye diye senin durumlar belli olmadı mı daha ne alemdesin ?
Oh ne güzel anlamışsın ya benim bütün bür hafta boyunca bişeyler oldu ama hangisi neye yorulur iyice kafam karıştı.
Öyle mi diyosun :/ Ay kaçırmasak gününü bari Dr.ın dediği gibi 2 günde bir yapıyoruz ama kaçırırmıyız ki
Delircem galiba yavaştan ben
Kizlaaaaaaaar,yazin bakayim bana ordan bi + bata 4gun var ama dayanamadim erken gebelik testi yaptim 1-2haftalik hamile gorunuyorum,kan testi yaptirmadan sevinemiyorum bile suan esimle eblek eblek oturuyoruz soktayiz,kizlar insallah bu sonuc gercektir ve insallah,hepiniz istisnasiz hepiniz guzel haberler alirsiniz
Canim bence hemen kan testi yaptir emin ol :) insallah hamilesindir yaa!Kizlaaaaaaaar,yazin bakayim bana ordan bi + bata 4gun var ama dayanamadim erken gebelik testi yaptim 1-2haftalik hamile gorunuyorum,kan testi yaptirmadan sevinemiyorum bile suan esimle eblek eblek oturuyoruz soktayiz,kizlar insallah bu sonuc gercektir ve insallah,hepiniz istisnasiz hepiniz guzel haberler alirsiniz
Insallah canim birazdan gidip yaptircam haber veririmCanim bence hemen kan testi yaptir emin ol :) insallah hamilesindir yaa!
Cok tesekkur ederim, clearblue digital ile yaptimTebrikler cnmmm çok sevindimmm senin adına sağlıklı bir gebelik geçirirsin inş
Hangi testle yaptın ?
Kizlaaaaaaaar,yazin bakayim bana ordan bi + bata 4gun var ama dayanamadim erken gebelik testi yaptim 1-2haftalik hamile gorunuyorum,kan testi yaptirmadan sevinemiyorum bile suan esimle eblek eblek oturuyoruz soktayiz,kizlar insallah bu sonuc gercektir ve insallah,hepiniz istisnasiz hepiniz guzel haberler alirsiniz
Kırmızı karti yedimbat 30 mayis
@serdemlin de ikinci cizgiyi gordum demisti ama kan testi yaptırmadı, emin olamıyorum dedi, o yuzden eklemedim daha kimseyi :) Eger o da hamileyse 2 oldu.
Hayırlısı olsun canım bu ay insallah. Ekliyorum listeye birlikte bekleriz :)Kırmızı karti yedimbat 30 mayis
Böyle yazdım ama dayanamadım listeye ekledim sizi kızlar hamile diye@serdemlin de ikinci cizgiyi gordum demisti ama kan testi yaptırmadı, emin olamıyorum dedi, o yuzden eklemedim daha kimseyi :) Eger o da hamileyse 2 oldu.
Kesin hamileyiz diye yazsalarverecegim hemen listede
Böyle yazdım ama dayanamadım listeye ekledim sizi kızlar hamile diye@serdemlin C capque
Totem yapmıs olalım hem :)))
Bak bakalım ne yapmısım :))))Yuppppiiiiioooi
Benim daha yumurtalama dönemim bile gelmedi ama beni de mi eklesen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?