2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Faaliyete başla

Kızlarr yarın 3 gün kalmış olacak ve karar verdim batımı bekliycem zaten olmuşsa olmuştur erken yapmamın bir yararı yokk:) ama sabırsızlanıyorummmmm:)

5 yıldır bebek özlemi çekiyorum.bu ayla birlikte 3.denememiz olucak.hiç bu kadar sabırsız olmamıştım nasıl geçicek 10 gün bilemiyorum uyku bile uyuyamıyorum.belkide sabırsızlanmamın sebebi inofolic klomen ve çatlama iğnesi kullandım biri 20mm diğeri 16mm 2 tane yumurtam oluştu.doktor yumurtaların çok güzel.hatta inş.hayırlı evlat olur dedi

Kızlar bir iki saattir belimin sağ arka tarafı ağrıyo ama yukarıya doğru böbrek ağrısı gibi. Tek taraflı böbrek ağrısı olur mu sizce? Bugün cereyanda kaldım üşütmüş olabilirim

Kizlaaaaaaaar,yazin bakayim bana ordan bi + bata 4gun var ama dayanamadim erken gebelik testi yaptim 1-2haftalik hamile gorunuyorum,kan testi yaptirmadan sevinemiyorum bile suan esimle eblek eblek oturuyoruz soktayiz,kizlar insallah bu sonuc gercektir ve insallah,hepiniz istisnasiz hepiniz guzel haberler alirsiniz

Tebrikler cnmmm çok sevindimmm senin adına sağlıklı bir gebelik geçirirsin inş

Hangi testle yaptın ?

Canim bence hemen kan testi yaptir emin ol :) insallah hamilesindir yaa!

Yaaaaaaaaaaaaaaa

1 Mayıs ikinci hamile haberi mi geldi yoksa :)

@serdemlin de ikinci cizgiyi gordum demisti ama kan testi yaptırmadı, emin olamıyorum dedi, o yuzden eklemedim daha kimseyi :) Eger o da hamileyse 2 oldu.
Kesin hamileyiz diye yazsalar verecegim hemen listede
Böyle yazdım ama dayanamadım listeye ekledim sizi kızlar hamile diye @serdemlin C capque

Totem yapmıs olalım hem :)))

Kızlarr bata 3 kaldı bugün ben dayanamadım test yaptım tek çizgi( olsa çıkardı ilk hamileliğimde çıkmıştı 2 gün kala offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…