Hayırlısı olsun 9. Gün için 14 düşük bir değer zaten Can'ım ama hayat mucizelerle doluPerşembe günü transfer sonrası 9. Günümdü beta hcg 14 çıktı bugün testi yineledik 11. Günde 13 e düşmüş çok hafif kanamam oldubüyük ihtimalle düşmüştür değil mi kızlar? Hemşire çok azda olsa umut var dedi ama gerçekçi olmak lazım bu konuda tecrübeli olan arkadaşlarım yorumunuz nedir?
buyuk ihtimal kimyasal gebelik canim umarim degildir ama beta hcg dustugu an dusuk gerceklesiyor ben hic gormedim dusup cikani dusup cikan var oda dis gebelik malesefPerşembe günü transfer sonrası 9. Günümdü beta hcg 14 çıktı bugün testi yineledik 11. Günde 13 e düşmüş çok hafif kanamam oldubüyük ihtimalle düşmüştür değil mi kızlar? Hemşire çok azda olsa umut var dedi ama gerçekçi olmak lazım bu konuda tecrübeli olan arkadaşlarım yorumunuz nedir?
jel tahris yapiyor canim korkmani gerekrircek bu durum yokBen crıno jel kullanıyorum jel sonradan kırmızımsı gelıyo boyle olan varmı aranızda
Canim önemli olan kalitesi kafana takma.Kızlar bugün adetimin 5. Günü gonal f kullanıyorum 225 ama 7 -8 yumurtam olmuş az değiş mi
Görünenle toplanan farklı oluyor çoğu Zaman ayrıca daha erken artar büyük ihtimalleKızlar bugün adetimin 5. Günü gonal f kullanıyorum 225 ama 7 -8 yumurtam olmuş az değiş mi
ya cevap yazamadim kusura bakmaKızlar bugün adetimin 5. Günü gonal f kullanıyorum 225 ama 7 -8 yumurtam olmuş az değiş mi
neden canin yandi arkadasim acaba?stres mi yaptın ki acaba?benim bugun 3.transferim gerçekleşti elhamdülillah.kacinci denemen?tutar inşallah tutar,iyi düşün iyi olsun.stres yapip canini sıkma nolur,bebisin etkulenmesinMerhabalar arkadaşlar. Benim bugün transferinin 2 günü ama çok olumsuzluklar yaşadım .transferde çok canım yandı odaya dondüğümde tansiyonun düştü. Sıfır moralle bekliyorum sonucumu.benimki tutarsa herkesin tutar eminim.geçmiş olsun hepinize
kacinci gunun bugun canim?benim daha 1.gun :)Kızlar ya bu on gun nıye gecmıyo en streslı gunlerımız
boyle bisey basima gelmedi yani bu konuda tecrübem yok ama cikmamis candan umut kesilir mi arkadasim?allah buyuk,allah kerim.vardir bir hikmeti inşallah.Perşembe günü transfer sonrası 9. Günümdü beta hcg 14 çıktı bugün testi yineledik 11. Günde 13 e düşmüş çok hafif kanamam oldubüyük ihtimalle düşmüştür değil mi kızlar? Hemşire çok azda olsa umut var dedi ama gerçekçi olmak lazım bu konuda tecrübeli olan arkadaşlarım yorumunuz nedir?
ah canim benim ya bende ilk tüp bebek yaptirdigim zaman bunlari yaşadim ama cok canim acimişti gözümden yaşlar süzüldü resmen bide ben aşiri su icmişim valla işlem sirasinda işeyebilirdim :))) zor tutmustum kendimi bu seferki tedavimde işi cözmüştüm cok az dolsun mesane yeterli oluyomuş hehe cok kolay gecti bu seferkiTransferim de cok kotu gecti. Idrara sıkısmamisim tam 1.5 lt suya ragmen ve sonda taktilar mesaneyi serumla doldurdular. Igrencti Allah herkese kolaylik versin. Dedim ya Rabbi millet ilk gecede yataginda gebe kaliyor bizde acilarla:) bizi gor mukafatlandir dedim. Amin
benim anlamadim nasil asilamamami yapacaktik dedi ne alaka nasil böle bişe sorduSelamun aleykum. Benim 6 tane yumurtam olusmus. 4 tanesi dollenebilir durum da ve 1 tanesi dollendi dun transferim gerceklesti. Doktor ultrason sirasinda bana asilama mi yapacaktik diye sordu . yani kotu bi deneyimdi benim icin
benim anlamadim nasil asilamamami yapacaktik dedi ne alaka nasil böle bişe sordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?