bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benim de y
benim de yarin 10:30 da randevum hanim kizimi cok ozledim. Buyumustur simdi. En buyuk hayalim ultrasyonda parmagini emerken gormek bakalim.

Benim de y

benim de yarin 10:30 da randevum hanim kizimi cok ozledim. Buyumustur simdi. En buyuk hayalim ultrasyonda parmagini emerken gormek bakalim.
Evet hanim kizlarimiz buyumustur 400 grm civarlarinda oluyorlar sanirim insallah saglikli haberlerini aliriz kizlarimizin hayirlisiyla yarinida atlatiriz insallah .. ecmain

Ankara cok sicaaaaakkk sapka filanda almamistim yanima
Adana yaniyor iki gun sicak poyraz esti bugun poyraz yok ama sicak pazara gitmedim migrenimi etkiliyor gunes ve sicak canim bir yerde sapka gordunmu hemen al su al yuzunu yika canim

bildiğin kıskanmış yav
kıskançlığından gidip hemen ikinciyi yapmış herhalde.
takma onu boşver yaa. ama görürsen de sok lafını bana neler diyordun diye.
ne fesat insanlar var ya.

Maşallah oğluna canım çok şükür ayrıntılıyı da geçirdiniz darısı bizim başımıza sağlıkla büyüsünler inşallah Maşallah aldığın kiloda çok iyi ben ramazanda fazla aldım kilo hayaller 10 kilo gerçekler 4,5 ay sonra

Bazen çok sık üst üste hssedyrm.bazen güçlü ama genelde hafif.uzun süre hssetmeynce merak ediyrm

Bende dün gece bekledim hareket etmedi derinden az bi hissettim öyle uyudum normalde net hissederdim sabah da hareket yoktu bekledim bekledim sonra az bi hareket etti. Şimdi takvimde bebeğiniz yeni doğan bebek kadar uykuya dalıyor yazısını okudum rahat ettim. Uyusun büyüsün yavrusu tabi biz iletişim istiyoruz tepiklesin istiyoruz orası ayrı

Canm normalde korkmam da hastaneye gtmedigm ve kndimi iyi hssettigimde oruç tutuyrm arada.bn rahat geçiriyorum evden cikmadgm için ama bebişi merak edyrm zaten iftar snrasi daha çok hareketleniyor.

Canm normalde korkmam da hastaneye gtmedigm ve kndimi iyi hssettigimde oruç tutuyrm arada.bn rahat geçiriyorum evden cikmadgm için ama bebişi merak edyrm zaten iftar snrasi daha çok hareketleniyor.

Usg de Hareketsiz olduğunda doktor yemek yiyip gelin der ya sen açken belki ondan hareketsizdir. Sonra keyfi yerine geliyormuş baksana içini rahat tut iyidir Allah'ın izniyle

Ya ben sasirip kaliyorum hic bi zaman fesat olmadim ben kuzum olsun dogursun istiyordu heralde benim once olunca boyle davrandi ama ben hic bi zaman kotu dusunmem kimse icin ama icerliyorum niye bana boyle yapiyo insanlar
bildiğin kıskanmış yav
kıskançlığından gidip hemen ikinciyi yapmış herhalde.
takma onu boşver yaa. ama görürsen de sok lafını bana neler diyordun diye.
ne fesat insanlar var ya.

Bende hep derinden derinden hissediyorum öyle elimi koyunca nerde olduğunu falan anlayamıyorum. Burda çok sert hareket etti elimi attım başı geldi falan dendikce çok endişeleniyorum. Neden ben net hissetmiyorum diye. İnşallah iyidir bebislerimiz

Maşallah canım Bende evdeyim ama açken inanılmaz midem bulanıyor ve hemen tansiyonum fazlaca dusuyor o yüzden tutamıyorum. Bi denemek istedim ama eşim izin vermedi doktor da kesinlikle tutma su çok önemli dedi tutamıyorum üzülüyorum

Usg de Hareketsiz olduğunda doktor yemek yiyip gelin der ya sen açken belki ondan hareketsizdir. Sonra keyfi yerine geliyormuş baksana içini rahat tut iyidir Allah'ın izniyle
İnsllah canm bn hep hareket etsin istyrm alısınca öyle oluyor:) o zmn uyuyo dur bebislerimiz.eşim de diyor çocuk top kostursun istiyosun içinde diyo:)

Adana yaniyor iki gun sicak poyraz esti bugun poyraz yok ama sicak pazara gitmedim migrenimi etkiliyor gunes ve sicak canim bir yerde sapka gordunmu hemen al su al yuzunu yika canim
Kuzum Allah yardimcin olsun karninda 2 çocuk adana nin sıcağına iyi dayaniyorsun. Benim k.validemler adana da eşim tutturdu bayramda adana ya gidelim diye hiç gözüm yemedi temmuzda adana ya gelmeyi. En son geçen eylül başında gelmiştik felaket sıcaktı temmuzda nasıl olur kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…