- 2 Mart 2016
- 1.465
- 3.335
- 53
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #26.021
benim de yarin 10:30 da randevum hanim kizimi cok ozledim. Buyumustur simdi. En buyuk hayalim ultrasyonda parmagini emerken gormek bakalim.massalah pasana annesirabbim korusun ne guzel 411 grm cok iyi annesi demek pasa 21+4 haftasin iyi atak yapmis canim saglikli ve iyi olmasina cooook sevindim hep boyle devam etsin pasa darisi detayliya girecek olanlara canim saglikla cikariz bizlerde insallah ikinizide opuyorum bende yarin saat 2=00 de randevum kizlarla saglikla sonucumuzu ogreniriz insallah rabbim cumlemizin minnoslarini bizleri korusun saglikla insallah dua ile ecmain...
Insallah fistigin parmagini emer fotosunu ceker dr un bizde gorebilirizBenim de y
benim de yarin 10:30 da randevum hanim kizimi cok ozledim. Buyumustur simdi. En buyuk hayalim ultrasyonda parmagini emerken gormek bakalim.
Ayy insallah guzelim ya. Gecen ay el cirpmisti cok guzel bi goruntuydu.Insallah fistigin parmagini emer fotosunu ceker dr un bizde gorebiliriz
Evet hanim kizlarimiz buyumustur 400 grm civarlarinda oluyorlar sanirim insallah saglikli haberlerini aliriz kizlarimizin hayirlisiyla yarinida atlatiriz insallah .. ecmainBenim de y
benim de yarin 10:30 da randevum hanim kizimi cok ozledim. Buyumustur simdi. En buyuk hayalim ultrasyonda parmagini emerken gormek bakalim.
Adana yaniyor iki gun sicak poyraz esti bugun poyraz yok ama sicak pazara gitmedim migrenimi etkiliyor gunes ve sicak canim bir yerde sapka gordunmu hemen al su al yuzunu yika canimAnkara cok sicaaaaakkksapka filanda almamistim yanima
bildiğin kıskanmış yavBilmiyorum canim bi arkadasim vardi ben hamile kalinca cok tepki vermisti hatta cok komik bi sekilde kiskanmisti hep modumu dusurmustu 2 cocuk zor su bu diyerek gorusmeyi kesmistim 4 ay once simdi ortak arkadssin birnden hamile oldugunu duydm bana bi kamyon laf etti agzina geleni saydi ve hamile esimde sanane bosver herkez ettigini bulur diyo ama hamilelik kafasi moralim bozuldu Rabbim kucagina aldirsin insallah ama ben onun gibi olmadm hic kimseye herkezin mutlulugunu paylastim comak sokmadim
Evet cnm bana 3 4 kez oldu normaldir herhldeNormaldr o zaman inşallah cnmcm.alt karnımda ve gobegimin yanlarnda gerginlik böyle çekilme var gibi 4 5 gündür.günlük takipte de hissedebilirsnz yaziodu göbek deliği çevresi de büyümeden dolayıdır herhalde.
Kızlar iyi geceler sayfaları okumadım henüz. Sabah doktor randevusu vardı:) sonra kuaför müsamere akşam davetteydik yeni girdik eve:)
Paşa olduğu kesin ve kesin artık hiç saklamıyor maşallah bizimki:) tam incelerken çiş yaptı gördük:)411 gr1 hafta ilerideymişiz. 21+4 dedi:) herşeyi normal sadece sol böbrek kanalında genişleme var ama çoğu erkek bebekte olur dedi. Zamanla kapanırmış. 3 foto var ama yüzü net değil. Karın kafatası falan o yüzden atamıcam. Bu arada benim doktorda telefon numarası verdi:) ilaçlara balık yağı tableti ekledi. Aklıma gelenler bunlar haaa birde bu ay ben 700 gr almışım toplamda 2.5 kg ediyor doktor iyisin maşallah dedi. Hedefim 10 kg bakalım. Herkese iyi geceler çok yorgunum ve uykum var
Bazen çok sık üst üste hssedyrm.bazen güçlü ama genelde hafif.uzun süre hssetmeynce merak ediyrmHareket etmesi iyi bisey cnm gucleniyor demek benimki de uyuyup duruyor dr. 20saate yakin uyur endise etme dedi bana da ama.. hareketi nasil hissediyorsun cnm? Kuvvetli mi?
Bazen çok sık üst üste hssedyrm.bazen güçlü ama genelde hafif.uzun süre hssetmeynce merak ediyrm
Canm normalde korkmam da hastaneye gtmedigm ve kndimi iyi hssettigimde oruç tutuyrm arada.bn rahat geçiriyorum evden cikmadgm için ama bebişi merak edyrm zaten iftar snrasi daha çok hareketleniyor.Bende dün gece bekledim hareket etmedi derinden az bi hissettim öyle uyudum normalde net hissederdim sabah da hareket yoktu bekledim bekledim sonra az bi hareket etti. Şimdi takvimde bebeğiniz yeni doğan bebek kadar uykuya dalıyor yazısını okudum rahat ettim. Uyusun büyüsün yavrusu tabi biz iletişim istiyoruz tepiklesin istiyoruz orası ayrı
Canm normalde korkmam da hastaneye gtmedigm ve kndimi iyi hssettigimde oruç tutuyrm arada.bn rahat geçiriyorum evden cikmadgm için ama bebişi merak edyrm zaten iftar snrasi daha çok hareketleniyor.
bildiğin kıskanmış yav
kıskançlığından gidip hemen ikinciyi yapmış herhalde.
takma onu boşver yaa. ama görürsen de sok lafını bana neler diyordun diye.
ne fesat insanlar var ya.
Bende hep derinden derinden hissediyorum öyle elimi koyunca nerde olduğunu falan anlayamıyorum. Burda çok sert hareket etti elimi attım başı geldi falan dendikce çok endişeleniyorum. Neden ben net hissetmiyorum diye. İnşallah iyidir bebislerimizBende dün gece bekledim hareket etmedi derinden az bi hissettim öyle uyudum normalde net hissederdim sabah da hareket yoktu bekledim bekledim sonra az bi hareket etti. Şimdi takvimde bebeğiniz yeni doğan bebek kadar uykuya dalıyor yazısını okudum rahat ettim. Uyusun büyüsün yavrusu tabi biz iletişim istiyoruz tepiklesin istiyoruz orası ayrı
Oyle yapiyim kuzum benim kendime de sapka aliyim en iyisi offf nasil gececek bu yaz kiAdana yaniyor iki gun sicak poyraz esti bugun poyraz yok ama sicak pazara gitmedim migrenimi etkiliyor gunes ve sicak canim bir yerde sapka gordunmu hemen al su al yuzunu yika canim
Maşallah canım Bende evdeyim ama açken inanılmaz midem bulanıyor ve hemen tansiyonum fazlaca dusuyor o yüzden tutamıyorum. Bi denemek istedim ama eşim izin vermedi doktor da kesinlikle tutma su çok önemli dedi tutamıyorum üzülüyorumCanm normalde korkmam da hastaneye gtmedigm ve kndimi iyi hssettigimde oruç tutuyrm arada.bn rahat geçiriyorum evden cikmadgm için ama bebişi merak edyrm zaten iftar snrasi daha çok hareketleniyor.
İnsllah canm bn hep hareket etsin istyrm alısınca öyle oluyor:) o zmn uyuyo dur bebislerimiz.eşim de diyor çocuk top kostursun istiyosun içinde diyo:)Usg de Hareketsiz olduğunda doktor yemek yiyip gelin der ya sen açken belki ondan hareketsizdir. Sonra keyfi yerine geliyormuş baksana içini rahat tut iyidir Allah'ın izniyle
Kuzum Allah yardimcin olsun karninda 2 çocuk adana nin sıcağına iyi dayaniyorsun. Benim k.validemler adana da eşim tutturdu bayramda adana ya gidelim diye hiç gözüm yemedi temmuzda adana ya gelmeyi. En son geçen eylül başında gelmiştik felaket sıcaktı temmuzda nasıl olur kim bilirAdana yaniyor iki gun sicak poyraz esti bugun poyraz yok ama sicak pazara gitmedim migrenimi etkiliyor gunes ve sicak canim bir yerde sapka gordunmu hemen al su al yuzunu yika canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?