bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bem zaten 3 kilo vermistim onun 1 kilosu geri dondu.su aralar bazi gun istahim cok iyi bazi gun hic yiyesim yok.

Kizlar maden suyu icmek bebise faydali mi ne diyosunuz sade icemiom da meyvali iciyorum ben
meyveli olanlar da uzun vade de kanser yapıyormuş canım yani katkı maddeli olduğu için

bu yüzden sade içmeni tavsiye ederim. mineralli su faydalı olur mutlaka

ama bende içemiyorum sade bu yüzden hiç içmiyorm :)

Allah Allah ben yanlış yeri mi aradım yoksa. Hastane adını ve aradığında numarayı söyler misin canim

ayyy kızlar sıcaktan bayılıcam.

ofiste birde klima yok.. gecen sene bozuldu bir daha da almadılar..

inanılmaz sıcak. resmen koltuğa yapıştım. aksi gibi koltukta deri.

tesettürlü olduğum için heryerimde kapalı yanıyorum resmen saat 4 olsada eve gitsem.

direk soğuk dusun altına giricem..

Ferace giyiyorsan icine sadece atlet giy teri alsin en azindan.bende bazen oyle yaparim

Kızlar geçen de sormuştum ama kimse bi şey demedi. Benim sipam hep kasiktan duruyor sizinkiler de oyle mi. Artık yukarı çıkması gerekmiyor mu?

Allah Allah ben yanlış yeri mi aradım yoksa. Hastane adını ve aradığında numarayı söyler misin canim

0212 - 866 - 80 - 80 numarası .

çağrı merkezi çıkıyor canım özellikle bağcılar subesi dersin.

beni sonra direk hastaneye aktarmıştı. orada doktorun asistanı ile konuştum.

eğer arasan deniz bey falan derler belki sanada doktorun mutlaka soy ismini de sor :)

bakalım netten nasıl biriymiş belki eğiim bilgilerine falan ulaşırız.

bana forumdan biri söledi burayı kendisi yaptırmış memnun kalmıştı.

Canım bende bu numarayı aradım telefonda ücret bilgisi vermiyoruz bagcilarda ki hastanemizde radyoloji uzmanı yapıyor dedi. Dur bi tekrar arayim

Ayyy şimdi de meşgul çalıyor sürekli yaa sinir oldum

Ferace giyiyorsan icine sadece atlet giy teri alsin en azindan.bende bazen oyle yaparim

canım hafta sonu dışarı çıkarsam öyle yapıyorum ama hatta altıma da tayt giyiyorm. :)

ama iş yerinde normal giyiniyorm. pantolon üstü tunik. ferace çok garip karşılanır. tesettürlü iki kişiyiz sadece.
çok ta görüşmelerim oluyor. işim hep dışarı ile benım. gün içinde bir sürü kişi geliyor yanıma.

bazen kızıyorm cahil sanan kesim varya tesettürlüleri. böle artislik yapmaya calısanlar oluyor.
eğitim neydi sizin falan altında ama böle küçümse sezebiliyorum. lisans diyince aaa öylemi falan diyorlar.

Ofis bir kenarı komple cam. hemde tek kat böle dandik camlardan tüm sıcağı içeri yansıtıyor. tıpkı kısın da bir türlü ısınmaması gibi

maşallah canım. güzel haberlerine çok sevindim

ne güzel doktor 3 hafta sonra cagırmış benımkisi 5 hafta sonra detaylı çektir 6, haftada bana gel dedi

ay temmuzun 3, haftası gidicem detaylıya yahu daha 1 ay var nası beklicem ben

Kizz göbeğin kocaman o da 1 kilo gelmiyo mu:)nası alamadın yavvv:)nyse işin şakası bebek iyi olduktan snra süper yani kilo almaman.bn her ay 1 kilo aldm mide de bulanmayinca yedim yani:)
Gobegimi de cozemedim ki sabah ufacik aksama dogru buyuyo gecen hafta doktor ayda 1 kilo alip geliyisun artik dedi adayla zor biraz o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…