bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar patlicam artik yuregim daraliyor gibi ne saga yatabiloyorum ne sola yatabiloyorum hangi tarafa yatsam tepik yiyorum korkuyorum rahatsizmi ettim acaba sasirdim kaldim duz yatsam nefesim kesiliyor onlar saglikla gelsinde herseye raziyimda ne yapacagimi bilemedim otursamda sikisiyorlar duz yatip ayagimi yuksek tutunca rahatlar kizcelerimin gelsin totoslarini isiracam gelsinler bir rabbimin izniyle :))

Ya Kıyamam ben sana ay o güzelliklerin tepikleri ne güzeldir annesi napalım o tepikler anne ben sağlıklıyim iyiyim demek.Ayyyyy maşallah onlara.

Ahhh kuzum senin durumun 2 kati zor bizden Allah yardimcin olsun insallah

Oyy kuzular sağlıkla büyüsünler içeride geçen bir video izlemiştim kadın anlatıyordu sağa ya da sola döndüğünüzde bebeğin hareketlenmesi rahatsız olduğundan değil kendine pozisyon değiştirdiği için diye.

Canım park yatak ne aldın ya? Fikir olsun bize de ben daha almadım burdan BegumBB joie diye bi markayı önerdi onu çok beğendim ama yine de hala araştırıyorum

Tepikleerini kurban onlarin :) napsinlar annesi bizimkilerin tek oldugu gobuste onlar iki kisi :) yer kavgasi yapiolardir saga ben geccem hayir ben diye ehehe yirimm :)

bizde 24 haftalık olduk annişler. kızım iyice genişletti beni :) toplamda 4,5 kilo almışım. kiloları dert etmeyelim. doğumdan sonra hepsi gidecek inşşş. ^.^
KuUm Bi seninle aynı gidiyoruz. Bebis in adı. Da eylül. Olacaktı dimi bnde 4.5 kilo aldım. Aramızda gün farkı da yok

Buraya yazmistim canım ama kim bilir hangi sayfa bnde hatırlamıyorum acikcasi

Dediğin sayfaya baktım canim uygun güzel seyler var kargoda yapıyorlar almayı düşündüğüm bi kaç bisey buldum alcam sanırım :)

Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşirsin moralini yüksek tut . Eee baba olmak kolay değil

Ayy çok güzel bu ya çok duygulandım

Canım netten sağlıklı bilgi edinemezsin moralinin bozulduğu yanına kar kalır doktoruna danış önemsemiyorsa Dr değiştir daha duyarlı bir Dr git Rabbim korusun inşallah canım ilacı falan mutlaka vardır derdi veren dermanı verir merak etme

Gebelikten önce akdeniz anemisi değil normal anemi vardı her 15 güneyde bir serum kullandım geçti şimdi normal gayno mu ney onu kullanıyorum ama bol ciğer, yeşillik, gibi şeyler tüketiyorum ama ne yersen te ilaç kullanmadan düzelmez doktoruna görüş hamileler için de serum var önceki gebeliğimde doktorun veriyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…