bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım çok teşekkür ederim tavsiyelerini dikkate alıcam senin Akdeniz anemisi yok ama demi ikiz diye düştü kanın ama iyi çıkmış benim kan hapı içmeme rağmen çıkmıyor maalesef canım ya ırsi genetik maalesef

Demir şurupları var ondan mı bahsediyorsun canım maalesef beni genetik olduğu için yükselmiyor 1 aydır içiyorum çıkmayı bırak daha da düşmüş

Allah yardımcın olsun canım ben bir tanesi ile daralıyorum nefes alamıyorum sende iki tane var. Artık oturup kalkarken bile zorlancaksın. 36 hafta dururlarsa 10 hafta var canım sabır. Sonunda kucağına alınca unutacaksın bugünleri.:))))) sağlıkla kavuş inşallah

Neden sezeryan dedi canım şimdiden bir problem yoktur inşallah

Benim ikinci doğum ilki sezeryandı ve kalp sorunum çıktıktan sonra normal doğumun sorun yaratacağını düşündüler. Nefesim çok daralıyor kalbim hızlı çalışıyor normalden. Sezeryanda kalp doktoru ile birlikte gircez. Sağlıkla kurtulalım da doğum şekli önemli değil şuan benim için.

Benim ikinci doğum ilki sezeryandı ve kalp sorunum çıktıktan sonra normal doğumun sorun yaratacağını düşündüler. Nefesim çok daralıyor kalbim hızlı çalışıyor normalden. Sezeryanda kalp doktoru ile birlikte gircez. Sağlıkla kurtulalım da doğum şekli önemli değil şuan benim için.

Rabbim bir solukta kavuşursun bebene inşallah canım herşey gönlünce olsun

Canim bendede var malesef surekki ilaclarla kan yapmaya calisiyorum ama yine ayni yukselmiyor o kadar yillardir kansizlik var benim kurtaricim tavsiyelerim tatlim rabbim sifa versin

Cnm çok geçmiş olsun.
Ben kendi doktoruma raporu goturdgmde sıvı aldirmayi düşünüo msn dedi.hayır dedm.tmm o zaman dedi direk.Siz daha iyi bilirsnz gerçi dedim sonradan aldirmali myz dedm.yani bencede gerek yok dedi.bebekte hiçbir problem yok.haftasyla da uyumlu.Şu aşama da yapacgmz daha sık aralklarda kontrol dedi.3 haftada bir gidiorm artık kontrole.Birde corasprne başladık.mideme dokunduğu için ecopirin verdi bana.bi de vitamin takviyem var kullandgm.geçen hafta kontrolüm.vardı.detaylı sonrası ilkdi.Biraz korkarak gittim ama çok şükür bebegmz ultrasonda 5 gün ileri çıktı 632 gr.di.yani endişe etmeden daha sağlıklı dikkatli dvm etsek bi sıkıntı olmaz inşallah cnm.
arastrmaya ne amaçla yönlendirdi doktorun bilmiorm ama bu durum bebekte bi problem yoksa biraz normal karsilanio gibime geldi.İnşallah sennde hersey yolunda gider cnmcm.

Cam da var aslında philips aventin sepete ekle diye çıkıyo ben almış bulundum alamıyorum şimdi malesef ama güzel indirim yapmışlar :)
Ben dr brown cam biberonundan istiyorum varmış ama tükenmiş uygun olunca kapıs kapıs gitmiş sanırım :)

Eklentiler

• image.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…