- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #33.481
Canim bebek house diye bir siteden alışveriş yaptım dün .hemen geldi ürünler. Orda casual markasının park yatağı var.Casual da güzel marka.bebek house internet sitesine bir bak istersen.Canım park yatak ne aldın ya? Fikir olsun bize de ben daha almadım burdanBegumBB joie diye bi markayı önerdi onu çok beğendim ama yine de hala araştırıyorum
Dediğin sayfaya baktım canim uygun güzel seyler var kargoda yapıyorlar almayı düşündüğüm bi kaç bisey buldum alcam sanırım :)
evet canım ne güzel tesadüf ^.^ eylül düşünüyoruz Allah izin verirse. benim doğum tarihimde 16 kasım :) kızımında tahmini 17 kasım gözüküyor. bakarsın seninle aynı gün doğuruveririzKuUm Bi seninle aynı gidiyoruz. Bebis in adı. Da eylül. Olacaktı dimi bnde 4.5 kilo aldım. Aramızda gün farkı da yok
@rubby87 canım göbüş çok tatlı büyümüş. Sağlıkla gelsin Eylül prenses :))
Canım saolasın valla nasıl makbule geçiyo tavsiyelerin bakıcam ona da.. Çok teşekkür ettim :))Canim bebek house diye bir siteden alışveriş yaptım dün .hemen geldi ürünler. Orda casual markasının park yatağı var.Casual da güzel marka.bebek house internet sitesine bir bak istersen.
Selam arkadaşlar, nasilsiniz? Kayinvalidemdeyim de bazı isleri yapamiyor ben de yardim ediyorum bugün halı falan sildim bi sıkıntı olmaz inşallah. Karnimda hafif batmalar oluyor
Sizler napıyosunuz ev islerini falan. Daha önce düşük yaptigim için ister istemez tedirgin oluyorum.
bizde 24 haftalık olduk annişler. kızım iyice genişletti beni :) toplamda 4,5 kilo almışım. kiloları dert etmeyelim. doğumdan sonra hepsi gidecek inşşş. ^.^
Ayyy bal kuzu cok acele etmis nnecigine kavusmaya. Insallah tez zamanda cikar kuvezden. Mevhibe canim benim ultrasyon kagidimda bazisinda 24 hafta yaziyorken bazi degerinde 23 haftalik yaziyor o neden ola ki.
Kizlar ya annem dun bitirmis baby nest ve emzirme minderi yapmis oglusuma ellerine saglik bn cok begndim sizinlede paylasmak istedim
benim eşim bu işi yapıyor hastane odası süslemesini o yapıcak konsepti çiçekli melek konsepti istiyorum hediyelik olarak oda kokusu düşünüyorum daha detaylandırmadım 28. hafta biternek artık başlamak lazım
Kizlar patlicam artik yuregim daraliyor gibi ne saga yatabiloyorum ne sola yatabiloyorum hangi tarafa yatsam tepik yiyorum korkuyorum rahatsizmi ettim acaba sasirdim kaldim duz yatsam nefesim kesiliyor onlar saglikla gelsinde herseye raziyimda ne yapacagimi bilemedim otursamda sikisiyorlar duz yatip ayagimi yuksek tutunca rahatlar kizcelerimin gelsin totoslarini isiracam gelsinler bir rabbimin izniyle :))
güzel anniş ler günaydın. sizlere bir şey danışacağım. benim pambık kızım normalde çok hareketli bir bebek, malumunuz sabahları da yatakta aç karına dahada hareketli oluyor bebişlerimiz. benimki bu sabah neredeyse hiç hareket etmedi, sonra işe geldim yine hareket yok. sonra kahvaltı ettim ve vişne suyu içtim sonra çok şükür hareketlendi benimde içim rahatladı. sizde yaşadınız mı böyle bir şey. ya da çok harektliyken gün içinde çok hareketsiz olduğu oluyor mu? bir an çok korktum acaba bir terslik mi var diye
sağol canım dr ben bebekte bi sıkıntı göremedim dedi sadece 3 damar olması gerekirken 2 tane var dedi araştırma has. yönlendirdiCanım netten sağlıklı bilgi edinemezsin moralinin bozulduğu yanına kar kalır doktoruna danış önemsemiyorsa Dr değiştir daha duyarlı bir Dr git Rabbim korusun inşallah canım ilacı falan mutlaka vardır derdi veren dermanı verir merak etme
Günaydın canım benim. Benim ufaklık da yapıyor aynısını ve ben de çok tedirgin oluyorum. Benim aklımda sürekli onun hareketlerinde olduğu için ne zaman hareket ediyor ne zaman etmiyor hemen fark ediyorum çok yoğun olsam da. Yaklaşık bir haftadan beri bizim oğlanın hareketleri düzene girdi. 2 saat hiç hareketsiz kalıyor. Sonra içimde resmen halay çekiyor :) Sanırım uykuları düzene girmeye başladı o yüzden. İnternetten de okuduğum kadarıyla bu haftalarda uykuları düzene girmeye başlıyormuş. Daha uzun uyuyorlarmış. Uyusunlar da büyüsünler :)
Canım madem düşük geçmişin var neden zorluyorsun kendini? Seni zorlayacak işlerden kaçın lütfen. Bırak birini çağır, yaptır bütün işlerini. Bebeğinden ve senden daha değerli hiç bir şey.
Oy yerim ben o göbüşü :) Ne tatlı, maşşallah. Ya benim o kadar çıkmadı daha. Gerçi 2 hafta var aramızda, belki 2 hafta sonra büyük olur benimki de :)
Canım telaş yapma hemen. Kendi Dr.unun ultrason ölçümlerindeki değerleri de takip et gerilik var mı diye. Ölçen kişiye göre de değişebiliyor. Sen panik yapma bunun için ama takip etmeye de devam et. Gerilik varsa eğer hemen bir perinatologa görün. Özellikle bebeği besleyen damarlara baksın Dr.un. Damarlarda direnç var mı yok mu diye. Tam idrar testi de yaptır. Sağlık ocağında yaptırma ama, orada genelde cihaz olmuyor, test kiti ile yapıyorlar. Test kitleri hatalı sonuç verebiliyor. Herhangi bir poliklinikte yaptırabilirsin. 10 Tl genelde. Protein kaçağı var mı yok mu diye baksınlar...
Yaa çok güzel olmuş bunlar. Annenin ellerine sağlık, oğluşunla güle güle kullanın inşallah...
Koncepte bayıldım. Çok farklı. :) Rabbim o günleri hepimize göstersin inşallah :)
Ay sorma canım. Her yattığımda o tepiklere ben de maruz kalıyorum. Anlamıyorum ki nerde bu ufaklık. Sağa yatıyorum sağdan tepik yiyorum, sola yatıyorum soldan tepik yiyorum :) Bir de karın sıkışıyor yatınca doğal olarak ufaklıkların hareketlerini daha çok hissediyoruz. Sanırım biraz da onun etkisi var. Onlar sağlıkla gelsinler de biz yiyelim tepikleri :)
ayy sorma bende öyle düşündüm yazarken :):)evet canı
evet canım ne güzel tesadüf ^.^ eylül düşünüyoruz Allah izin verirse. benim doğum tarihimde 16 kasım :) kızımında tahmini 17 kasım gözüküyor. bakarsın seninle aynı gün doğuruveririzvalla kilolalarda aynı. şu 3 ayda sağlıkla geçer inşş. başka arzum yok.
Çok sağol canım dr neden yönlendirdi bilmiyorum ama daha detaylı bakkılsın diye olabilir bende bilmiyorum ki sadece bi sıkıntı yok bebekte dedi ben göremedim dedi rapor yazdı araştırmaya yönlendirdi damar içinCnm çok geçmiş olsun.
Ben kendi doktoruma raporu goturdgmde sıvı aldirmayi düşünüo msn dedi.hayır dedm.tmm o zaman dedi direk.Siz daha iyi bilirsnz gerçi dedim sonradan aldirmali myz dedm.yani bencede gerek yok dedi.bebekte hiçbir problem yok.haftasyla da uyumlu.Şu aşama da yapacgmz daha sık aralklarda kontrol dedi.3 haftada bir gidiorm artık kontrole.Birde corasprne başladık.mideme dokunduğu için ecopirin verdi bana.bi de vitamin takviyem var kullandgm.geçen hafta kontrolüm.vardı.detaylı sonrası ilkdi.Biraz korkarak gittim ama çok şükür bebegmz ultrasonda 5 gün ileri çıktı 632 gr.di.yani endişe etmeden daha sağlıklı dikkatli dvm etsek bi sıkıntı olmaz inşallah cnm.
arastrmaya ne amaçla yönlendirdi doktorun bilmiorm ama bu durum bebekte bi problem yoksa biraz normal karsilanio gibime geldi.İnşallah sennde hersey yolunda gider cnmcm.
Günaydın canım benim. Benim ufaklık da yapıyor aynısını ve ben de çok tedirgin oluyorum. Benim aklımda sürekli onun hareketlerinde olduğu için ne zaman hareket ediyor ne zaman etmiyor hemen fark ediyorum çok yoğun olsam da. Yaklaşık bir haftadan beri bizim oğlanın hareketleri düzene girdi. 2 saat hiç hareketsiz kalıyor. Sonra içimde resmen halay çekiyor :) Sanırım uykuları düzene girmeye başladı o yüzden. İnternetten de okuduğum kadarıyla bu haftalarda uykuları düzene girmeye başlıyormuş. Daha uzun uyuyorlarmış. Uyusunlar da büyüsünler :)
o zaman ben uyku arası uyandırıyorum bakıyorum hareket yok tabe hemen hissetme çabaları oğlum oğlum diye dürtüklüyom yavrum uyku arası tepikliyor he tamam diyip hayata devam
oy oy yerim ben onları, minnak kuzular. halay çekiyor demek ahahahah :) aynen insan taktımı takıyor. sürekli farklı bir gelişme oluyor tabi alışamıyoruz biz de haliyle. büyüsünlerde biz de doğunca sevelim bol bol.
Gunaydin kizlar. Sirt agrim gecmis durumda dun gece gene yattigim yerden kalkamayacak kadar sanciliydi bu sabah gitmis ama insallah bir daha geri gelmez. Hanimkizim tepik atinca disaridan belli oluyor ama herifim bilmiyordu dun aksam bisey konusuyorduk benim kizda tekme atti bizim ki ayyy nasil sevindi 'gordun mu gordun mu' diyor dedim 'hani tekmekyi ben yiyorum ask bildim ben onu' dedim o sira iki uc yerlestirdi hanimkizim babasina sov yapti. Masallah
Gunaydin kizlar. Sirt agrim gecmis durumda dun gece gene yattigim yerden kalkamayacak kadar sanciliydi bu sabah gitmis ama insallah bir daha geri gelmez. Hanimkizim tepik atinca disaridan belli oluyor ama herifim bilmiyordu dun aksam bisey konusuyorduk benim kizda tekme atti bizim ki ayyy nasil sevindi 'gordun mu gordun mu' diyor dedim 'hani tekmekyi ben yiyorum ask bildim ben onu' dedim o sira iki uc yerlestirdi hanimkizim babasina sov yapti. Masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?