bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Biberon bebeginiz emmedigi zaman yada sutunuz yetmediginde gerekli.kizimda aldim hic kullanmadim duruyor sadece sut sagarken kullandim.
Plastik biberonlar bebek sagligi icin ozel yapiliyor.ilk zaman kendin icirecegin icin cam tercih edilebilir ama buyuyunce kendi icmek istediginde ona buyuk tehlike oluyor mecbur plastik aliniyor.
Ben chicconun biberonlarini almistim oglumdan hala cam biberon duruyor kizimdan plastik.gerekirse kullanirim.
Emzik 2 cocugumda kullanmadi.

Canım park yatak ne aldın ya? Fikir olsun bize de ben daha almadım burdan BegumBB joie diye bi markayı önerdi onu çok beğendim ama yine de hala araştırıyorum
Canim bebek house diye bir siteden alışveriş yaptım dün .hemen geldi ürünler. Orda casual markasının park yatağı var.Casual da güzel marka.bebek house internet sitesine bir bak istersen.

Dediğin sayfaya baktım canim uygun güzel seyler var kargoda yapıyorlar almayı düşündüğüm bi kaç bisey buldum alcam sanırım :)

kesinlikle. bak sana tavsiyem kendini iyi hissedersen ve vakit bulursan yerinden al. o zaman kargo ücretide ödemezsin ve kdv fiyatıda olmuyor, hemde yerinde görmüş olursun. ben bu ay sonu ay başı öyle yapacağım. yerine ablam gitmişti daha önce, öyle çok içerilerde değilmiş. erkenden gidersen rahat rahat bakarsın

evet canı
KuUm Bi seninle aynı gidiyoruz. Bebis in adı. Da eylül. Olacaktı dimi bnde 4.5 kilo aldım. Aramızda gün farkı da yok
evet canım ne güzel tesadüf ^.^ eylül düşünüyoruz Allah izin verirse. benim doğum tarihimde 16 kasım :) kızımında tahmini 17 kasım gözüküyor. bakarsın seninle aynı gün doğuruveririz valla kilolalarda aynı. şu 3 ayda sağlıkla geçer inşş. başka arzum yok.

güzel anniş ler günaydın. sizlere bir şey danışacağım. benim pambık kızım normalde çok hareketli bir bebek, malumunuz sabahları da yatakta aç karına dahada hareketli oluyor bebişlerimiz. benimki bu sabah neredeyse hiç hareket etmedi, sonra işe geldim yine hareket yok. sonra kahvaltı ettim ve vişne suyu içtim sonra çok şükür hareketlendi benimde içim rahatladı. sizde yaşadınız mı böyle bir şey. ya da çok harektliyken gün içinde çok hareketsiz olduğu oluyor mu? bir an çok korktum acaba bir terslik mi var diye

Canim bebek house diye bir siteden alışveriş yaptım dün .hemen geldi ürünler. Orda casual markasının park yatağı var.Casual da güzel marka.bebek house internet sitesine bir bak istersen.
Canım saolasın valla nasıl makbule geçiyo tavsiyelerin bakıcam ona da.. Çok teşekkür ettim :))

Canım madem düşük geçmişin var neden zorluyorsun kendini? Seni zorlayacak işlerden kaçın lütfen. Bırak birini çağır, yaptır bütün işlerini. Bebeğinden ve senden daha değerli hiç bir şey.

bizde 24 haftalık olduk annişler. kızım iyice genişletti beni :) toplamda 4,5 kilo almışım. kiloları dert etmeyelim. doğumdan sonra hepsi gidecek inşşş. ^.^

Oy yerim ben o göbüşü :) Ne tatlı, maşşallah. Ya benim o kadar çıkmadı daha. Gerçi 2 hafta var aramızda, belki 2 hafta sonra büyük olur benimki de :)

Ayyy bal kuzu cok acele etmis nnecigine kavusmaya. Insallah tez zamanda cikar kuvezden. Mevhibe canim benim ultrasyon kagidimda bazisinda 24 hafta yaziyorken bazi degerinde 23 haftalik yaziyor o neden ola ki.

Canım telaş yapma hemen. Kendi Dr.unun ultrason ölçümlerindeki değerleri de takip et gerilik var mı diye. Ölçen kişiye göre de değişebiliyor. Sen panik yapma bunun için ama takip etmeye de devam et. Gerilik varsa eğer hemen bir perinatologa görün. Özellikle bebeği besleyen damarlara baksın Dr.un. Damarlarda direnç var mı yok mu diye. Tam idrar testi de yaptır. Sağlık ocağında yaptırma ama, orada genelde cihaz olmuyor, test kiti ile yapıyorlar. Test kitleri hatalı sonuç verebiliyor. Herhangi bir poliklinikte yaptırabilirsin. 10 Tl genelde. Protein kaçağı var mı yok mu diye baksınlar...

Kizlar ya annem dun bitirmis baby nest ve emzirme minderi yapmis oglusuma ellerine saglik bn cok begndim sizinlede paylasmak istedim

Yaa çok güzel olmuş bunlar. Annenin ellerine sağlık, oğluşunla güle güle kullanın inşallah...

Koncepte bayıldım. Çok farklı. :) Rabbim o günleri hepimize göstersin inşallah :)

Ay sorma canım. Her yattığımda o tepiklere ben de maruz kalıyorum. Anlamıyorum ki nerde bu ufaklık. Sağa yatıyorum sağdan tepik yiyorum, sola yatıyorum soldan tepik yiyorum :) Bir de karın sıkışıyor yatınca doğal olarak ufaklıkların hareketlerini daha çok hissediyoruz. Sanırım biraz da onun etkisi var. Onlar sağlıkla gelsinler de biz yiyelim tepikleri :)

Günaydın canım benim. Benim ufaklık da yapıyor aynısını ve ben de çok tedirgin oluyorum. Benim aklımda sürekli onun hareketlerinde olduğu için ne zaman hareket ediyor ne zaman etmiyor hemen fark ediyorum çok yoğun olsam da. Yaklaşık bir haftadan beri bizim oğlanın hareketleri düzene girdi. 2 saat hiç hareketsiz kalıyor. Sonra içimde resmen halay çekiyor :) Sanırım uykuları düzene girmeye başladı o yüzden. İnternetten de okuduğum kadarıyla bu haftalarda uykuları düzene girmeye başlıyormuş. Daha uzun uyuyorlarmış. Uyusunlar da büyüsünler :)

sağol canım dr ben bebekte bi sıkıntı göremedim dedi sadece 3 damar olması gerekirken 2 tane var dedi araştırma has. yönlendirdi

o zaman ben uyku arası uyandırıyorum bakıyorum hareket yok tabe hemen hissetme çabaları oğlum oğlum diye dürtüklüyom yavrum uyku arası tepikliyor he tamam diyip hayata devam

valla bir anda çıkıyor anlamıyorsun, hazıklıklı ol :):)

ayy sorma bende öyle düşündüm yazarken :):)

Çok sağol canım dr neden yönlendirdi bilmiyorum ama daha detaylı bakkılsın diye olabilir bende bilmiyorum ki sadece bi sıkıntı yok bebekte dedi ben göremedim dedi rapor yazdı araştırmaya yönlendirdi damar için

oy oy yerim ben onları, minnak kuzular. halay çekiyor demek ahahahah :) aynen insan taktımı takıyor. sürekli farklı bir gelişme oluyor tabi alışamıyoruz biz de haliyle. büyüsünlerde biz de doğunca sevelim bol bol.

Gunaydin kizlar. Sirt agrim gecmis durumda dun gece gene yattigim yerden kalkamayacak kadar sanciliydi bu sabah gitmis ama insallah bir daha geri gelmez. Hanimkizim tepik atinca disaridan belli oluyor ama herifim bilmiyordu dun aksam bisey konusuyorduk benim kizda tekme atti bizim ki ayyy nasil sevindi 'gordun mu gordun mu' diyor dedim 'hani tekmekyi ben yiyorum ask bildim ben onu' dedim o sira iki uc yerlestirdi hanimkizim babasina sov yapti. Masallah

o zaman ben uyku arası uyandırıyorum bakıyorum hareket yok tabe hemen hissetme çabaları oğlum oğlum diye dürtüklüyom yavrum uyku arası tepikliyor he tamam diyip hayata devam

Ay aynısını ben de yapıyorum. Resmen deprem etkisi yaratıyorum karnımda. Çocuk kesin uyanıyordur ne oluyo yaa diye. Ufak bir hareketlenmeden sonra uykuya devam ediyor. Kuzucukları rahatsız ediyoruz arada ama ne yapalım uzun süre hareket etmeyince de insan telaşlanıyor valla...

Aynen canım yaaa. Zaman çabucak geçse de alsak kuzuları kucaklarımıza sağlıkla, sıhhatle. O anı o kadar büyük bir özlemle bekliyorum ki anlatamam. Dr. geçen kontrolde ilk defa 3 hafta sonraya gel dedi. hemen hemen 2 hafta geçti kontrole gideli, nasıl özledim kuzuyu nasıl anlatamam. Ultrasonda görmek bile iyi geliyor insana...

Maşşallah kuzuya. Ağrılarının geçmesine de sevindim canım. Çok çok geçmiş olsun. Geri gelmez inşallah...

Oyy maşallah canım ya. Bizim de babası dışarıdan görürse ne alâ elini karnıma koy kıpır kıpır diyorum bi an da hareket kesiliyor benim bey de bak nasıl saygılı babasına karşı hemen izaya geçiyor diyor daha kendi doktoruna gidemedin mi canım. Böbrek ağrısı mı ki acaba şiddetli oluyor o. Ben 2 gün yaşadım ağır olarak felaket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…